monsanbia 04.12.2011 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Tofee, ale czy umowy nie można podpisać bez odbioru?Ja planowałam w czasie budowy to zrobić i nie wpadłam na to że nie można. Przecież śmieci generujesz nawet jak nie mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 a strefę zrzutu można by zinterpretować na srylion sposobów No by można, ale fakt jest taki, że las kampinoski jest na mapie lotniczej dla zrzutu wyznaczony i chcąc nie chcąc czasami dziesiątki ton paliwa tam lądują. Tak jak mówię, nigdzie nie jest idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Dobra, my tu pitu pitu, a u mnie nowa jakość*życia Wstałam, żaden pędrak nie łaził mi po głowie, siedzę w ciszy, nikt nie woła, nikt nie krzyczy, wow! Nic teraz mnie nie tłumaczy, muszę się*zorganizować Będę jeździć, sprzątać, porządkować, pakować ... i do tk maxxx mam się zamiar wybrać (pierwszy raz! no, wpadłam kiedyś w Radomiu po paterę dla mamy) Także ... jeszcze jedna kawka i się zmywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 pół, czyli dla mnie jeszcze nic oj Monia, ja połowie usypiam:lol2: edit: i DzieńDobry Monia O tym nie pomyślałam, czy jak się mieszka bez odebranego budynku to czy podpisana umowa na wywóz śmieci jest czymś podejrzanym? Zwłaszcza jak się nie ma adresu??? Pasiula wywołuję cię do tablicy jako eksperta!!! oczywiście,ż emoiżna podpisać umowę o wywóz śmieci. przecież tak jak mówi Monia możesz generować śmieci niemieszkając:p Dobra, my tu pitu pitu, a u mnie nowa jakość*życia Wstałam, żaden pędrak nie łaził mi po głowie, siedzę w ciszy, nikt nie woła, nikt nie krzyczy, wow! Nic teraz mnie nie tłumaczy, muszę się*zorganizować Będę jeździć, sprzątać, porządkować, pakować ... i do tk maxxx mam się zamiar wybrać (pierwszy raz! no, wpadłam kiedyś w Radomiu po paterę dla mamy) Także ... jeszcze jedna kawka i się zmywam coś ty w weekand do marketów. monia koszmar. ja chodzę tylko wtygodniu i do tego zazwyczaj do południa:p no czasami po południu- kino wtedy. i do Bonarki, bo największa i najmniej ludzi, największy parking i najwięcej toalet:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.12.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 No by można, ale fakt jest taki, że las kampinoski jest na mapie lotniczej dla zrzutu wyznaczony i chcąc nie chcąc czasami dziesiątki ton paliwa tam lądują. Tak jak mówię, nigdzie nie jest idealnie W tym świetle program Natura 2000 nabiera nowego wymiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2011 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 W tym świetle program Natura 2000 nabiera nowego wymiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 W tym świetle program Natura 2000 nabiera nowego wymiaru wszystko pochodzi z natury Moni, ale ja nie mam dziecka nie na weekend only. Jak dobrze pójdzie to będę miała 2 tygodnie na sklepy i kina Dziś muszę do castoramy jechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.12.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Jeszcze nie pojechalaś mi zabierają śmieci bo działka numer już ma;) ale jak podpisywałam umowę to nikt żadnych papierów nie chciał poprostu adres odbioru wpisywałam aaaaa pojemniki i tak wystawiamy za płot bo oni o tak różnych porach jeżdżą, że przeważnie nikogo nie ma w domu żeby ich wpuścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 wszystko pochodzi z natury Moni, ale ja nie mam dziecka nie na weekend only. Jak dobrze pójdzie to będę miała 2 tygodnie na sklepy i kina Dziś muszę do castoramy jechaćno to jedz do Casto , i do tego tk też my dziś tylko kawa, obiad gdzies na rynku i spacer, bo słońce wyszło:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.12.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 tylko nie do tkmaxx w BC bo w weekend tam straszne tłumy, jak chcesz możemy się umówić w BC np. jutro:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 jak chcesz możemy się umówić w BC np. jutro:D tylko że ja mam jutro ekipe z Vipa do palisandra i mam nadzieję glazurnikowi się*polepszy, to pewnie będę*po jakieś syfony śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 04.12.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Monia jak coś to dzwoń - wiesz, że ja do BC mam rzut beretem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 04.12.2011 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Witam .............................Monia gratuluję domku dobre ujęcie - "czystej w kolorze parterówy" DUŻE TE TWOJE WŁOŚCI ...na rowerze można by pewnie rundę zrobić. Podbitka-fajna w kontekście z elewacją. Jeżeli zamierzasz kombinować z elewacją, to ja bym pomyślała może nad wprowadzeniem kilku linii poziomych w kolorze "teraźniejszego" cokołu. Przyjemnej niedzieli życzę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Monia jak coś to dzwoń - wiesz, że ja do BC mam rzut beretem;) OK Dzięki Margula Nad liniami myślałam. Ale znając życie zaraz by mi się znudziły Na razie niech będzie jak jest. W prostocie siła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 jeszcze w domu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 jeszcze w domu??? ale mnie wyganiacie jedna z drugą idę sobie (napawam się*pustym domem :lol) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.12.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 2 tygodnie bez dziecia? To tak można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 To tak można? Można, w sensie prawnym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.12.2011 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Widzisz, ja na to nie wpadłam;) A przydałyby mi się takie wakacje... oj przydały:rolleyes: Tylko z moją jest taki problem, że ona bardzo chętnie zostanie z Babusią (czyt. moją mamą, lub swoją nianią, na którą też mówi Babusia) czy z Papusią (to jej druga niania - Paulina;))... ale tylko na 2 dni... tyle trwa euforia, że coś nowego, że coś fajnego, że ktoś bawi się z nia 12 godzin na dobę, że nie wymaga, że nie zajmuje się swoimi sprawami... a potem jest już ciagłe "Mamusia, chce do Mamusi...", "Nie, mamusia" - i tak jest przy jedzeniu, spaniu, ubieraniu itp, itd... zaczyna sie gehenna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Magda, moja jest sprzedajna Uwielbia wszystko co inne. Mnie w to graj. Jestem z nia 24h/dobę, nie mam niani, nie chodzi do przedszkola, nie ma babci na 2 godziny co kilka dni. Jak już się uda jest rzadko ale za to na długo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts