pasie 14.12.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Trzymam kciuki, żeby się udało:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.12.2011 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 ufffff Monia czyli zadowolona jesteś? Wiesz nie chciałabym polecić a później żebyś na mnie psioczyła ;)na której stronie są fotki tej garderoby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.12.2011 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Nie wierzę w to że zdążymy Kwękałam, bo nie mam tynku, kostki, schodów zewn, schodka do salonu i kilku jeszcze innych rzeczy Balbina, nie dziękuję, ale trzymaj kciuki, plissss Dokładnie tak samo myślałam i co????????? Mieszkam od niedzieli , dacie radę ... tylko już po niestety bez zmian ... na nic czasu . Trzymam mocno kciukasy kochana co by WAM się wszystko udało, jeszcze tylko odrobinka ... dacie radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.12.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Monia już??? trzymam kciuki za przeprowadzke. Toficzku ale mnie zaskoczyłaś...pedzę do Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.12.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Monia, dacie radę, zobaczysz Nawet jeśli nie uda wam się wszystkiego przewieźć, to i tak myślę, że w sobotę będziecie już nocować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 14.12.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Monia już??? trzymam kciuki za przeprowadzke. Toficzku ale mnie zaskoczyłaś...pedzę do Ciebie... Anetko od przeprowadzki byłam na forum może ze dwa razy na chwilę ... nawet nie mam kiedy zdjęć zrobić, non stop tylko albo na szmacie biegam, albo pędzę coś kupić bo ciągle wychodzi, że w domu czegoś nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 14.12.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Monia, kurcze, co ja czytam?przeprowadzka?Super:wave:Moni, ponawiam pytanko (chyba zapomnialas-bu) o podbitke-czy to jest rigips i na to tynk, czy cos innego?Co ze szklem za plyta gazowa?Da sie?Buziaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 14.12.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Zazdroszczę spotkania. Zaplanowałam, że zrobię wszystko aby przyjechać i co Młodszy się nad ranem rozchorował . Ale jeszcze dam radę Zostawiam siły do pakowania i pozdrawiam. PS aleee Misski z Was dziewczyny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 14.12.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 wow, Monia! Przeprowadzka!? Gratulacje Wrzuć jakieś fotki, bo nie każdy może do Ciebie wpaść na wizję lokalną Ktoś mi napisał, że masz do Godmorgonów inne umywalki niż z Ikei. Czy masz blat na szafce? Wkleisz zdjęcie, please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2011 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Spirea Monia ma blat obłożony mozaiką Dune a na to umywalka VB - odpowiadałam ja nowa sekretarka:D bo na spotkaniu poprzednia czyli Lidzia została zwolniona:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 14.12.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 dzięki Pasie, a ten blat na Godmorgonie, tak? A szafka wisi przymocowana czy jest na nózkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Dokładnie tak samo myślałam i co????????? Mieszkam od niedzieli , dacie radę ... tylko już po niestety bez zmian ... na nic czasu . Trzymam mocno kciukasy kochana co by WAM się wszystko udało, jeszcze tylko odrobinka ... dacie radę . Monia nie marudz pakuj sie:lol2: w sobote bedzie pierwsza nocka na swoim Spirea Monia ma blat obłożony mozaiką Dune a na to umywalka VB - odpowiadałam ja nowa sekretarka:D bo na spotkaniu poprzednia czyli Lidzia została zwolniona:lol2: a ty Aga co samozwalcza sekretarka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.12.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 pasie - nie, nie. Ty już też jesteś zwolniona Spirea - szafka jest wisząca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2011 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 pasie - nie, nie. Ty już też jesteś zwolniona Spirea - szafka jest wisząca. to Pasie miała tylko pól dnia sekretatrkowania:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 14.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Halo, halo! Pasik został oficjalnie nominowany:wiggle:A czemu to Salik chcesz ją zwolnić???Czy planujesz podstępnie zająć to zaszczytne miejsce:mad:??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.12.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 pasie - nie, nie. Ty już też jesteś zwolniona Spirea - szafka jest wisząca. o przepraszam, zostałam zwolniona, ale później z powrotem zatrudniona, w związku z tym, możesz być moim co najwyżej zastępcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 :wtf:to mam te robotę czy nie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 14.12.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 :wtf:to mam te robotę czy nie????? ja cię zatrudniam na moją współpracownicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 ja cię zatrudniam na moją współpracownicę uffff:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 14.12.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 No dobra, nie będę się kłócił (szczególnie że jestem padnięty i zły) - bierzta baby tę robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts