TAR 06.12.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 salik, ma tez problem z klejem po tasmach zabezpieczajacych tak doczytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 salik, ma tez problem z klejem po tasmach zabezpieczajacych tak doczytalam zgadza się Dzięki TAR! Myszonik z jedzeniem, ozdóbkami i myśleniem o świętach dziś i kiedyś dokładnie to samo mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.12.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Cola w czwartek ? dobrze doczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Cola w czwartek ? dobrze doczytałam W czwartek będzie kuchnia Od środy montują*listwy W poniedziałek garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 06.12.2011 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 W czwartek będzie kuchnia Od środy montują*listwy W poniedziałek garderoby ależ się dzieje http://www.emoty-gg.eu/mini/3.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.12.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 To kiedy można przyjeżdżać z szampanem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.12.2011 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Pędzicie strasznie:o A ja też mogę się na tą kolę wprosić Może w końcu poznam resztę dziewczyn;) I z Zuz@nką się zobaczę Salik, jak kręgle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.12.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Pędzicie strasznie:o A ja też mogę się na tą kolę wprosić Może w końcu poznam resztę dziewczyn;) I z Zuz@nką się zobaczę Salik, jak kręgle? to może ja też wpadnę, jak się wykuruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.12.2011 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 MagdaZZZ - kręgle ok, ale tak jak mówiłaś bez kobiet jest tak sobie Chociaż zrobiliśmy sobie małą podimprezę i my się dobrze bawiliśmy na torze, a resztę zostawiliśmy przy stolikach Następnym razem zdecydowanie musimy zaprosić jakieś kole^H^H^H^Hżony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.12.2011 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 :lol2: mówiłam;) to może ja też wpadnę, jak się wykuruję Ooo, to super:lol: Ja tylko w czwartek to z dzieciem na ramieniu:oops: Ale wpadnę z wielką przyjemnością monia, dobrze się ten Twój Domek zapowiada - jeszcze nie mieszkacie, a już tętni życiem i ludzi przyciąga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) oooo luuuudzie Przeprowadzka się jeszcze nie zaczęła a ja już mam jej dość!!! Powroty do domu o tej porze zwalają z nóg Kupiłam sobie desperadosa i zamierzam się*chociaż trochę rozluźnić ... Do tego na koniec miałam okropną przygodę. Już myślałam że będę wracać na budowę*na noc (dobrze że jest taka możliwość, ale wcale tego nie chciałam) I z tego miejsca pozdrawiam serdecznie MagdęZZZ. Już*wiem co czuła gubiąc w niewyjaśnionych okolicznościach telefon Wysiadałam z auta i naszykowałam sobie klucze od domu. Pouzbrajałam się w torby, aparaty, siatkę z zakupami, ale jak zwykle (w roztrzepaniu) wrzuciłam już kluczyk od auta do torebki. Sięgnęłam po niego (przebijając się*przez torby, aparaty i siatkę ...), znalazłam i wysiadłam. W bagażniku miałam worek 60 litrowy z kartonami i foliami i małą siatkę z różńościami. Wzięłam je i udałam się do furtki. Oczywiście kluczy od domu nie było. 40 minut szukałam wszędzie - w aucie, pod autem, w kieszeniach, wyczyściłam torebkę, w trawie obok samochodu. Everywhere! Na koniec kiedy już chcialam usiąść i się*poryczeć, zaczełam wyrzucać do bagażnika śmieci. W małej siatce nie było, spakowałam z powrotem. Podniosłam z dużego wora pierwszą skręconą folię - SĄĄĄĄĄĄĄĄ! Magda, nie wiem jak z Twoim telefonem, ale jeśłi go jeszcze nie znalazłaś - szukaj w śmieiach! Nie wynosiłaś wtedy??? No, a poza tym. Glazurnik prawie skończył jedną łazienkę. Usiadłam dziś pierwszy raz na Subwayu, spuściłam wodę ... Kuchnia się montuje. Wszystko fajnie, tylko chyba okno się*nie otworzy (będzie zawadzało o zlewozmywak ) I rozdzwoniły się telefony Wczoraj - na jutro listwy - nie proszę pana, mam lakierowaną podłogę Na czwartek garderoby - nie proszę pana, w sypialni będzie świeży lakier Dziś rano - na jutro łóżko do sypialni - nie proszę pana, świeży lakier Za chwilę po łożku - de velde - możemy przywieźć w piątek narożnik? - nieeeee! do tego.... syfu? Ale by bylo pięknie gdybym nie musiała tego wszystkiego przekładać Ale zawsze znajdzie się*pocieszenie - dobrze że nie musiałam przekładać kuchni Edytowane 6 Grudnia 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 To kiedy można przyjeżdżać z szampanem? kiedy chcesz! czekam i czekam ... A ja też mogę się na tą kolę wprosić Może w końcu poznam resztę dziewczyn;) I z Zuz@nką się zobaczę oczywiście!!! zapraszam to może ja też wpadnę, jak się wykuruję oczywiście!!! zapraszam Ej no, nie ma dziś "przepisu ..."? Do czego ja mam tego desperadosa pić? Idę włączyć koncert Petera Gabriela. Jest genialny (koncert ... Peter też), polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 To się dzieję ho ho! Jak tak was czytam, to się pocieszam, że nie tylko ja tak mam, ze coś gubię, zapominam:rolleyes: Mówisz narożnik już gotowy? No proszę A kuchnia kiedy się skończy montować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 To się dzieję ho ho! Jak tak was czytam, to się pocieszam, że nie tylko ja tak mam, ze coś gubię, zapominam:rolleyes: Mówisz narożnik już gotowy? No proszę A kuchnia kiedy się skończy montować? MarJel, ja gubie na chwilę, za to co chwilę Bardzo się zdziwiłam. Zamawialiśmy dzień przed 1 list, a po świętach jeszcze zmienialiśmy Kuchnię niby kończą jutro. Will see Stałam się dziś specem Specem od zaworów kulowych 1/2 x3/8, redukcji chromowanych, sufonow (zamiennikiem jest rura karbowana fi 32) taśm teflonowych. Szybko się człowiek może obcykać w "chińszczyźnie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.12.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 kiedy chcesz! czekam i czekam ... oczywiście!!! zapraszam oczywiście!!! zapraszam Ej no, nie ma dziś "przepisu ..."? Do czego ja mam tego desperadosa pić? Idę włączyć koncert Petera Gabriela. Jest genialny (koncert ... Peter też), polecam Monia siedzę u siostry i czytam , z niedowierzaniem. kurcze te auta. ja własnie wyszlam z jej psem i moj bagażnik od 2 godzin byl otwarty, świeciło sie światło.dobrze ,że poszłam z psiurem, bo bym nie odpaliła a pędzisz jak burza:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.12.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 MarJel, ja gubie na chwilę, za to co chwilę Bardzo się zdziwiłam. Zamawialiśmy dzień przed 1 list, a po świętach jeszcze zmienialiśmy Kuchnię niby kończą jutro. Will see Stałam się dziś specem Specem od zaworów kulowych 1/2 x3/8, redukcji chromowanych, sufonow (zamiennikiem jest rura karbowana fi 32) taśm teflonowych. Szybko się człowiek może obcykać w "chińszczyźnie" co dziś montowałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.12.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Monsanbia - z tą wizytą, to ja się może na razie wstrzymam, bo mam wrażenie że jak tylko ktoś się w tym tygodniu u Ciebie zjawi, to dostanie do ręki szmatę, mopa i będzie sprzątał na dzień dobry Dobrze że historia z kluczami się dobrze skończyła, uff. Żadnego jedzenia dzisiaj! Po wczorajszym plastikowym jedzeniu w HulaKula (kręgle welcome to) jakoś dzisiaj nie mogę patrzeć na normalne jedzenie... Niestety chwilowo na alkohol też wolałbym nie patrzeć (czy Wy też macie wrażenie że na FM się szerzy.. alkoholizm ) Przy okazji zapytam - czy ktoś z Was montował odpływ liniowy Kessela? Czy on faktycznie w części jest z tworzywa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 co dziś montowałaś?? Kupowałam :lol2: Salik, ja montowałam odpływ Kessela Nawet pokazywałam kiedyś zdj męża który go odpakowuję (żeby pokazać jak duży jest... odpływ oczywiście) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.12.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 No i wszystko zgodnie z wcześniej napisanym scenariuszem... tylko tych kluczy w śmieciach sobie nie przypominam... natomiast wybebeszona torebka na trawę/śnieg - to normalka... Ach... tyle kilometrów przede mną... ale sobie nie daruję ... muszę to wszystko zobaczyć... Buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Stałam się dziś specem Specem od zaworów kulowych 1/2 x3/8, redukcji chromowanych, sufonow (zamiennikiem jest rura karbowana fi 32) taśm teflonowych. Szybko się człowiek może obcykać w "chińszczyźnie" Że co?:lol2: A ja się chyba we wtorek wybieram do stylycy na zakupki do ikea i nie tylko:p Czy mam się czuć zaproszona Też lubię cole:p Zabieram ze sobą forumową Lady, bo mąż juz nie chce ze mną jeździć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts