Balbina200 04.12.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 przechowalnia dziecióf na czas budowy No i może być już pomysł na biznes:) Gtaphite 15 mam przy wejściu i bramie garażowej i nic nie brzoskwiniuje:no: A nad szkoleniem z Pary też myślę, tylko muszę najpierw znaleźć opiekę do dziecióf:rolleyes: No, może uda mi się ściągnąć teściową pod pretekstem zakupów gwiazdkowych:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.12.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 2 tygodnie bez dziecka? Żadnego????? Jezuuuuuu, oddaj mi tego, kto je wziął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 2 tygodnie bez dziecka? Żadnego????? Fajnie co nie? Chyba nawet do kina z mężem dam radę pójść (jeśli nie będziemy padnięci po całodniowych wypadach na budowę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 04.12.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Fajnie co nie? Chyba nawet do kina z mężem dam radę pójść (jeśli nie będziemy padnięci po całodniowych wypadach na budowę) Fajnie fajnie - już się tak nie chwal bo innym żal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.12.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 No właśnie - innym np. żal tego kina z mężem (albo żoną dla odmiany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 No właśnie - innym np. żal tego kina z mężem (albo żoną dla odmiany) No wy to akurat możecie sobie na to pozwolić (bez wywożenia dzieci 100km poza dom) Zaproś żonę Albo sheenaz niech zaprosi męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Fajnie co nie? Chyba nawet do kina z mężem dam radę pójść (jeśli nie będziemy padnięci po całodniowych wypadach na budowę) no Monia korzystaj. ja już nie pamiętam jak to było z maluchem. chociaż starszak tez daje popalić- te całonocne imprezy:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 te całonocne imprezy:sick: prawda? Już się tego boję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 prawda? Już się tego boję no jeszcze trochę czasu przed tobą . korzystaj poki możesz:lol2: chociaż u nas czasami jest tak,że babcia go trochę pilnuje, gdy nas nie ma. ale juz pomału mlody się uwalnia spod jakiejkolwiek opieki:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Dopiero co sama walczyłam o każdą godzinę na imprezie a już jestem po tej drugiej stronie. Czas tak zasuwa że się nie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.12.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 no tak. ja mam dziś psychicznego doła pomimo niedzieli. ide spać bo humoru u mnie za nic:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.12.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 gmina powinna nałożyć na mieszkańców wymóg umów na wywóz śmieci i kontrolować rutynowo faktury, może w jakimś stopniu by pomogło, moja gmina w momencie meldunku przysyła kwit opłat za śmieci (podobny jak tego na podatek) i zaprasza do odbioru kubła (gmina funduje). śmieciowóz jeździ co tydzień i zabiera zawartość kubła oraz wszystkie worki ze śmieciami, jakie się obok niego ustawi. niestety, niedaleko mamy piękne miasto Wrocław, z którego nam regularnie przywożą śmieci i zostawiają po lasach (w parku krajobrazowym! ogry jedne!). także sama jedna gmina mało może, musiałyby wszystkie ościenne działać w podobny sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 04.12.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 bosz, jakie to jest frustrujące ilekroć się tu włączam do dyskusji, to akurat temat uległ już czterokrotnej zmianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.12.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 moja gmina w momencie meldunku przysyła kwit opłat za śmieci (podobny jak tego na podatek) i zaprasza do odbioru kubła (gmina funduje). śmieciowóz jeździ co tydzień i zabiera zawartość kubła oraz wszystkie worki ze śmieciami, jakie się obok niego ustawi. niestety, niedaleko mamy piękne miasto Wrocław, z którego nam regularnie przywożą śmieci i zostawiają po lasach (w parku krajobrazowym! ogry jedne!). także sama jedna gmina mało może, musiałyby wszystkie ościenne działać w podobny sposób No tak tylko nie każdy się melduje, nie mówiąc już o mieszkaniu bez adresu Ale ja też uważam że to powinno być w podatku lokalnym i tyle, skoro naród nie dorósł do odpowiedzialności indywidualnej to niestety haracz odgórny i z głowy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.12.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 bosz, jakie to jest frustrujące ilekroć się tu włączam do dyskusji, to akurat temat uległ już czterokrotnej zmianie Ej każdy tak czasami ma . I zdrówka dla maluszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 bosz, jakie to jest frustrujące ilekroć się tu włączam do dyskusji, to akurat temat uległ już czterokrotnej zmianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.12.2011 22:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 no tak. ja mam dziś psychicznego doła pomimo niedzieli. ide spać bo humoru u mnie za nic:goodnight: oooo, a co to i dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.12.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 U nas od 1 stycznia gmina wprowadza centralny (gminny) system odbioru śmieci.Zobaczymy jak to się sprawdzi i czy wpłynie pozytywnie na śmierdzący czarny dym z kominów i sterty śmieci w lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 04.12.2011 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 Tatarak, Sita daje pojemniki za free, nawet bez kaucji I oczywiście, że nie potrzeba żadnego meldunku. Chcesz płacić? to wszyscy frontem do klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 04.12.2011 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2011 U nas od 1 stycznia gmina wprowadza centralny (gminny) system odbioru śmieci. Zobaczymy jak to się sprawdzi i czy wpłynie pozytywnie na śmierdzący czarny dym z kominów i sterty śmieci w lesie... Tylko że to nie zawsze jest spowodowane tym że ktoś pali śmieci bo nie ma co z nimi zrobić, często wynika to z ich palenia bo szkoda kasy na coś lepszego na opał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts