monsanbia 03.12.2011 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 i znowu będzie o jedzeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 brzoskwiniowy wcześniej było bez smak kosy e-mól, ale mój grunt jest w kolorze przyszłego tynku Nie ma bacia, sraczki nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 o dżizzz, e-mól, dalej jest "bez smak kosy" dopiero w cytacie wyświetla "brzoskwiniowy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.12.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 i znowu będzie o jedzeniu... No właśnie - zaproponuj inny temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 03.12.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 kolor obłędny, zostaw jak jest, zdecydowanie. Wypij za mnie winka. Chętnie bym się napiła, gdybym a) znalazła kieliszki b) nie karmiła. Ciekawa jestem Twojego patentu na światło, i to bardzo. Mogę spytać, jak cenowo wyjdą te plexi, jak je zamontujesz itd.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.12.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 wcześniej było bez smak kosy e-mól, ale mój grunt jest w kolorze przyszłego tynku Nie ma bacia, sraczki nie zrobię tak trzymaj:lol2:curry narobiłam dla rodzinki, ale oni wolą kotlety:rotfl: więć ja zajadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.12.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 o dżizzz, e-mól, dalej jest "bez smak kosy" dopiero w cytacie wyświetla "brzoskwiniowy" Monia dużo tego winka już wypiłas ja dziś desperado delikatnie, bo na controlocu jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.12.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Monia, super ta Twoja parterówka wygląda na ogromną - jaka jest powierzchnia użytkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Mogę spytać, jak cenowo wyjdą te plexi, jak je zamontujesz itd.? Ale pytasz o samą plexi? Czy o ledy, transformator, robociznę i kątowniki tudzież? Mogę wznieść jeszcze jeden toast. Pani sobie życzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Monia dużo tego winka już wypiłas ja dziś desperado delikatnie, bo na controlocu jestem pół, czyli dla mnie jeszcze nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Monia, super ta Twoja parterówka wygląda na ogromną - jaka jest powierzchnia użytkowa? Dzięki Eli Ostatnio jak dzwonilaś rozmawiałam z Tobą z lewego tarasu Nie taka znowu duża - 174 użytkowa, 220 z garażem, kotłownią i pomiesz gosp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 03.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Ale pytasz o samą plexi? Czy o ledy, transformator, robociznę i kątowniki tudzież? Mogę wznieść jeszcze jeden toast. Pani sobie życzy? życzy, zdecydowanie Najlepiej całość podaj, z wymiarami. Dobiję się, ile przepłaciłam za gotowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.12.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 (edytowane) Monia moj tata kiedys hodowal boczniaki i smazyl je jak kotlety wiec smak znam ale w pierozkach nigdy nie probowalam Nie wpdlabym ze do odpowietrzenia potrzebny jest taki normalny komin bo u nas to chyba zalatwiaja takie grzybki na dachu . Edytowane 3 Grudnia 2011 przez kakusek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 życzy, zdecydowanie Najlepiej całość podaj, z wymiarami. Dobiję się, ile przepłaciłam za gotowca. no to tak pi razy oko za robotę nie zapłaciłam, bo to dziura w gk była za ceowniki jakieś 20pln, za ledy dajmy na to, do 3m pleksi - ok50pln, transformator - ok 70pln, pleksa, nie wiem ... no chyba więcej niż 100 nie zapłacę za kawałek 15x300? I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Monia moj tata kiedys chodowal boczniaki i smazyl je jak kotlety wiec smak znam ale w pierozkach nigdy nie probowalam Nie wpdlabym ze do odpowietrzenia potrzebny jest taki normalny komin bo u nas to chyba zalatwiaja takie grzybki na dachu . Nie wiem, to nie moja działka. Nie mamy wentylacji mechanicznej. Odpowietrzenie i wentylacja muszą być na odpowiednich poziomach, żeby smrodków nie nawiewało do domu Jak dalej jesteś*ciekawa to mogę*męża podpytać A boczniaki jak kotlety i ja czasem smażę. Jajeczko bułka tarta, jakieś przyprawy i mój M ma miłość w oczach Natomiast hodowlane i dzikie boczniaki to przepaść. W sklepie kupuję hodowlane (jasne, beżowe), mama przywozi czasem dzikie - ciemne, aromatyczne, coś wspaniałego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.12.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Dzięki Eli Ostatnio jak dzwonilaś rozmawiałam z Tobą z lewego tarasu Nie taka znowu duża - 174 użytkowa, 220 z garażem, kotłownią i pomiesz gosp W sam raz żeby w domu nie zabłądzić szkoda, że u nas takie a nie inne wz obowiązują, bo też mieliśmy chrapkę na domek bez schodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.12.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Elena - ale ze to masz prawdziwy las za płotem i łosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 03.12.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Elena - ale ze to masz prawdziwy las za płotem i łosie jak ja nie znoszę kompromisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 03.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 o dżizzz, e-mól, dalej jest "bez smak kosy" dopiero w cytacie wyświetla "brzoskwiniowy" takie czary-smary zrobiłam a Ty zostałaś na lodzie co rusz mi takie kwiatki z ipada wychodzą i wciąż nie mogę się nauczyć żeby czytać i poprawiać, te cuda chwilę mi zajęło żeby pojąć "O CO JEJ CHODZI!!??" z tymi smakami kosy Monia co ze szkoleniem w Parze? Zorientowałaś sie czy elitis się zmywa, wyszło mi że w łazience by wyrąbiście u mnie wyglądał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.12.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Życie to podobno sztuka kompromisów (dobre Chardonnay nie jest złe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts