Spirea 08.12.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Monia, świetnie wyszła Mnóstwo miejsca na wszystko. Lodówę masz niezłą, a płyty gazowej pięciopalnikowej niesamowicie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.12.2011 13:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Rozumiem,że przyzwyczajenie jest naszą drugą naturą i już milczę w temacie indukcji Lady, jeśli chodzi o panel w zmywarce - tak, tu przemawiała kwestia wygody i przyzwyczajenia. Przetestowałam jedno i drugie po kilka lat, wybrałam panel. Trudno że nie jest idealnie Ale już jeśli o gaz chodzi, to (nie wiem czy powinnam znów temat ciągnąć ) powiem krótko - prawdziwi kucharze (nie mówię że ja jestem, mówię o tych zawodowych) gotują na gazie. To inna jakość życia. Wok, te sprawy. Nie wyobrażam sobie gotować nie na ogniu (teraz mam płytę i od 5 lat żyję w tej ciężkiej rzeczywistości) The end A wiesz lady że ja teraz też mam białą*kuchnię Nieźle muszę być sfisiowana że po 5 latach (prawie 6) nie zmieniłam na coś innego Ale masz rację - w utrzymaniu jest super. Tyle że ta teraz jest matowa. Nie wiem jak z lakierem Magda, jeszcze o 2 w nocy przestawiałam koszyki w dużym Cargo Fajnie że Ci się*podoba Podejrzewam że mikrofala będzie częściej używana jako mikrofala, ALE ... często masz tak że chcesz sobie zapiec bagietkę z czosnkiem, albo upiec dwie tarteletki?Ja tak. I zawsze mi szkoda włączać cały piekarnik. Tu już nie będzie Spirea, dzięki! Ja to bym mogła mieć i 6 palników Hazel Widzisz, nie wiedziałam o wykluczaniu się*lacobelu i gazu. Oczywiście będę się*orientować. Chociaż wiem że ludzie mają. Wkłady do szuflad są bluma albo graasa, nie wiem nawet. Przyjechały razem z kuchnią i nie orientowałam się co to jest. Jestem w szoku że tego tak dużo, wreszcie nie będę się*gnieździć w jednej drewnianej wkładce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.12.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Monia, a ile masz metrów bieżących zabudowy? (i wysokich szafek) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.12.2011 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Mad, bez lodówki (oczywiście) jest 7,85 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Wooow kuchnia rewelacja i nie wiem dlaczego tak na nią narzekałaś, że będzie brzydka. Masz naprawdę w niej dużo miejsca i będziesz z niej na pewno zadowolona. Mam zamiar we wtorek przyjechać i osobiście obmacać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.12.2011 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Wooow kuchnia rewelacja i nie wiem dlaczego tak na nią narzekałaś, że będzie brzydka. Lidzia, że zwykła mówiłam Dzięki i przyjedź koniecznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 08.12.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Mad, bez lodówki (oczywiście) jest 7,85 ups, to nie wiem, czy się zmieścisz Żartuję. Moja kuchnia ma 6mb blatu + wysoka zabudowa 1,4mb + lodówka i przyznam, że jedzenie trzymam głównie w spiżarni, nie zmieściłam się z nim w kuchni. Ale nie mam szafek górnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tatarak 08.12.2011 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 o! ale bym przegapiła! super przestrzenna ta TWoja kuchnia gdzie się można zapisywać do fanklubu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.12.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 witam Monia Kuchnia (kusia jak mówił mój syn gdy był mały ) fajowa. Lubię ten układ .Widzę że ,kolor,układ i wielkość podobny do mojej kuchni Podzielęsie więc spostrzezeniami "starej wyjadaczki" :)Z naciskiem na "wyjadaczkę" a nie"starą" Baaaaaaaaaardzo lubię białe kuchnię i jestem pewna ,że będziesz zadowolona :)Wbrew pozorom jest łatwa do utrzymania w czystości Taki układ jest równiez wygodny.Bardzo lubię swój zlewozmywak pod oknem (wcześniej nigdy tak nie miałam) Moja kuchnia jest również dość duża i na początku nie mogłam się w niej odnależć .Ale tak to jest jak się człowiek przenosi się do salonu z kuchnią większego niż poprzednie mieszkanie .Na początku z kuchni do stołu i wszędzie indziej było mi daleko-ale teraz juz nie narzekam-ćwiczę mięśnie nóg i pośladków Fajowa też lodówka z kostkarką.Tak sobie myślę,że szkoda trochę,że zmieniłaś swoich przyzwyczajeń i nie kupiłaś zmywarki z panelem chowanym.Lepiej by się komponowało .Ale jeśli jesteś przyzwyczajona do takiego modelu też rozumiem (wygoda ponad wszystko ) Zastanawiam się też czemu nie zdecydowałaś się na indukcję ? P.S Świetne wkłady do szuflad ! a tu się nie ma nad czym zastanawiać - wszyscy kucharze pichcą na gazie indukcjom mówimy stanowcze NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 08.12.2011 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Mam zamiar we wtorek przyjechać i osobiście obmacać Łooo!!!!! To we wtorek się wszystkie zlecą do Ciebie??? Lidzia, Paśka chyba też coś wspominała, ja z Lady Madziuchna Ekstra Monia kuchnia baaardzo funkcjonalna, od razu widać, że tu rządzi prawdziwa kuchara Duża, olbrzymia ilość blatów, wielka lodówa, profesjonalna kuchenka- gazowa! A w tym wszystkim estetyczna i piękna:yes: A i bardzo podoba mi się wysoka zabudowa. Faktycznie układ podobny do kuchni Lady:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 08.12.2011 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Monia kuchnia jest OGROMNA.... BOSKA!!! Ilość blatów i szafek powala, jest pięknie Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 08.12.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Łooo!!!!! To we wtorek się wszystkie zlecą do Ciebie??? Lidzia, Paśka chyba też coś wspominała, ja z Lady Madziuchna Ekstra Monia kuchnia baaardzo funkcjonalna, od razu widać, że tu rządzi prawdziwa kuchara Duża, olbrzymia ilość blatów, wielka lodówa, profesjonalna kuchenka- gazowa! A w tym wszystkim estetyczna i piękna:yes: A i bardzo podoba mi się wysoka zabudowa. Faktycznie układ podobny do kuchni Lady:rolleyes: mam nadzieję też dolecieć sprawdzę tylko połaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 08.12.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Kuchnia bombowa. I strasznie zazdroszczę lodówki. Jest taaaaka wielka.Czy wkłady do szuflad dostałaś z kuchnią czy gdzieś dokupywałaś? Napisz cz to blum czy coś innego. A poza tym super wygląda ta podłoga.Robi się bardzo domowo. Dopiero teraz nadrobiłam zaległości:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.12.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 No i co tak ględziłaś kobieto??!! Że niedobrze, żałujesz i już chcesz inną?Super jest! OGROMNA kuchnia. Wszystko zaplanowane jak trzeba. Na pewno będzie wygodnie. Mi się podoba.Pilnuj tylko tej baterii, bo widzę, że zlew masz pod oknem... Właśnie, jakiś gigantyczny zlewozmywak! Ile to ma szerokości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 08.12.2011 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 ale ogromniasta kuchnia wow...wow... i te szuflady - JEST MEGA!!! gratuluję Monia nadal szukasz chętnych na siersciucha? Jeśli tak, to daj mi proszę znać...ile ta przyjemność? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.12.2011 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 ej ludzie, i co ja będę teraz? odpowiadać na pytania godzinę? Kiedy ja mam wpaść do waszych wątków!? Byłam dziś na szkoleniu w Parze. Cuda pokazywali, sami robiliśmy. Ja efekt betonu, salik efekt rdzy, byli panowie którzy przyszli pojeść i się*pośmiać, a my (ja, balbina i salik) udawaliśmy projektantów bo niby incognito. Fajnie było Jakby ktoś chciał zrobić fajny efekt na ścianie, nowoczesny, ciekawy, mogę robić, drogo nie policzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 ahaaaa, to dlatego tacy zniknięci byliście:lol2: a ja się zastanawiałam gdzie was wcięło:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 08.12.2011 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Monsanbia - o ile dobrze pamiętam to jeszcze 5h temu szukałaś wykonawcy swojej obudowy kominka Pokaż lepiej jakieś nowe zdjęcia z budowy I masz jeszcze jakieś 6h na przeglądanie innych wątków, przed wschodem słońca MagdaZZZ - mieliśmy takie małe trójkącikowe spotkanie. Podobno każdy facet marzy o 2 kobietach jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Nie no, monia, ale ci zazdroszczę tego spotkania z salikiem Jestem ciekawa, czy on na żywo też taki mocny w gębie:rotfl: Czy jednak okazuje sie nieśmiały;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 08.12.2011 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Hehehe. Monia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts