salik 06.12.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 No tak, ale w Twoim wątku to ja z pewnością przed końcem roku nie znajdę zdjęć duż^H^H^Hodpływu A montując go, nie miałaś wrażenie że jest jakiś taki... plastikowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 (edytowane) Jakby ktoś był zainteresowany http://img705.imageshack.us/img705/5019/img2216r.jpg http://img851.imageshack.us/img851/3853/img2219wr.jpg Myszonik, pomyślalam o Tobie robiąc te foty http://img248.imageshack.us/img248/52/img2221n.jpg http://img684.imageshack.us/img684/7050/img2223j.jpg http://img248.imageshack.us/img248/7699/img2225ij.jpg http://img23.imageshack.us/img23/4576/img2228ou.jpg i zapowiedź prawie gotowej łazienki http://img248.imageshack.us/img248/9598/img2211l.jpg Edytowane 6 Grudnia 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 No tak, ale w Twoim wątku to ja z pewnością przed końcem roku nie znajdę zdjęć duż^H^H^Hodpływu A montując go, nie miałaś wrażenie że jest jakiś taki... plastikowy? Wręcz przeciwnie A glazurnik powiedział, że rzadko (niestety) zdarza mu się montować takie mercedesy Salik, sama nie mogę tego zdjęcia znaleźć MarJel!!! Już się cieszę!!! Wpadaj koniecznie. KO NIECZ NIE Rasieńko Nie marudź tylko przyjeżdżaj. Wymyśl sobie jakąś przyokazję i już*będzie łatwiej. U zuzy byłaś, a to już w zasadzie ten sam huk ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.12.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 monia - na 1000% jutro skończą ci tą kuchnię... przec ież ona już prawie gotowa:lol: Imponujesz mi dziewczyno;) Super już wszystko wygląda... dopiero co byłam, a tu taki postęp:o Z tymi kluczykami to:no: No masakra... co te rzeczy mają do siebie, ze tak lubią ginąć Przy okazji zapytam - czy ktoś z Was montował odpływ liniowy Kessela? Czy on faktycznie w części jest z tworzywa? Ja mam ten odpływ... wszystkie bebechy są z typowego, szarego plastiku... też mnie to trochę dziwiło:roll: Ale wszyscy mówili, że jest naj:) Że co?:lol2: A ja się chyba we wtorek wybieram do stylycy na zakupki do ikea i nie tylko:p Czy mam się czuć zaproszona Też lubię cole:p Zabieram ze sobą forumową Lady, bo mąż juz nie chce ze mną jeździć Dziewczyny, opowiedzcie się na 100% do poniedziałku, do rana... załatwię sobie nianię i mogę być nawet waszym osobistym przewodnikiem:lol: Zabiorę na dobry obiadek, pokażę warte zobaczenia sklepy;) monię odwiedzimy:lol: Naprawdę, z chęcią sie z wami spotkam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 [ Imponujesz mi dziewczyno;) Super już wszystko wygląda... dopiero co byłam, a tu taki postęp:o Szkoda że nie bywałaś u Anuli Dzięki kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.12.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 palisander przepiękny :D kuchnia też się zaczyna prezentować super - czekam na efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 MarJel!!! Już się cieszę!!! Wpadaj koniecznie. KO NIECZ NIE O jak mi miło, bardzo bym chciała was poznać. Już dzisiaj się wstępnie umówiłyśmy z Lady, a to już któreś z kolei umawiane spotkanie i zawsze dochodzi do skutku. Także wtorek nadejdzie wiekopomna... Monia, ale ruszyłaś z kopyta Jakie ty masz przestrzenie , a mówiłaś że nie masz wysokiej zabudowy, a ja widzę że jest. Dziewczyny, opowiedzcie się na 100% do poniedziałku, do rana... załatwię sobie nianię i mogę być nawet waszym osobistym przewodnikiem:lol: Zabiorę na dobry obiadek, pokażę warte zobaczenia sklepy;) monię odwiedzimy:lol: Naprawdę, z chęcią sie z wami spotkam:yes: Madziu jesteś niesamowita!!!!! Ja coś czuję, że to będzie towarzyski dzień, a nie zakupowy:lol2: Obiadki, ploteczki, odwiedzinki:lol2: Określimy się na 100% na weekendzie. Edit. Boże w co ja się ubiorę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 06.12.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Monia, podłoga absolutnie fantastico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.12.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Monia WOW idziesz jak buuurza:yes: nie ma bata w czwartek się melduję na macanie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 22:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 MarJel przestrzenie to masz Ty! A wysoka zabudowa jest, taka malutka Ale dobra, jest To ja chyba z wami myk myk, obejrzę swój domek i wybiorę się dalej Co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Monia WOW idziesz jak buuurza:yes: Ej, weźcie się ze mnie nie nabijajcie! Czekam na Ciebie Madeleine, też ją uwielbiam Jak się mieszka? Weź no mi jakieś foty pokaż. Wyślę Ci maila co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.12.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Szkoda że nie bywałaś u Anuli Dzięki kochana ee tam, anula to w ogóle jakiś inny gatunek;) Normalny człowiek nie jest nawet w stanie sobie wyobrazić takiego tępa:rotfl: A twoje jest świetne i tyle:lol: Madziu jesteś niesamowita!!!!! Ja coś czuję, że to będzie towarzyski dzień, a nie zakupowy:lol2: Obiadki, ploteczki, odwiedzinki:lol2: Określimy się na 100% na weekendzie. Edit. Boże w co ja się ubiorę Ja w poniedziałek pewnie wybiorę się na zakupy wstępne, żeby mieć co ubrać na tę okazję [bTo ja chyba z wami myk myk, obejrzę swój domek i wybiorę się dalej Co? O, i to jets myśl:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.12.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 ja piszę śmiertelnie poważnie:yes: p.s zidentyfikowałam Twoja lampę jadalnianą z wizualki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ja w poniedziałek pewnie wybiorę się na zakupy wstępne, żeby mieć co ubrać na tę okazję No to ja chyba odpuszczę... O, i to jets myśl:lol: O, moja nauczycielka od polskiego zawsze jak się zapędziła mówiła "nikt" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 p.s zidentyfikowałam Twoja lampę jadalnianą z wizualki:) cooooooś Ty! dawaj! Ja nie byłam w stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 06.12.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Ej, weźcie się ze mnie nie nabijajcie! Czekam na Ciebie Madeleine, też ją uwielbiam Jak się mieszka? Weź no mi jakieś foty pokaż. Wyślę Ci maila co? ależ proszę, tyle, że nic nowego nie wrzucam, bo nie mam czasu. Ciągle sprzątam albo jeżdżę po coś - normalnie nic się nie zmieniło, tyle, że śpię gdzie indziej. Dziś byłam na Mikołajkach u dziecka, jutro do lekarza - i tak zleci. Ale napiszę tylko, że zmontowaliśmy nasz stół Manu - obłędny jest. Aha, będziesz bardzo zadowolona z przycisków do sedesu, tych białych. Miałam je i byłam zachwycona, nic paluchów nie widać. Teraz mam srebrne - nie wiem, co mnie podkusiło, ciągle wypalcowane. Monia, co to za blat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.12.2011 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Dziewczynki, ja w tym tyg. robię odrost:lol2:, coby wam kwasu nie narobić i zrobię wszystko aby przyjechać Monia ja nie wiem co ty chcesz od tej wysokiej zabudowy, mała nie mała, ale jest! O to już w przyszłym tyg. kuchnia będzie gotowa, super! Sprzęty już masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Monia, co to za blat? A taki laminat. Panowie od montażu tylko o nim dziś gadali (ale mi się montażysta trafil, w wieku mojego ojca, grubszawy, ciężki charakter, ale skubany inteligentny, i jeszcze dziś mial urodziny) Na żywo fajnie wygląda, ma fajną fakturę. Spodziewałam się że mniej mi się spodoba Kuuurcze, Mad, pokaż wszystko, pokaż Manu (nawet nie wiem jaki Wy macie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 \ O to już w przyszłym tyg. kuchnia będzie gotowa, super! Sprzęty już masz? Sprzęty zamawiane razem z kuchnią Montaż też miał być razem Ciekawa jestem czy to wszystko jutro dojedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.12.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 O, moja nauczycielka od polskiego zawsze jak się zapędziła mówiła "nikt" co????????? A co ja mam z tym wspólnego? Dziewczynki, ja w tym tyg. robię odrost:lol2:, coby wam kwasu nie narobić i zrobię wszystko aby przyjechać Monia ja nie wiem co ty chcesz od tej wysokiej zabudowy, mała nie mała, ale jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts