monsanbia 03.12.2011 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Przecież i tak są ładniejsze. Buduję 3 lata i żadne ciacho na budowie mi się jeszcze nie trafiło ... Ale przynajmniej Ty masz szansę na takie trafić, a facet nawet na paszczura raczej marne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 No tak, może trzeba rozpocząć nową erę i zacząć wybierać wykonawców na podstawie... względów niemerytorycznych Już widzę jak salik dokonuje takiego wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.12.2011 00:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 No tak, może trzeba rozpocząć nową erę i zacząć wybierać wykonawców na podstawie... względów niemerytorycznych Błagam, jakby ci nasi fachowcy zaraz tacy wszyscy po politechnikach byli ... skoro już cierpię na niedoróbki to mogłabym chociaż oko nacieszyć. A tu ani jedno ani drugie . Chociaż powiem wam że miałam jedną taką sytuację ... jak mi facet montował blat ... to nie wiedziałam gdzie mam oczy podziać ... ale monsz wie jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.12.2011 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 A blat dobrze zamontowany czy nie (próbuję wydedukować dlaczegóż mąż wie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 01:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Chociaż powiem wam że miałam jedną taką sytuację ... jak mi facet montował blat ... to nie wiedziałam gdzie mam oczy podziać ... ale monsz wie jakby co To ten od Lidki? Czy ja kiedyś przebąkiwałam o ewentualnej podmianie blatu na granit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.12.2011 01:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 A montował go stojąc przodem, czy tyłem? Oj baby, baby. Tylko Wam faceci w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 01:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Tylko Wam faceci w głowie przyganiał kocioł A montował go stojąc przodem, czy tyłem? Właśnie, co miał takie fajne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.12.2011 01:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Wypraszam sobie, ja się za facetami nie oglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 03.12.2011 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 widzę, że impreza w nocy na całego była Tofee, wpadnij do mnie, u mnie fajnych panów całkiem sporo Margula, maila podeślij na priva. Piję kawę i lecę sprzątać... bleee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.12.2011 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ma być we wtorek, montaż 2 dni Ja się chyba upiję ze szczęścia jak już będzie Twoja kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.12.2011 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 ha mam juz 2 znajomych ;p A daj link do swojego dziennika to Cię odwiedzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 03.12.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Dziewczyny i chłopaku Dzień Dobry Poczytałam sobie waszą nocną dyskusję i uśmiałam się na dzień dobry A już miałam zły humor od rana (mąż mi nie pomoże przy dechach, źle się czuje ). Dzięki wam mi lepiej . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 03.12.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Monia jedziesz dzisiaj do pary, no i kiedy ta kuchnia, może jakieś ciacho przyjedzie, może napisz do sprzedawcy niech wyślemy ci fotki pracownikow i sobie wybierz najbardziej "kompetentny" zespół ciekawe jak mocno by się zdziwił czytając taka wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.12.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Widzę że o poranku humor Wam dopisuje Ciekawe czy monia już wstała, czy się zasiedziała 'nad wykonawcami' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Piję kawę i lecę sprzątać... bleee Powodzenia we wszystkim! Widzę że pisałyście jak ja się*kładłam spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Ja się chyba upiję ze szczęścia jak już będzie Twoja kuchnia Dziś mi się*śniła!!! Że lodówka zasłania pół okna i część szafek która się nie zmieściła stoi na środku do do góry nogami I robiłam wam zdjęcie 5 zestawów koszy do segregacji Czas się*leczyć Edytowane 3 Grudnia 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ciekawe czy monia już wstała, czy się zasiedziała 'nad wykonawcami' Bardzo śmieszne Idę*bo jestem spóźniona (jak zwykle) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.12.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 czołem nocne marki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 03.12.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Dzień dobry ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 03.12.2011 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 A daj link do swojego dziennika to Cię odwiedzimy Część Myszonik...jeszcze nie mam dziennika ..może niedługo cos wysmycze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts