monika996 09.12.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Wariatka, o tej godzinie na budowie !!?? Ale bez dzieci co za problem jeszcze o disco po drodze można było za ha żyć, ech życie nocne kiedy to było?? Kuchnia super, piekarniki, szuflady, będziesz szalała... oj bedziesz Monia . wszystkiego masz dużo .miejsca, szafek. i ten wielki zlew. nie przejmuj się . moje okno sie tylko otwiera na 1/6 , bo bateria przeszkadza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.12.2011 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 ej ludzie, i co ja będę teraz? odpowiadać na pytania godzinę? Kiedy ja mam wpaść do waszych wątków!? Byłam dziś na szkoleniu w Parze. Cuda pokazywali, sami robiliśmy. Ja efekt betonu, salik efekt rdzy, byli panowie którzy przyszli pojeść i się*pośmiać, a my (ja, balbina i salik) udawaliśmy projektantów bo niby incognito. Fajnie było Jakby ktoś chciał zrobić fajny efekt na ścianie, nowoczesny, ciekawy, mogę robić, drogo nie policzę ja mam całą klatę schodową do zrobienia - to na kiedy mam Cię w grafik wpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 09.12.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Monia się chyba zasiedziała na budowie (?) Gospodyni nie ma, to i w wątku cicho i spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.12.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Monia czy ty przypadkiem nie korzystasz już z nowej kuchni i dla Panów fachowców nie pichcisz, żeby efektywniej pracowali??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.12.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 i znowu po północy będzie fotorelacja;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 09.12.2011 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Pytanie czego będzie dotyczyła ta fotorelacja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.12.2011 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 A ja czekałam na zdjęcia.... z.... wczoraj.... A dzisiaj już jest dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.12.2011 00:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Siedzę na budowie od rana do nocy a efektów brak. Robi się*coraz bardziej syfiasto. Przybywa kartonów, śmieci Łapię doła Jechałam dziś na mój ulubiony Targówek. Znów godzina w jedną, dwie w drugą stroną. Ale schodek do salonu zamówiony. I teraz pytanie - kto mi to przywiezie. Jeden 4mb, drugi 3 Łazienki w zasadzie skończone. Czekam na gościa z Ronala. Trzeba zrobić stelaż pod lustro ... Mąż dziś cały dzień montował lampy. Zrobił w zasadzie wszystkie które mieliśmy, jutro bierze się za ledy, a mało ich nie jest Zdjęć nie mam, bo nie ma czemu ich robić Aha, przyjechały mebelki Lili. Będzie co skręcać Moni, faktycznie "limba" się mój blat nazywał Czyli mam fajny blat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 10.12.2011 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Monia - będzie dobrze. Najważniejsze że coś się dzieje i że udało Ci się zamówić schodek. A przywieźć Ci go może np. taksówka bagażowa A Wasze meble kiedy mają przyjechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.12.2011 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 A przywieźć Ci go może np. taksówka bagażowa 4m da radę? Meble, czyli kanapę i łóźko do sypialni przełożyłam na przyszły tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 10.12.2011 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Powinno dać, jeśli bagażówka będzie wersją przedłużoną typowego dostawczaka (firma nie oferuje żadnego transportu, ani z nikim nie współpracuje?)A jak Ty to w ogóle do domu wniesiesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.12.2011 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Powinno dać, jeśli bagażówka będzie wersją przedłużoną typowego dostawczaka (firma nie oferuje żadnego transportu, ani z nikim nie współpracuje?) A jak Ty to w ogóle do domu wniesiesz? Nie, to jest zwykły stolarz, siedzi sobie w tym swoim zakladzie i ... rzeźbi (ale potrafi wszystko ) Wniosę, bo to dokładnie na przeciwko wejścia Nie trzeba nigdzie zakręcać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.12.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Kurczę u Was aż praca wre, a ja mam wrażenie, że u mnie wszystko stoi w miejscu - niby jacyś ludzie się kręcą po budowie, niby coś przywożą, robią, ale jakoś końca nie widzę.Kiedy termin przeprowadzki? Bo ja bym chciała od przyszłej soboty do ok. wtorku się wprowadzić, ale czy to możliwe jeśli ostatnia ekipa malarzy po drugim malowaniu ma skończyć w piątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 10.12.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Monia - no to chociaż jeden problem mniej masz Trzebaby pewnie podzwonić po korporacjach taksówkarskich i zapytać czy dadzą radę wziąć jakimś samochodem 4m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 10.12.2011 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 bez przesady, ja osobowym wiozłam rynny 3m i wystawały tylko troszkę za okno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 10.12.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Madeleine - ale to zależy jaki jest ten osobowy samochód... Przez które okno Ci konkretnie tylko trochę wystawało? Do mojego np. 3m nijak nie wejdą, jest problem z 2m choinką. A 4m to o metr więcej niż 3m - wbrew pozorom to spora różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 10.12.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 skoda octavia (hatchback), przez przednie okno pasażera wystawał kawałeczek. Złożone jedno siedzenie z tyłu (na drugim dziecko). Wczoraj wiozłam profile do kg - 2,5 metra, weszły normalnie wzdłuż, bez składania siedzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.12.2011 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Siedzę na budowie od rana do nocy a efektów brak. Robi się*coraz bardziej syfiasto. Przybywa kartonów, śmieci Łapię doła Jechałam dziś na mój ulubiony Targówek. Znów godzina w jedną, dwie w drugą stroną. Ale schodek do salonu zamówiony. I teraz pytanie - kto mi to przywiezie. Jeden 4mb, drugi 3 Łazienki w zasadzie skończone. Czekam na gościa z Ronala. Trzeba zrobić stelaż pod lustro ... Mąż dziś cały dzień montował lampy. Zrobił w zasadzie wszystkie które mieliśmy, jutro bierze się za ledy, a mało ich nie jest Zdjęć nie mam, bo nie ma czemu ich robić Aha, przyjechały mebelki Lili. Będzie co skręcać Moni, faktycznie "limba" się mój blat nazywał Czyli mam fajny blat Madeleine - ale to zależy jaki jest ten osobowy samochód... Przez które okno Ci konkretnie tylko trochę wystawało? Do mojego np. 3m nijak nie wejdą, jest problem z 2m choinką. A 4m to o metr więcej niż 3m - wbrew pozorom to spora różnica. Monia blat masz zaje.... fajny:) a ty dziewczyno głowa do góry. i lepiej pogotuj coś w nowej kuchni, włóż szarlotkę ,żeby pachniało, to od razu humor odzyskasz:) monia a tak na serio to końcówka zawsze jest stresująca, bo wszystko sie nawarstwia. i już by sie chciało mieszkac , a to jeszcze się coś przeciąga, a tu problem. ale już blisko. na święta będzie u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 10.12.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 Madeleine - ale Octavia to jest bardzo długi samochód. Do tego profile KG czy nawet rynny są dosyć wąskie, podejrzewam że wciśnięcie schodka, który do tego waży sporo i ma metr więcej nie będzie takie proste jak Ci się wydaje. Jak wejdzie, to wejdzie - ale zawsze lepiej mieć alternatywę Poza tym jest jeszcze kwestia dojazdu - dla Moni to pewnie stracone dobre 3-4h w obie strony, benzyna też kosztuje a bagażówka liczy tylko za kurs w jedną stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 10.12.2011 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2011 a ja nawet nie sugerowałam, żeby Monia to sama woziła. Tylko że taksówka bagażowa z pewnością coś takiego weźmie bez trudnu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts