monsanbia 06.12.2011 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 co????????? A co ja mam z tym wspólnego? O, i to jets myśl:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 06.12.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Cześć Monia - ja się tylko przywitam, bo padam. Fajnie, że montują Ci kuchnię. Co ja robię w czwartek???? Muszę sprawdzić swój grafik Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Co ja robię w czwartek???? Jak to co? Przyjeżdżasz do moni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.12.2011 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Moni kochana...yhym, yhym...od czego by tu zaczac...przyznaje sie bez bicia...zem nie w temacie z ostatnich kilku stron...i juz chyba tego nie nadrobie:oops: (ufff, jakos poszlo:razz: ale za to zalapalam sie na fotki i musze powiedziec, ze mniamusnie wyszlo...ciemna podloga-kocham sie w niej strasznie, ale ze jestem troche leniwa...nie pojde ta droga:no: nie moge sie doczekac kuchni, bo zapowiada sie pieknie.A co do spotkania...buuuu:cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 ciemna podloga-kocham sie w niej strasznie, ale ze jestem troche leniwa...nie pojde ta droga:no: Dlatego mam ją tylko w sypialni Tam się tyle nie brudzi (wiem, bo teraz mam ciemną podłogę w całym mieszkaniu i w sypialni zawsze jest idealna) Buuu, ale chyba w koncu przyjedziecie z Moniką, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.12.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Moni, dziekuje za fotki-nie wiem, jak moglam nie zauwazyc, jak ja swoja szczeke zostawilam 2 posty nizej (z powodu przepieknej elewecji Twojej:confused:)Przyjedziemy, przyjedziemy-umówilysmy sie na razie na czwartek -Monia bedzie wracac od Mamy i ma po drodze no i taki mam tajny plan (to tak miedzy nami -kilkoma tysiacami), ze wtedy sie umówimy kiedy jedziemy do Wawy:wiggle:Moni, kiedy skoncza montowac kuchnie?Przepraszam, jesli juz pisalas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 23:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 Moni, kiedy skoncza montowac kuchnie?Przepraszam, jesli juz pisalas... mówili że 2 dni (czyli jutro) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.12.2011 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 O, i to jets myśl:lol: no wiem, literówki moje słynne;) Ale co to ma wspólnego z tym? O, moja nauczycielka od polskiego zawsze jak się zapędziła mówiła "nikt" No nie kumam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 no wiem, literówki moje słynne;) Ale co to ma wspólnego z tym? No nie kumam:oops: O matko ... no że mi się przypomniała moja nauczycielka, bo robiła ten sam myk - nitk, zamiast nikt, tak jak Ty jets zamiast jest. Tylko że ona tak mówiła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.12.2011 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 ahaaaa:lol2: Ale napisałaś normalnie "nikt" dlatego nie wiedziałam o co chodzi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.12.2011 23:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2011 ahaaaa:lol2: Ale napisałaś normalnie "nikt" dlatego nie wiedziałam o co chodzi:rotfl: monia, idź się prześpij! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.12.2011 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 i to jets myśl:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 07.12.2011 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Monia! Palisander śliczny - to lakier i Vip parkiet czy olejowany Duszek? Z ogromną przyjemnością bym wpadła, ale nie wiem czy dam radę w czwartek. Jeśli się nie uda to chętnie wpadnę we na wtorek - wtedy to już nawet szafy będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.12.2011 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Moniiiiii, Madziulla,Wy tez jestes na czuwaniu, jak ja?Chociaz nie, Wy to jestescie nocne marki...ja musze jakas lampe zamowic do wc zaraz, to z emocji nie zasne, bo powoli odpływam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.12.2011 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Moniiiiii, Madziulla,Wy tez jestes na czuwaniu, jak ja?Chociaz nie, Wy to jestescie nocne marki... ja musze jakas lampe zamowic do wc zaraz, to z emocji nie zasne, bo powoli odpływam:lol2: ale musisz teraz? tak po nocy? jutro już nie bedzie? Dziecko, ty się do takich nocnych imprez nie nadajesz, idź spać To nawet ja już idę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.12.2011 00:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Monia! Palisander śliczny - to lakier i Vip parkiet czy olejowany Duszek? Z ogromną przyjemnością bym wpadła, ale nie wiem czy dam radę w czwartek. Jeśli się nie uda to chętnie wpadnę we na wtorek - wtedy to już nawet szafy będą lakier i Vip Duch robił u mnie jedynie teak w łazienkach i parapety w ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 07.12.2011 00:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 no wiem, ze jestem mieczak przy Was...ale staram sie (jak nasza reprezentacja: "cały czas do przodu":lol2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.12.2011 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Zostawić Was na chwilę bez kontroli i się rozpędziłyście jak ekspres do Koluszek Monia - zdjęcia świetne, czekam z niecierpliwością na montaż kuchni Jak tak dalej pójdzie, to będziesz musiała wprowadzić rezerwacje na wizyty u siebie, bo tyyyyyyyyle chętnych Jeśli dobrze zrozumiałem, to w czwartek dzień wizytacji na budowie, a we wtorek babskie zakupy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.12.2011 05:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Saliku, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 07.12.2011 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Monia - biedna kobieto, co Ty robisz online o takiej dzikiej porze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts