monsanbia 03.12.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Elena - ale ze to masz prawdziwy las za płotem i łosie i strefę zrzutu Salik, każdy ma "coś" nie ma idealnej miejscówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.12.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 "Strefę zrzutu" Ojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Monia co ze szkoleniem w Parze? Zorientowałaś sie czy elitis się zmywa, wyszło mi że w łazience by wyrąbiście u mnie wyglądał. Ktoś się na pewno od nas wybiera Może razem A Elitis, kurcze nie wiem, ale myślisz że zrobili niezmywalną tapetę? Zapytaj Anulę, bo mnie kwestia zmywalności nie interesi. Ma to mieć w bibliotece/gabinecie/50-tym pokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.12.2011 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 takie czary-smary zrobiłam a Ty zostałaś na lodzie co rusz mi takie kwiatki z ipada wychodzą i wciąż nie mogę się nauczyć żeby czytać i poprawiać, te cuda chwilę mi zajęło żeby pojąć "O CO JEJ CHODZI!!??" z tymi smakami kosy Monia co ze szkoleniem w Parze? Zorientowałaś sie czy elitis się zmywa, wyszło mi że w łazience by wyrąbiście u mnie wyglądał. Ja do teraz nie wiem o co chodzi:o Monia, przyszłam tu wczoraj... i się zalamałam... i się zmyłam:roll: Napaplałyście 7 stron:o Dziś w miarę nadrobiłam;) Uspokójcie sie:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.12.2011 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 My psiapsióły napaplałyśmy MagdaZZZ - nie marudź, tylko się dołącz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 22:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 My psiapsióły napaplałyśmy Salik .... ( o, nie ma emota ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 03.12.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Jakiego emota Ci brakuje? Bo to nie pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.12.2011 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Monia nie trzeba -nie bede drążyć tematu bo sie okaże ze jeszcze coś mam nie tak U nas tez nie ma wentylacji mechanicznej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.12.2011 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Jakiego emota Ci brakuje? Bo to nie pierwszy raz piony np Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 03.12.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 Monia moze nie piona ale podchodzi http://emoty.blox.pl/resource/Great.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 03.12.2011 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2011 My psiapsióły napaplałyśmy MagdaZZZ - nie marudź, tylko się dołącz oj nie obrażaj się, "saluniu" ja już z przyzwyczajenia tu piszę w formie żeńskiej do wszystkich... do mnie np. żaden facet nie zagląda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.12.2011 03:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 MagdaZZZ - może żadnego nie zaprosiłaś, a może po prostu się Ciebie boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 04:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.12.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Życie to podobno sztuka kompromisów (dobre Chardonnay nie jest złe ) dlatego ja za długo nie pożyję (ostatnio charodnnay mam fazę na jakieś gruzińskie wynalazki ) i strefę zrzutu Salik, każdy ma "coś" nie ma idealnej miejscówki ludzie traktują las jako śmietnik, więc coś jest w tej "strefie zrzutu" - podjeżdżają wypasionymi furami i wyrzucają swoje wypasione śmieci w wypasionych workach na śmieci, to już nawet przestałam się dziwić biednym "autochtonom" co zimą palą czym popadnie, nawet oponami Monia, a Ty co? na nabożeństwo z rana poszłaś czy jak??! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.12.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Jak znam życie to monia dzisiaj znowu zaśpi i się gdzieś spóźni A ze śmieciami u nas niestety podobnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 strefę zrzutu paliwa miałam na myśli (samolotowego) Ale to co piszecie o śmieciach .... Brak słów. To jest koszt 16pln na tydzień! Może chodzi o to, żeby śmietnik nie stał na posesji, bo jak to wytłumaczyć? Wstałam, piję kawkę, glazurnik się rozłożył (jak się biega na papieroska co chwilę w krótkim rękawku ), czarno to widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.12.2011 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 MagdaZZZ - może żadnego nie zaprosiłaś, a może po prostu się Ciebie boją A to Panów zapraszać trzeba? To ja niewiedziałam... Panie przychodzą same;) To w takim razie salik będziesz pierwszy - Zapraszam serdecznie do siebie. Będę zaszczycona:lol: ludzie traktują las jako śmietnik, więc coś jest w tej "strefie zrzutu" - podjeżdżają wypasionymi furami i wyrzucają swoje wypasione śmieci w wypasionych workach na śmieci, to już nawet przestałam się dziwić biednym "autochtonom" co zimą palą czym popadnie, nawet oponami strefę zrzutu paliwa miałam na myśli (samolotowego) To samo chciałam dodać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.12.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 edit: i DzieńDobry Monia strefę zrzutu paliwa miałam na myśli (samolotowego) Ale to co piszecie o śmieciach .... Brak słów. To jest koszt 16pln na tydzień! Może chodzi o to, żeby śmietnik nie stał na posesji, bo jak to wytłumaczyć? Wstałam, piję kawkę, glazurnik się rozłożył (jak się biega na papieroska co chwilę w krótkim rękawku ), czarno to widzę O tym nie pomyślałam, czy jak się mieszka bez odebranego budynku to czy podpisana umowa na wywóz śmieci jest czymś podejrzanym? Zwłaszcza jak się nie ma adresu??? Pasiula wywołuję cię do tablicy jako eksperta!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Dzięki Eli Ostatnio jak dzwonilaś rozmawiałam z Tobą z lewego tarasu Nie taka znowu duża - 174 użytkowa, 220 z garażem, kotłownią i pomiesz gosp Wydaje się być większy.... Mój nie wygląda z ulicy na duży, wręcz na mały domek a ma 250m2... Kocham swoją parterówkę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.12.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 strefę zrzutu paliwa miałam na myśli (samolotowego) Ale to co piszecie o śmieciach .... Brak słów. To jest koszt 16pln na tydzień! Może chodzi o to, żeby śmietnik nie stał na posesji, bo jak to wytłumaczyć? Wstałam, piję kawkę, glazurnik się rozłożył (jak się biega na papieroska co chwilę w krótkim rękawku ), czarno to widzę gmina powinna nałożyć na mieszkańców wymóg umów na wywóz śmieci i kontrolować rutynowo faktury, może w jakimś stopniu by pomogło, poza przy niektórych dzikich wysypiskach są instalowane kamery, szkoda że nie w mojej okolicy a strefę zrzutu można by zinterpretować na srylion sposobów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts