Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Monia co ze szkoleniem w Parze? Zorientowałaś sie czy elitis się zmywa, wyszło mi że w łazience by wyrąbiście u mnie wyglądał.

Ktoś się na pewno od nas wybiera

Może razem

A Elitis, kurcze nie wiem, ale myślisz że zrobili niezmywalną tapetę?

Zapytaj Anulę, bo mnie kwestia zmywalności nie interesi. Ma to mieć w bibliotece/gabinecie/50-tym pokoju

takie czary-smary zrobiłam :lol2: a Ty zostałaś na lodzie

co rusz mi takie kwiatki z ipada wychodzą i wciąż nie mogę się nauczyć żeby czytać i poprawiać, te cuda

chwilę mi zajęło żeby pojąć "O CO JEJ CHODZI!!??" z tymi smakami kosy

Monia co ze szkoleniem w Parze? Zorientowałaś sie czy elitis się zmywa, wyszło mi że w łazience by wyrąbiście u mnie wyglądał.

Ja do teraz nie wiem o co chodzi:o

Monia, przyszłam tu wczoraj... i się zalamałam... i się zmyłam:roll: Napaplałyście 7 stron:o Dziś w miarę nadrobiłam;)

Uspokójcie sie:mad:;)

Życie to podobno sztuka kompromisów :)

(dobre Chardonnay nie jest złe ;-) )

dlatego ja za długo nie pożyję :lol2:

(ostatnio charodnnay mam fazę na jakieś gruzińskie wynalazki ;) )

i strefę zrzutu :p

Salik, każdy ma "coś"

nie ma idealnej miejscówki :no:

ludzie traktują las jako śmietnik, więc coś jest w tej "strefie zrzutu" - podjeżdżają wypasionymi furami i wyrzucają swoje wypasione śmieci w wypasionych workach na śmieci, to już nawet przestałam się dziwić biednym "autochtonom" co zimą palą czym popadnie, nawet oponami :rolleyes:

:goodnight:

Monia, a Ty co? na nabożeństwo z rana poszłaś czy jak??!

strefę zrzutu paliwa miałam na myśli (samolotowego)

Ale to co piszecie o śmieciach ....

Brak słów.

To jest koszt 16pln na tydzień! Może chodzi o to, żeby śmietnik nie stał na posesji, bo jak to wytłumaczyć?

Wstałam, piję kawkę, glazurnik się rozłożył (jak się biega na papieroska co chwilę w krótkim rękawku :mad:), czarno to widzę

MagdaZZZ - może żadnego nie zaprosiłaś, a może po prostu się Ciebie boją ;-)

A to Panów zapraszać trzeba?:o To ja niewiedziałam... Panie przychodzą same;)

To w takim razie salik będziesz pierwszy - Zapraszam serdecznie do siebie. Będę zaszczycona:lol:

ludzie traktują las jako śmietnik, więc coś jest w tej "strefie zrzutu" - podjeżdżają wypasionymi furami i wyrzucają swoje wypasione śmieci w wypasionych workach na śmieci, to już nawet przestałam się dziwić biednym "autochtonom" co zimą palą czym popadnie, nawet oponami :rolleyes:

To samo chciałam dodać:yes:;)

edit: i DzieńDobry Monia ;)

Brak słów.

To jest koszt 16pln na tydzień! Może chodzi o to, żeby śmietnik nie stał na posesji, bo jak to wytłumaczyć?

Wstałam, piję kawkę, glazurnik się rozłożył (jak się biega na papieroska co chwilę w krótkim rękawku :mad:), czarno to widzę

O tym nie pomyślałam, czy jak się mieszka bez odebranego budynku to czy podpisana umowa na wywóz śmieci jest czymś podejrzanym? Zwłaszcza jak się nie ma adresu??? :lol2: Pasiula wywołuję cię do tablicy jako eksperta!!!

Dzięki Eli

Ostatnio jak dzwonilaś rozmawiałam z Tobą z lewego tarasu :lol2:

Nie taka znowu duża - 174 użytkowa, 220 z garażem, kotłownią i pomiesz gosp

Wydaje się być większy....

Mój nie wygląda z ulicy na duży, wręcz na mały domek a ma 250m2...

Kocham swoją parterówkę....

Brak słów.

gmina powinna nałożyć na mieszkańców wymóg umów na wywóz śmieci i kontrolować rutynowo faktury, może w jakimś stopniu by pomogło, poza przy niektórych dzikich wysypiskach są instalowane kamery, szkoda że nie w mojej okolicy

a strefę zrzutu można by zinterpretować na srylion sposobów :p