lidszu 14.12.2011 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Monia, jak masz lapka, to pstrykaj zdjęcie łóżka i wstawiaj, plisssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.12.2011 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Monia - Ty jak typowa kobieta. Jakakolwiek by waga nie była, to zawsze 'za duża' Czy ja dobrze rozumiem że wczoraj łóżka nie było? A to niefart, gdybym wiedział to bym chociaż w imieniu forumowych koleżanek i kolegów, przetestował czy wygodne pasie - no niestety nie mogłem wczoraj Poza tym ja nie lubię tłoku Za to mąż zwany K mnie dzisiaj powitał w drzwiach z komentarzem, że jestem pierwszym męskim gościem (zakładam że z forum). Nie wiem czy to dobrze, czy źle, ale może mu się już te wszystkie laski opatrzyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.12.2011 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 wpadam jak nic jeszcze przed Świętami:yes: No ja myślę Teraz to już po ludzku usiądziemy i kawę wypijemy No, może nie do końca po ludzku, ale zawsze to lepiej niż we wszechobecnym syfilisie Lidzia, już jestem w domu (starym) Muszę trochę popakować i wracam wieczorem Salik, mówiłam, że łóżko dojechało dziś No ale Ciebie łóżko nie interesowało skoro nie usłyszałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.12.2011 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Moniś, dziękuję Kochana za cudowny dzień Jestem zachwycona Twoim domem:jawdrop: Czekam na kolejne foto:popcorn: Kurcze, a Ty wczoraj kupiłaś pudełka na buty do garderoby??? Mogłam i ja:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.12.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Monia - nie marudź! Jak na stan przed-przeprowadzkowy to masz super czysto w domu Łóżko może mnie nie interesowało, bo się skupiałem na... czymś innym A - pamiętaj, żeby wyjąć aparat z samochodu i zrobić trochę zdjęć dla koleżanek i kolegów z forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.12.2011 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Kurcze, a Ty wczoraj kupiłaś pudełka na buty do garderoby??? Mogłam i ja:rolleyes: Pojechałyśmy razem na zakupy a nie wiemy co która kupila Będę jeszcze kupować Mogę Ci wysłać. Są świetne, już jestem zadowolona :yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.12.2011 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 A - pamiętaj, żeby wyjąć aparat z samochodu i zrobić trochę zdjęć dla koleżanek i kolegów z forum A Tobie bardzo dobrze dziś szło pstrykanie. Pokazałeś już fotki Sheenaz? Możesz przyjść w kolejne odwiedziny i nadrobić moje zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 14.12.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Pojechałyśmy razem na zakupy a nie wiemy co która kupila Będę jeszcze kupować Mogę Ci wysłać. Są świetne, już jestem zadowolona :yes Też o tym pomyślałam , nie będę Ci zawracać głowy i tak masz za dużo. Może po nowym roku się wybiorę jeszcze, a jak nie to wtedy poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.12.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Nic jeszcze nie pokazywałem bo jeszcze do domu nie dotarłem... Spoko - możemy zrobić barter. Ja przyjadę porobić zdjęcia, Ty mi zrobisz ścianę betonową w salonie... Pokazałem dzisiaj kolegom w pracy wczorajsze zdjęcie i było 'oooo, jakie laski - może któraś wolna?' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.12.2011 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Pokazałem dzisiaj kolegom w pracy wczorajsze zdjęcie i było 'oooo, jakie laski - może któraś wolna?' A który wolny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.12.2011 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Niestety większość już zajęta, ale jeszcze zależy kto pyta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.12.2011 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Niestety większość już zajęta I pewnie o wolną zajęty pytał Faaaaaaceci ... Właśnie, zna ktoś jakąś forumkę/forumka singla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.12.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Monia - szukasz zamiennika dla męża? No wiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.12.2011 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Monia - szukasz zamiennika dla męża? No wiesz... To Ty powiedziałeś Ja tylko ciekawska jestem Kurcze ludzie, przyjechałam się pakować no! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.12.2011 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 No, no, pakowanie...Jak fajnie:)No i przyszła na Ciebie kolej:DKiedy pierwsza noc w nowym domku? Monia, ja jeszcze po prośbie - Pasi powiedziała, że masz fajniutki parapet w jasnej łazience.W wolnej chwili pstryknęłabyś fotkę? No chyba, że Salik ma:lol2:?I napisałabyś ile wystaje ten parapet od ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.12.2011 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Monia, ja jeszcze po prośbie - Pasi powiedziała, że masz fajniutki parapet w jasnej łazience. W wolnej chwili pstryknęłabyś fotkę? No chyba, że Salik ma:lol2:? I napisałabyś ile wystaje ten parapet od ściany? Się zrobi Chcieliśmy w sobotę, ale nie jestem w stanie przewidzieć czy uda nam się wszystko spakować i przewieźć do tego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.12.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Się zrobi Chcieliśmy w sobotę, ale nie jestem w stanie przewidzieć czy uda nam się wszystko spakować i przewieźć do tego czasu To jednak mnie wyprzedzisz....a tyle kwękałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.12.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Się zrobi Chcieliśmy w sobotę, ale nie jestem w stanie przewidzieć czy uda nam się wszystko spakować i przewieźć do tego czasu Dzięki! A Lil już będzie:lol2:? edit: ofcorse, trzymam kciuki za bezproblemową aprzeprowadzkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 14.12.2011 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 To jednak mnie wyprzedzisz....a tyle kwękałaś Nie wierzę w to że zdążymy Kwękałam, bo nie mam tynku, kostki, schodów zewn, schodka do salonu i kilku jeszcze innych rzeczy Balbina, nie dziękuję, ale trzymaj kciuki, plissss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 14.12.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Ale to wszystko na zewnątrz... a w środku luksusy... ta garderoba cudowna... masz się przynajmniej gdzie rozpakowywać w przeciwieństwie do mnie. Na pewno zdążycie a jak nie w sobotę to w niedzielę. Trzymam kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts