monsanbia 12.12.2011 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Wpadam na chwilę w przelocie i wracam na budowęSpałam dziś całe 1,5 godz. Cały dzień piję kawę jedna za drugą i śpię na stojąco.Garderoby gotowe, szafka pod umywalkę też, listwy się robią. Do roboty przyjechało 7 osób, dom jest zmasakrowany Mam nadzieję że wrócę dziś o ludzkiej porze A tymczasem do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.12.2011 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Monia to Wy ostro finiszujecie:jawdrop: w sobotę przeprowadzka???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.12.2011 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Monia to Wy ostro finiszujecie:jawdrop: w sobotę przeprowadzka???? Przeprowadzka ... śliski temat. Jeszcze 2 tygodnie temu dom wyglądał na przeprowadzkowy. Dziś pan Irek z AgStyle rozejrzał się i zapytał czy do końca roku zdążymy Co to oznacza? Cofamy się Spadam, choć tak mi się nie chce ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.12.2011 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Monia - widzę że na finiszu tempo macie iście ekspresowe Trzymam kciuki za wszystkie prace i Twoje wyspanie się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 12.12.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Kurczę co tam się dzieje u Ciebie, że taka demolka i tyle roboty?Ja chyba w jakiejś błogiej nieświadomości żyję, bo siedzę na tyłku, nic nie robię, czekam aż się roboty skończą i mam zamiar ze sprzątaniem i przeprowadzką uwinąć się od piątku do najpóźniej wtorku, chyba mam coś z głową ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.12.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Przeprowadzka ... śliski temat. Jeszcze 2 tygodnie temu dom wyglądał na przeprowadzkowy. Dziś pan Irek z AgStyle rozejrzał się i zapytał czy do końca roku zdążymy Co to oznacza? Cofamy się Spadam, choć tak mi się nie chce ... monia coś ty nie zniechęcaj się . u nas też tak mówili, a my już za tydzień się wprowadzaliśmy. ludzie nie mają wyobrażni:) napisz coś wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.12.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 panowie z Agstyle tak mają jak u mnie był pan Irek i jak mu powiedziałam na kiedy chcę drzwi to zmierzył mnie wzrokiem że chcę szybciej niż jest procedura zamówieniowa a u mnie było...raczej jeszcze nic nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.12.2011 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Monia, zapowiadam się oficjalnie jutro o 11 u ciebie mam nadzieję, że nie zaśpisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.12.2011 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Monia od której i do której? będziesz jutro w domku, ja wpadnę tylko na chwilunię poznać Was i popodziwiać na żywo domek. Wiem że jesteś zapracowana i dobrze by było żebyśmy wszystkie wpadły o podobnej porze, coby Ci całego dnia nie rozwalać Poproszę również o adresik na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 12.12.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Monia zmien myślenie, młodej nie ma, mąż pomaga, po nockach wspólnie pracujecie, pomyśl, przypomnij sobie jakby to było gdyby to było wasze pierwsze wspólne M z każdej pierdoły byś się cieszyła. Weźcie coś mocniejszego na budowę materacyk, kocyk ... I będziecie miło wspominać te harowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.12.2011 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 ja też wpadne i uważam że MarJel ma dobrą prpozycję - konkretnej godzinki, co pozwoli nam się uniknąć "minięcia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.12.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Monia, zapowiadam się oficjalnie jutro o 11 u ciebie mam nadzieję, że nie zaśpisz to ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 12.12.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 W pelni CIę rozumiem i współczuję. Ostatni tydzień przed przeprowadzką to była masakra. Niestety, nie pocieszę Cię - jeśli to rzeczywiście zrobicie, na szybko, to kolejne dni będą podobne:(Ja dopiero się wyłaniam z gruzów... Jeśli nie macie ciśnienia, nie róbcie sobie "budowlanych" Świąt w kartonach i w pyle.Na koniec jest najbrudniej, takie mam wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 12.12.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Ło maaatko, nie było mnie kilka dni a tyyyyle nadrabiania Monia - kuchnia ogomniasta - dopiero z meblami to widzę . Prezentuje się świetnie. Jutro czeka Cię najazd. Mnie się zwaliło kilka spotkań i nie wiem czy uda się mi dojechać. Zobaczę. W razie czego - życzę świetnej zabawy! Zróbcie jakieś zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 12.12.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Oooo,ja tez poproszę o fotki...to chociaz se na Was popatrze na monitorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.12.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 I znowu full babskie spotkanie, a ja nie mogę się wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.12.2011 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 Wróciłam. Od 19 myłam garderoby Ania, wiem że masz rację. Ale mnie się nie chce już dłużej bawić w wykańczanie. Trudno, dokończę w domu. Kiedy nam się uda, to się*przeprowadzimy Idę spać, bo jutro rano muszę dziewczynom otworzyć drzwi To umawiamy się na 11, ok? Salik a Ty wpadaj w środe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.12.2011 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2011 'Rano', czyli o 11, he he Ja tam wolę... planować, niż wpadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 13.12.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 O, widzę że forumowa cisza przed burzą Albo wszyscy jeszcze śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.12.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Monia ja cię rozumię. na 2 domy trudno żyć, tym bardziej ,że ty masz teraz chyba daleko.A święta chyba spędzicie u rodziców????fajnego spotkanka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts