ka_em 13.12.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Zupełnie brak czasu na wpisy a co tu dopiero nadrabiać czytanie. Obejrzałam tylko zdjęcia;). Praca wre, przeprowadzka się zbliża. Trzymam kciuki by wszystko się udało. NIe harujcie za dużo bo później nie ma sił by to doceniać. Ale i tak zazdroszczę jak wiele możecie zrobić sami. Mi na nić nie pozwalają - mam tylko siedzieć i patrzeć jak inny robią w moim domu. A ja bym chciała tak sobie okna pomyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.12.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 A ja bym chciała tak sobie okna pomyć To chyba jakieś hormony ciążowe pchają Cię w kierunku najbardziej upierdliwych czynności czyszczących Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 13.12.2011 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Fenkiuję za gościnę Monia, jak już mówiłam nie komentuję domu bo będę bardzo monotematyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 13.12.2011 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Zdjęcia? Żadnych zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.12.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 były a jakże:D akurat Zuz@nka się już nie załapała:( Monia dzięki za gadulsko-śmiechowo-energetyczne spotkanko - oczywiście dzięki też Wszystkim gadułom, które dojechały do Moni - było jak zwykle;) p.s i ja się od razu zapowiadam na kolejne odwiedziny:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 13.12.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 I ja dziękuję Było przemiło! A dom na żywo jest jeszcze piękniejszy niż na zdjęciach:yes: Cieszę się, że mogłam zobaczyć super płytę, dotknąć palisandrowych drzwi (teraz wiem, że warto inwestować w dobre rzeczy), zobaczyć świetnie dobrane kolory na ścianach i rewelacyjną palisandrową podłogę A! I urzekła mnie drewniana szafka w łazience i czadowa czarna mozaika:rolleyes:. Aż żałuje, że mam taką nudną łazienkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 13.12.2011 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 A kiedy my to wszystko zobaczymy?Zwłaszcza łazienek nie było Moniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 13.12.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Ja też bardzo chciałam podziękować za przemiłe spotkanie, dużą dawkę śmiechu i przemiłe pogaduchy Domek prezentuje się wspaniale, a kolory na ścianach dodają mu charakteru jeszcze raz bardzo dziękuję i oczywiście wpraszam się na kolejne macanko jak już będą kanapy i łoże małżeńskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.12.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Monia dopiero ledwie nadrobiłam do zdjęć kuchni Piękna Czy p. Artur już coś Ci dostarczył i jesteś zadowolona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 13.12.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 ale tu fajowo - zresztą jak zwykle... parę dni bez lektury"ala forum" i juz takie zaległości!! Dziewczyny cholernie Wam zazdroszczę upss (sorry Salik) i chłopacy oczywiście tych Waszych spotkań fajna rzecz-wizyta w realu. Jeszcze jedna rzecz-gdybym mieszkala bliżej, to bym chyba byla glowną organizatorką transportów budowlanych forumowiczów mamy większe auto, na które można ładować a ładować a u Was z tym kiepsko...czytam ale.. dajecie radę Co do przeprowadzki...to MMonia zazdroszczę (chyba narazie jako jedyna-taka optymistyczna wypowiedź ale co mi tam ) zazdroszczę etapu wykańczania...jesteś kobieto pochłonięta meblami, posadzkami, szufladami...to 1000 x lepsze niż wybieranie tynków, ocieplenia itp ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 13.12.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 wow mam setny post jestem dumna z siebie Co do sierściucha, to drogi interes (chciałam go połozyć w piwnicy-która ma być ala klubowa)...znalazlam cenę 117e jakby to kogoś interesowało. Fajnie sie prezentuje ale chyba bede szukać czegos innego-juz nawet mam pewna interesująca wizję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.12.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Nooo i mnie nie było Buuuuu Idę sobie, bo nawet zdjęć nie dają... prawda Salik...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.12.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2011 Monia ale z Ciebie chudzielec. patrzyłam na zdjęcie u Magdy i nie mogłam się Ciebie doszukać po tym twoim wątku kulinarnym i narzekaniu na wagę chudzielec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.12.2011 00:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 No, poodwiedzałam wątki dziewczyn-gości, mogę coś skrobnąć u siebie Przepraszam wszystkie dziewczyny do których zawsze zaglądam, a teraz, chwilowo mnie nie ma. Ciągle jestem w niedoczasie, ale myślę o was ciepło Dzisiejsze spotkanie u mnie to była prawdziwa bomba pozytywnej energii Dziewczyny są świetne wszystkie po kolei i bez wyjątku. Cieszę się z odwiedzin tych które już dobrze znam i są mi zawsze wierne (pasie, lidzia) z tego że zuz@nka mimo obowiązków dotarła, że przybyła Magda, że Balbinie się udało jednak dotrzeć, że dziewczynom z Lublina (MarJel, Lady) chciało się*do mnie wpaść jednocześnie rezygnując z zaplanowanego wybycia w miasto Było oczywiście jak zwykle intensywnie Bardzo gadatliwie i śmiesznie Pomyliłam MarJel z Lady (przedtem upuściłam szczękę, kiedy zobaczyłam przez okno dwie blondynki) tuz po tym K przedstawił się im jako Salik - uwierzyły , potem MarJel została zaskoczona przez K w toalecie (a obiecałyśmy jej pilnować Nie upilnowałyśmy bo monia wymyśliła że akurat w tym momencie pokaże półmat w gabinecie ), następnie okazało się, że nie mam benzyny i nie pojadę z Lubliniankami do IKEA (dziewczyny z butelkami podwiozły mnie na najbliższą stację) . Wisienką na torcie była wycieczka MarJel i Lady po parkingu IKEA, z mega załadowanymi wózkami. Zgubiły samochód, potem przeszkodziła barierka, a na koniec przenosiłyśmy w powietrzu wózki nad krawężnikami KO ME DIA Mam grupowe zdjęcie, niestety bez Balbiny i Zuz@nki bo za późno ktoś wpadł na pomysł fotografowania I szybka fota ściany w garderobie Nowo zakupione szare i czarne ręczniki do czarnej lazienki. Kto by pomyślał że wyposażanie garderoby rozpocznę od ręczników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 pasiulek - ale ty się tam z tyłu schowałaś, taka bidulka:rotfl:monia, aż żałuję, że mnie z wami w tej ikei nie bylo:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.12.2011 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) No to zabawa była super :lol2:Fajnie, że możecie się tak spotykać...ja Wam bardzo zazdroszczę...:sick:Monia Ty to Masz super figurę...ja to nie widzę nic na co możesz narzekać z tej zazdrosci to zapomniałam kuchnie pochwalić - super jest! Monia ona wyglada na wielką...ile metrów ma? Edytowane 14 Grudnia 2011 przez aneta s Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kocimieta 14.12.2011 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ło matko, jakie śliczne inwestorki Dziewczyny i Wy macie jakieś problemy z majstrami? Wam faceci powinni w oczy patrzeć i odczytywać Wasze życzenia budowlane i się cieszyć, że pracują dla takich lasek. Pozdrawiam, Monia - piękny dom a w takiej kuchni to dopiero rozbłyśnie Twój kunszt kulinarny. Nigella niech idzie na emeryturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Monia ale fajny reportaż z wizyty:p a Ikea, dobrze ,że nie zapomniałyście w ogóle zakupów.Kuchnia pieknie ci wyszła. ogromna:jawdrop: a ściany biale???garderoba też ogromna:wiggle:a reczniki kupiłaś w Ikei????jak K zniósł nalot??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.12.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 O matko, a czemu mnie tam nie ma????Monia, w Ikei byłyście koło mnie? Strzelamhttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=69000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ania one już od tygodnia były umówione:o ty przez przeprowadzkę to przoczyłaś tak na obronę i zniknięcie focha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts