monsanbia 08.12.2011 23:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Monia nadal szukasz chętnych na siersciucha? Jeśli tak, to daj mi proszę znać...ile ta przyjemność? Nadal, 127,50 euro Dzięki No i co tak ględziłaś kobieto??!! Że niedobrze, żałujesz i już chcesz inną? Super jest! OGROMNA kuchnia. Wszystko zaplanowane jak trzeba. Na pewno będzie wygodnie. Mi się podoba. Pilnuj tylko tej baterii, bo widzę, że zlew masz pod oknem... Właśnie, jakiś gigantyczny zlewozmywak! Ile to ma szerokości?? Noooo doooobra, brzydka nie jest Ale wiesz, jak się naoglądało tu takich wowów (jak Twoja) to już się*inaczej na swoją, normalną*patrzy Już jestem uczulona na baterię, chociaż u mnie bateria będzie mocowana w zlewozmywaku, nie w blacie. Zobaczymy szer 100cm Kuchnia bombowa. I strasznie zazdroszczę lodówki. Jest taaaaka wielka. Czy wkłady do szuflad dostałaś z kuchnią czy gdzieś dokupywałaś? Napisz cz to blum czy coś innego. A poza tym super wygląda ta podłoga.Robi się bardzo domowo. Dopiero teraz nadrobiłam zaległości:). dzięki! wkłady dostałam, muszę*sprawdzić jaki to producent, ale podejrzewam że heacker po prostu Lodówka jest hiciorem. To że jest taka wielka. To że się sama zamyka. To że włącza się podświetlenie przy pobieraniu lodu ... No i zamrażarka wielkości mojej obecnej lodówki. Mogę szaleć mam nadzieję też dolecieć No ja też mam! Dzięki Zuza za smsa, rozładowal mi się telefon jak wracałam ze szkolenia, i nie miałam jak odpowiedzieć Monia kuchnia jest OGROMNA.... BOSKA!!! Ilość blatów i szafek powala, jest pięknie dzięki! Monia kuchnia baaardzo funkcjonalna, od razu widać, że tu rządzi prawdziwa kuchara Duża, olbrzymia ilość blatów, wielka lodówa, profesjonalna kuchenka- gazowa! A w tym wszystkim estetyczna i piękna:yes: A i bardzo podoba mi się wysoka zabudowa. MarJelko, obyś*na żywo miała takie samo wrażenie. Odliczamy dni do wtorku o! ale bym przegapiła! super przestrzenna ta TWoja kuchnia gdzie się można zapisywać do fanklubu? bez przesady, ale dzięki ups, to nie wiem, czy się zmieścisz Żartuję. Moja kuchnia ma 6mb blatu + wysoka zabudowa 1,4mb + lodówka i przyznam, że jedzenie trzymam głównie w spiżarni, nie zmieściłam się z nim w kuchni. Ale nie mam szafek górnych. Jedzenie, w sensie? Myślę że się zmieszczę. W cargo i szafce w wysokiej zabudowie mam wystarczająco miejsca na trzymanie podstawowych produktów spożywczych. Dla przetworów będzie miejsce w spiżarni Szafki gorne (jest ich 3,5m) będą służyły do przechowywania szkła zapewne (w jednej jest wbudowany okap i za wiele się tam schować nie da) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.12.2011 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Czy jednak okazuje sie nieśmiały;) Hehehe. Monia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.12.2011 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 No to nic nie powiedziałaś hmmm, co to wymowne milczenie może znaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 09.12.2011 00:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 A fotki jakieś robiliście w Parze? (lub w trójkącie ) bo się pogubiłam co to za produkty są, linki jakieś wrzućcie chociaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.12.2011 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 No to nic nie powiedziałaś hmmm, co to wymowne milczenie może znaczyć? Że trafiłaś w sedno Salikowi dziś jakby mowę odjęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 09.12.2011 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Że trafiłaś w sedno Salikowi dziś jakby mowę odjęło tak coś czułam:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2011 00:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ależ jak ja kocham duuuże, proste kuchnie!!! Najpierw poszalejesz z dodatkami, a zaraz potem z potrawami! Cudna jest i tyle! A z piekarników będzie Pani zadowolona! Wiem to z autopsji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.12.2011 00:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ależ jak ja kocham duuuże, proste kuchnie!!! Najpierw poszalejesz z dodatkami, a zaraz potem z potrawami! Cudna jest i tyle! A z piekarników będzie Pani zadowolona! Wiem to z autopsji. Rasiu, a ja Ciebie za miłość do prostych kuchni! i w ogóle! Dziecko naprawilaś? Dzięki Ale kiedy wpadasz? Wtorek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2011 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Rasiu, a ja Ciebie za miłość do prostych kuchni! i w ogóle! Dziecko naprawilaś? Dzięki Ale kiedy wpadasz? Wtorek? Dziecko w trakcie serwisowania;). Trybiki podokręcane. Za nami dwa dni testów sprawnościowych i jutro jeszcze jeden;). Jutro też zaczną się testy wytrzymałościowe matki, bo dziecko wybywa wieczorem;) We wtorek powiadasz? Jak przetrzymam testy... czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2011 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Aaaa... napisz mi proszę ile sierciucha jest m2 w rolce, bo nie chce mi się sprawdzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.12.2011 01:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Aaaa... napisz mi proszę ile sierciucha jest m2 w rolce, bo nie chce mi się sprawdzać? wiem, nie muszę sprawdzać, to Ci napiszę 7m2 0,7x10 Dobrze mówię? Co ten Twój mały klonik nawyrabiał? Do dziś nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.12.2011 01:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 wiem, nie muszę sprawdzać, to Ci napiszę 7m2 0,7x10 Dobrze mówię? Co ten Twój mały klonik nawyrabiał? Do dziś nie wiem Zamawiaj! Idealnie! Klonik? No jak to co? Jest przesłodki, cudowny i kochany... zupełnie tak jak ja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 09.12.2011 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Salikowi dziś jakby mowę odjęło Może to dlatego że siedzieliśmy na szkoleniu, na którym się siedzi i słucha? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.12.2011 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Może to dlatego że siedzieliśmy na szkoleniu, na którym się siedzi i słucha? Jaki silikon zrobić w czarnej łaziencedo białej ceramiki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 09.12.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Nieee, raczej 'jaki kolor i produkt pasuje dzisiaj Pani do koloru oczu' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.12.2011 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Nieee, raczej 'jaki kolor i produkt pasuje dzisiaj Pani do koloru oczu' What?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 09.12.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ty chcesz w tym tygodniu zostać mistrzem wczesnego wstawania, czy jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.12.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Monia znow musialam nadrabiać po 3 dniowej nieobecnosci. piękna Kuchnia:) śliczna. a blat .przeciez ja mam to na scianie telewizyjnej tylko w lakierze na wysoki połysk( limba czarna zKaidla) a początki białej łazienki powalają i znów szkoda,ze ja raczej do Warszawy w tym roku raczej nie dam rady przyjechać, a szkoda.tyle ma być dziewczyn:offtopic:nawet zOlą się nie zobaczyłam , bo jej synek był chory:offtopic: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.12.2011 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Monia macie jakieś foty z tej Pary?Ciekawa jestem tego betonu jak wyszedł... A w ogóle to też zazdroszczę poznania naszego rodzynka - salika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 09.12.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 No właśnie nie mamy Ale ja się zamierzam tam przejechać któregoś dnia porozmawiać o farbach. Chyba że monia będzie wcześniej to mogłaby pstryknąć Rodzynek, powiadasz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts