MarJel 11.12.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 ie, no taka nie będzie:eek: Weźmiemy papucie;) O! Balbina to Ty też się we wtorek wybierasz? Mam nadzieje, ze nie sypnie śniegiem za bardzo cobym i ja dotarła, bo mam kawałek drogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.12.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 AWD40 czy coś takiego psiknęłaś?A może już wymieniłaś...No i gdzie te fotki....????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 11.12.2011 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Muszę kupić 12 prowadnic do godmorgona !!! Siedziałam dziś 3 godziny nad nimi. Wyodkurzałam, potem je wykręciłam, przedmuchałam, myłam, przykręciłam z powrotem - d.pa! Są zatarte. Dla przyszłych użytkowników godmorgonów - przykręcajcie prowadnice na końcu!!! Przetrzepałam net i już wiem które to konkretnie są (a jest tego niemało), Blum tandem plus z blumotion, montowane na bolce, nr katalogwy 561H3601B. I oczywiście znajduję w sklepach wszystkie 360mm, 30kg, pełny wysuw, tylko nie te Jestem wściekła i zrozpaczona (nie dlatego że to taka tragedia, na tym etapie chyba wszystko wywołuje tak skrajne emocje) ty to się chyba razem z tymi bloomami zatarłaś dzisiaj, co ? gdzie się szanowna pani podziewa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.12.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 pewnie znowu napisze coś ok.1-ej w nocy:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 11.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Wszyscy stęsknieni, oczekują niecierpliwie na pojawienie się Moni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.12.2011 02:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ale Wy o mnie pamiętacie Jak ja Was lubię ... Wróciliśmy przed chwilą, miałam paść jak długa ale demakijaż mnie przebudził Dziś w ramach oderwania się od ściery i mopa, złapałam za śrubokręty, kombinerki, wkrętarkę ... Zaczęło się od skrzynki na listy którą zamontowałam, potem skręciłam godmorgona, komodę dla Lili (co za shit, jednak instrukcje IKEA to jest to!), w międzyczasie zamontowaliśmy wykładzinę w dużej garderobie (grunt, podkład piankowy, wykładzina, mało wdzięczna robota) i jeszcze posprzątałam kuchnię ... Reszta domu tonie w kartonach, foliach i styropianach. Możecie się we wtorek zdziwić A, i mąż zamontował większość ledów Hazel, pytaj! Na prowadnice nie miałam dziś czasu ani nerwów W nagrodę za pamięć zdjęcia z dziś. Nuda ... Szanowny pan mąż http://img256.imageshack.us/img256/375/zdjcie1in.jpg a tak wyszło http://img62.imageshack.us/img62/5638/11122011003.jpg http://img607.imageshack.us/img607/7782/11122011002.jpg http://img189.imageshack.us/img189/125/zdjcie2z.jpg http://img825.imageshack.us/img825/7186/zdjcie3xb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 12.12.2011 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Monia, naprawdę dzielna jesteś z tym demakijażem ciut świt Pokój Lili zapowiada się bardzo fajnie - białe mebelki i jesionowa podłoga świetnie do siebie pasują. Wykładzina w garderobie szara? Na początku to niebieskie cóś mnie zmyliło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.12.2011 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Monia - zaczynasz mieć coraz ciekawsze godziny bytności na forum Widzę że prace się posuwają do przodu tempem ekspresowym! Jaki plan na dzisiaj? Elena - niebieska na zdjęciach jest (chyba) właśnie pianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2011 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 od razu widać, że dzieć sprzedany, bo o bardzo dziwnych porach piszesz na forum pokój Lil zapowiada się cudnie , wykładzina w garderobie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.12.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Moniu wracasz z budowy w takich godzinach jak z imprezy:) Wykładzina zapowiada się raczej fajnie, ale na moim kompie kiepsko cokolwiek widać na tym zdjęciu. Za to komoda Lil świetna - i faktycznie nieźle się musiałaś narobić przy jej skręcaniu, wygląda na skomplikowaną. Podziwiam, bo ja to dwie lewe rączki - nadaję się tylko do prac niewymagających manualnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 12.12.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Nieeeee, jest jeszcze "gorzej" niż u MagdyZZZ Czy Wy musicie tyle gadać? Monia, pięęęęęęęęęęęknisty ten Twój dom. Ale, ale... Pamiętasz, jak się dziwiłaś, że powierzchnię mamy podobną, a koszty tak różne? Ja już wiem dlaczego... Po pierwsze masz 2 razy więcej kominów, a po drugie, dziewczyno, jaki Ty masz dach Ja myślałam, że mój jest wielki i skomplikowany Już po tym jednym zdjęciu widzę, gdzie kaska poszła... Pokój Lili będzie świetny. I PAN MĄŻ się pojawił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.12.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Monia dzielny z ciebie Bob Budowniczy . sama skręcasz mebelki:) ja nawet bym nie pomyślała o tym. pięknie wyszły. a i mąż dzielny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Monia dzielny z ciebie Bob Budowniczy . sama skręcasz mebelki:) ja nawet bym nie pomyślała o tym. pięknie wyszły. Monika, to wcale nie takie trudne - ja u siebie też wszystkie meble w domu sama skręcam - ostatnio śmiałam się z moim kolegą, że moją najlepszą przyjaciółką jest wkrętarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.12.2011 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Bożesz.... o 3.50 robisz demakijaż.... ja już bym myślała o nowym;) No to trzymam kciuki za dalsze postępy prac. A skręcanie mebli nie jest aż takie skomplikowane... ja też sama skręciłam, a regały do spiżarki skręcał sam Emil i mnie nie dopuścił. Jaki był dumny... Mnie rozbraja ich instrukcja... instrukcja skręcania, a jak nie możesz sobie poradzić to zadzwoń do Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Mnie rozbraja ich instrukcja... instrukcja skręcania, a jak nie możesz sobie poradzić to zadzwoń do Ikei No coś ty, przecież ich instrukcja jest jedną z przystępniejszych i łopatologicznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.12.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 No coś ty, przecież ich instrukcja jest jedną z przystępniejszych i łopatologicznych No właśnie dlatego... Do łez doprowadza mnie ich rysunek, że jak z ich instrukcją sobie nie poradzisz to dzwoń... To właśnie mnie rozbraja... zawsze się z tego śmieje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 12.12.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Kochani proszę zajrzyjcie warto http://forum.muratordom.pl/showthread.php?191941-Tu-licytujemy-prace-Ogniska-Marymont Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.12.2011 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ikea rządzi jeśli chodzi o instrukcje.Ostatnio skrecalam vox'a, masakra z 7 rodzajów srubek, różniących się o mm na szrokosci lub długości, spokojnie mogłyby być ze dwa rodzaje, do tego kilka błędów merytorycznych, ze dwa dni kilka prostych szafek skrecalam z mamą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.12.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Hazel, pytaj! Najpierw pozdrowienia dla pana Meza i gratulki, ze tak szybciutko i sprawnie dzialacie:wiggle: Monia pierwsze pytanko o ta szybe za płyta gazowa-czy juz cos wiesz? A drugie-co masz na podbitce? Płyty k-g i na to tynk czy cos innego? Dzwonilam do mojego pana od elewacji (tego marnotrawnego, który nas wystawił-ale niechcacy, wiec wybaczamy:cool:) no i chcielismy zamówic materiały-swoja droga to prawda,ze teraz warto?to chyba bardziej korzystne teraz niz na wiosne,prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 12.12.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Super sobie poradziłaś z tą komodą! Podziwiam dziewczyny, gdy sobie świetnie dają radę z wiertarą, bo to nie częsta sprawa (Lidzia o tobie też myślę, i o e-mólku i reszcie dzielnych wojowniczek) I pisałam już, że super jak mąż tak pomaga na budowie? Zazdroszczę tak zaradnego męża! O! Balbina to Ty też się we wtorek wybierasz? Mam nadzieje, ze nie sypnie śniegiem za bardzo cobym i ja dotarła, bo mam kawałek drogi Planowałam być, ale włąśnie wróciłam od lekarza i Mała jeszcze chora i starszego bierze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts