e-mól 04.12.2011 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Pochwał się jak wrócisz co upolowalas, piękne dwa tyg przed Tobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Pochwał się jak wrócisz co upolowalas, piękne dwa tyg przed Tobą. Żeby wrócić trzeba wyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 04.12.2011 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Żeby wrócić trzeba wyjść Do dzieła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 04.12.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Będzie ustalona w środę ... a u Ciebie? Czekam aż mi się chody zrobią, wtedy dogadam się z malarzami na drugie malowanie i mogę zaczynać... czyli pewnie nie za prędko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.12.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Ale żeście tu kobiety ruchu wygenerowały od rana I nawet moni się chyba udało w końcu po 4h wyjść z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 I nawet moni się chyba udało w końcu po 4h wyjść z domu Zaskoczę Cię Albo i nie Wzięłam sobie jeszcze ciepłą dłuuugą kąpiel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Zaskoczę Cię Albo i nie Wzięłam sobie jeszcze ciepłą dłuuugą kąpiel I nie zwróciłam uwagi na fakt, że strzeliło mi 5 tysiączków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.12.2011 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Rotfl Gratuluję okrągłego numerka A możesz powtórzyć jakieś namiary na to szkolenie z kładzenia tego cuda z Pary? Bo żona mnie wygania żebym się też zapisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Rotfl Gratuluję okrągłego numerka A możesz powtórzyć jakieś namiary na to szkolenie z kładzenia tego cuda z Pary? Bo żona mnie wygania żebym się też zapisał Szkolenie jest na Zamojskiego, 08.12, godz 17 Trzeba się zapisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.12.2011 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 A wiesz może gdzie trzeba zadzwonić, coby się zapisać?W sensie do dystrybutora, czy gdzie indziej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 14:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 A wiesz może gdzie trzeba zadzwonić, coby się zapisać? W sensie do dystrybutora, czy gdzie indziej? Jak wrócę wyślę Ci namiary Mogę też*Ciebie zgłosić, bo wspomniałam pani o tym, że może kogoś namówię, i poprosiła o info jeśli się*uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.12.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Boszzzzzzzzzzzzz jak ja ci zazdroszczę 2 tyg bez dziecia . No zielona jestem jak nic ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.12.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 No to ja poproszę (o zgłoszenie i wysłanie namiarów). Ktoś jeszcze się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 A ja Tobie że masz możliwość Tymka zostawić jak wam się kina zachce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 14:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 No to ja poproszę (o zgłoszenie i wysłanie namiarów). Ktoś jeszcze się wybiera? OK a teraz idę będę*potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.12.2011 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Tofee - może podrzuć też swoje dziecko rodzicom moni Ja tu widzę duży potencjał biznesowy - 'przechowalnia dla dzieci, których rodzice się budują' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.12.2011 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 W casto taki dział mogliby otworzyć, widlowym by te dzieciaczki na regaly ukladali:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 04.12.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 W casto taki dział mogliby otworzyć, widlowym by te dzieciaczki na regaly ukladali:rotfl: właśnie sobie to zwizualizowałam przechowalnia dziecióf na czas budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.12.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Elena... no może nie na czas budowy, ale zakupów w Casto... Czasami tam spędzałam kilka godzin. I weź taką matkę co to doktorat musi zrobić i jeszcze takiego kilkulatka przy nodze, który/która po pewnym czasie piszczy , płacze, i woła... mamoooo nuuudzi mi się...No bo niby co to za atrakcja w sklepie z budowlanymi dynksami...U nas w Casto jest kącik zajęć dla dzieci, ale taki maleńki i to rodzic z dzieckiem zostaje... znaczy rodzic przed bramką a dziecko na placu zabaw w rozmiarze 2X2m....Czyli tak naprawdę to niewielki...Spójrz na Real czy Ikea... tam jest gdzie dziecko zostawić i iść na zakupy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 04.12.2011 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Jakby taka była to niektórym by się ta budowa ciągnęła i ciagnela:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts