myszonik 14.12.2011 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 WOW!Pisałam już u Marjelki, że miałyście zlot forumowych miss i same gwiazdy - zazdroszczę Wam spotkania i super zabawy. Ale już nie o tym - Monia ma megagul zazdrości w związku z garderobą..... aaaaa..... jest cudowna.... a ja nie dość, że nie mam wcale i nie wiem kiedy będę miała zabudowę to jeszcze mam garderobę klitkę, a u Ciebie prawie jak w wiadomej reklamie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 14.12.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 SUper z Was laski! Kto jest kto? Poproszę opis:) Garderoba wyczesana - to wszystko półki na buty????Muszę do Ciebie wpaść, mogę? A kiedy wpadniecie z K do nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2011 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 pasiulek - ale ty się tam z tyłu schowałaś, taka bidulka:rotfl: monia, aż żałuję, że mnie z wami w tej ikei nie bylo:rotfl: ustępuję miejsca młodszym;) ja też żałuję - niezłe przygody miały:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka_em 14.12.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Co za dziewczyny:jawdrop: Fajnie pewnie było. Aż zazdroszczę wam tych spotkań.A do Wa-wy tak daleko.Jak będziecie kiedyś w Poznani to dajcie znać. Na pewno was z Myszonik i Mikiadą bardzo ciepło przywitamy:hug: O garderobie nie piszę bo jeszcze nie przetrawiłam zazdrości;. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.12.2011 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 O, nie! Jak to się stało, że nie widziałam garderoby:o!!!Jaka wypasiona!A teraz poproszę o szczegóły: jaka jest głębokość i wysokość średnich półek?Kto robił? Gdzie zamawiałaś płyty?I zapomniałam powiedzieć że to świetny pomysł na te koszyki na regale Lili:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.12.2011 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 (edytowane) monia, wiesz że nosisz przedziałek na tą samą stronę co ja? - a to nie lada rzadkość Większość kobiet nosi na przeciwną (patrz załączony obrazek;)) I jeszcze coś dla ciebie: http://praktypedia.pl/Jak_korzysta%C4%87_z_bidetu To jak z tymi spodniami? Właśnie - zapomniałam o tym argumencie;) Edytowane 14 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 14.12.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 To mnie Magda naprowadzilas z tym przedzialkiem, faktycznie na kulinarną maniaczke Monia to nie wygladasz.Garderoba szalona, ręczniki fajne, a wy wszystkie mega łaski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.12.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Przepraszam wszystkie dziewczyny do których zawsze zaglądam, a teraz, chwilowo mnie nie ma. Ciągle jestem w niedoczasie, ale myślę o was ciepło Wybaczamy, pod warunkiem, ze nadrobisz,Łobuzie:P Ja to bym Was wszystkie schrupała normalnie i smutno, ze my z Monia tak dalekooooo,bu.Ale skoro Lublinianki przyjechały, to Kraków i Kielce tez w koncu dotrą, prawda Monia?Juz mamy pewne plany... Monia a Ty to taki małolacik jestes na zdjęciu, że ja nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2011 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 dotrzemy ... kiedyś!!!bo Monia to małolat:p przecież. razem z Magda najmłodsze.nie wypominając wieku innym:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.12.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Monia, ma jeszcze pytanie techniczne: bardzo spodobały mi się Twoje podtynkowe chorsy.A nie przewidziałam miejsca na takie lampy:(Czy wystarczy tylko wyciąć szerszy otwór w karon-gipsie czy trzeba to jakoś obrabiać (po pierwsze, żeby było równo=ładnie, po drugie ze względów montażowych)?Czy nadają się one, jeśli przestrzeń mam wypełnioną wełną?Będę wdzięczna za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2011 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 monia, wiesz że nosisz przedziałek na tą samą stronę co ja? - a to nie lada rzadkość Większość kobiet nosi na przeciwną (patrz załączony obrazek;)) I jeszcze coś dla ciebie: http://praktypedia.pl/Jak_korzysta%C4%87_z_bidetu To jak z tymi spodniami? Właśnie - zapomniałam o tym argumencie;)oj niezła instrukcja:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.12.2011 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 monia, wiesz że nosisz przedziałek na tą samą stronę co ja? - a to nie lada rzadkość Większość kobiet nosi na przeciwną (patrz załączony obrazek;)) I jeszcze coś dla ciebie: http://praktypedia.pl/Jak_korzysta%C4%87_z_bidetu To jak z tymi spodniami? Właśnie - zapomniałam o tym argumencie;) Może to dziwne, ale ja też noszę na tę co Wy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.12.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 hihihi i ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 a ja mam na środek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.12.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Garderoba moni to nawet jak dla mnie jako faceta jest element zazdrości Ciekawe tylko kto będzie tam miał więcej rzeczy - monia, czy jej mąż No i kuchnia.... g-i-g-a-n-t-y-c-z-n-a Przynajmniej dla mnie Anula - bo Ty gapa jesteś, trzeba było dzisiaj rano przyjechać, o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.12.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 salika Ty na żywo widziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.12.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Aha W końcu dotarłem na drugi koniec świata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Aha W końcu dotarłem na drugi koniec świata a nie mogłeś wczoraj:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.12.2011 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Hej, nadaję z budowy. Odkryłam że K zostawił swojego laptopa, mam jego telefon - zestaw do netu gotowy No to już widzę że posprzątam i się rozpakuję Przesadzacie z tą moją szczupłością. Jestem kawał baby, tylko na tych zdjęciach jakoś tego nie widać. Ale waga nie kłamie Balbina! No jak mogłaś przeoczyć garderobę!!! Tej przy wejściu też nie widziałaś? Robił mi ją pan Artur z Radomia. Fajny człowiek. A namiar dostałam od forumowej Venus (dzięki!) Nie jestem w stanie powiedzieć Ci jakie są wymiary wszystkie, bo są różne. Jak chcesz to pomierzę. Wiem tylko że ta część ma 35 cm głębokości i podziały na szerokość są kolejno: 70+70+58+50+48. Jak dorwę jakiś szerokokątny obiektyw to sfotografuję całą Widzę że kuchnia się podoba (nawet jeśli to przesadzone pochwały). To dobrze, bo same wiecie jak byłam do niej nastawiona No i ... wiadomość dnia - mam łóżko! Jest bjuuuuutiiiii! Nieskromnie powiem że w sypialni na razie pasuje mi wszystko! (a to rzadkie zjawisko ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2011 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 wpadam jak nic jeszcze przed Świętami:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts