myszonik 03.12.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 TAK TAK !!! JA chcę być następna :lol2: Nie to ja chcę być następna tofee data ustalona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.12.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Nie to ja chcę być następna tofee data ustalona? Będzie ustalona w środę ... a u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.12.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 ufff, serca nie macie - tyle nabazgrolić przez kilkanaście godzin... dobrze, że chociaż wyjątkowo mało o jedzeniu. co to ja chciałam... Madeleine - GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Już rano gratulowałam to i jeszcze wieczorkiem powiem... Witajcie w nowym domku Patrzę teraz na wielką stertę kartonów w kuchni i włączoną kozę. I czekam na zmiłowanie. Burdel mam taki, że głowa mała. Jest bosko Bo Ty myślisz, że u Ciebie tylko burdel jak diabli.... u każdej z nas... A co niektóre to i na plac budowy się przeprowadzały (min. i ja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 03.12.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 To ja się dołączę. Dzisiaj przewieźli mi prawie wszytskie meble (zostało tylko łóżko, dwa taborety i stół) do noewgo domku:wiggle:. Ale niestety prześpię się am dopiero za jakieś dwa tygodnie. Teraz jadę waletować trochę u odziców trochę u teściów. No ale już bliżej niż dalej. Dziś montowali mi kuchnię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.12.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 ale fajnie macie...a jak ja na Euro dopiero, to sie nie łapie do kolejki, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.12.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Madeleine wszystkiego dobrego w nowym domku .Powoli rozpakujesz manele i bedziesz sie juz tylko rozkoszowac blogim spokojem w pieknym domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Przybywamzostawiam taką oto zajawkę dnia dzisiejszego i idę sobie odgrzać mamine pierogi z dzikimi boczniakami! mniaaaaaaaaaaam(bo dziś jestem od rana na jednym hot dogu z IKEA) http://img97.imageshack.us/img97/6528/img2196hj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 03.12.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 O masz i po co było tyle płaczu że ty nie chcesz do szarego domu się wprowadzać??????? Piękne ujęcie! Domek prezentuje się cudnie. Monia podbitki już ci zazdroszczę, chociaż jej kosztów już nie . Ja dzisiaj uciekam mam wieczór filmowy z mężem buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.12.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Kongratulejszyn Wybudowałaś dom! Masz już zrobiony cokół? A jeśli tak to co tam masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 03.12.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 ale super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 O masz i po co było tyle płaczu że ty nie chcesz do szarego domu się wprowadzać??????? To taka mała zmyłka Walczyłam i wywalczyłam - zagruntowanie domu przed zimą To jak wyglądał przed niech pozostanie głęboko w niepamięci Dzięki Salik, to na razie surowizna Madeleine, gdzie mam Tobie pogratulować ... Zrobię to tutaj Otworzyłam winko (po ciężkim dniu pracy) i wznoszę toast za wasze szybkie i szczęśliwe zamieszkanie Brawo! A ja dziś z tatą*wykonałam podjazd, ścieżkę do domu ... Wszystko z palet i desek. Uwielbiam spartańskie warunki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 O, i pisałaś Mad w tym samym czasie Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 03.12.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Wow:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.12.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Monia piekny masz ten dom a podbitka rewelacyjna.Dom wyglada jakby juz mial tynk Tak z ciekawosci :"od czego " jest srodkowy komin? Z lewej kominke z prawej kotlownia a trzeciego nie moge rozszyfrowac I zycze zsmacznego-nigdy nie jadlam takich pierozkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Hazelku a dla Ciebie mam zdjęcia "dziur" http://img9.imageshack.us/img9/7831/img2186rc.jpg By monsanbia at 2011-12-03 http://img163.imageshack.us/img163/8472/img2187so.jpg Kakusek dzięki, dzięki. Mamy 4 kominy. Wentylacja, odpowietrzenie Moja mama zbiera dzikie boczniaki w pewnym miejscu. Są wspaniałe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.12.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Przybywam zostawiam taką oto zajawkę dnia dzisiejszego i idę sobie odgrzać mamine pierogi z dzikimi boczniakami! mniaaaaaaaaaaam (bo dziś jestem od rana na jednym hot dogu z IKEA) http://img97.imageshack.us/img97/6528/img2196hj.jpg PIĘKNIE U CIEBIE MONIA , dom będzie szary???? ja bym go od a do z obłożyła kamieniem:lol2: śliczny by był. zastanów się do wiosny. mam gdzieś u siebie zdjęcie takiego domu obłozonego kamieniem. a pierożkow z boczniakami ido tego dzikimi też nie jadłam. za to twoje CURRY 2 dni:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 03.12.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 i znowu będzie o jedzeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Moni, cały czas myślę co by Tu z nim zrobić ... (z domem)Nie wiem czy kamień po całości jest dla mnieDrewno bym mogła mieć, ale nie mam ocieplenia i by się nie zlicowało Jak to curry 2 dni? Tyle narobilaś, czy drugie podejście A ten kolor który widać tp grafith 15, lekko szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 03.12.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ale fajny, u nas na osiedlu swego czasu jeden dom został "otynkowany" ww wspaniały kolor, ni to szary, ni biały, trochę siny, o każdej porze dnia inny ale zawsze fajny, aż tu nagle patrzę a on brzoskwiniowy:sick:, okazuje się ze klej/grunt dawał takie świetne efekty, wiec czasami lepiej ze elewacja nieskonczona;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts