Arnika 14.12.2011 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2011 Nooo ale spotkanko... No i wszystkie chudzielce.... I ładniutka i taka olbrzymia garderoba.... No i szkoda, że mnie tam nie było... A komedie w Ikea chciałabym widzieć... bo ja też kiedyś z młodym zrobiłam podobną z pakowaniem zakupów olbrzymiej ilości do mojego turbolota. Dwie babeczki stanęły i patrzyły co my to robimy... wyglądało to jak z tej reklamy z TV z garbuskiem.. mniej więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 00:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 :wtf:to mam te robotę czy nie????? WARYJATY a co mi szkodzi mieć 2 sekretary. Się powodzi to się ma, co nie? Salik, Ty też chcesz? Dobra, bedą 3 Godmorgon (3x60) wisi. Nad nim jest blat obłożony mozaiką i na mozaice stoi umywalka 120 (aneta, jakbyś czytala - nie chlapie w ogóle) Pokazywałam kiedyś zdjęcie robocze Zrobię oczywiście ładne zdjęcia, ale dopiero kiedy będzie czysto i będę miała czas żeby popróbować ujęć Odwiedziła mnie dziś Anula (przyjechała o 22 ) Szybkie spotkanie ale baaaardzo intensywne, no i miłe. Ania zmieniła się o 180st. Uśmiechnięta, pełna energii, wreszcie na wszystko zwraca uwagę. Normalnie inny człowiek. Dzięki za spotkanie! A i jeszcze świetna fryzura Hazel, przepraszam. Pamiętałam i w końcu ... zapomniałam Podbitka to łaty (przy ścianie) i kontrłaty, płyta mfp (lepsza do zewnątrz i o dziwo tańsza od OSB), styropian, siatka-klej i wsio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.12.2011 00:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Dobra Monia o zdjęcia garderoby zmolestuję Cię jak już się przeprowadzicie, bo 2 x ignor w tej sprawie jest niewytłumaczalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 00:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ja cię zatrudniam na moją współpracownicę lidszu, matko boska... ja dopiero zauważyłam ile ty masz postów nacykane:o I że ty już tu siódmy rok siedzisz:rotfl: To się nazywa wierna forumowiczka:lol2: Ciekawe czy i ja tak wytrwam:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.12.2011 01:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Jejuśku! Kolejna przeprowadzka!!! Ależ cudownie się ten rok zaczarowanych jedynek kończy!!! Monia, łobuzie... ja do Ciebie jak trzeba wydzwaniam, a Ty mi o spotkaniu u Ciebie słowem nie pisnęłaś ani nie smsnęłaś... buuuuuu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 lidszu, matko boska... ja dopiero zauważyłam ile ty masz postów nacykane:o I że ty już tu siódmy rok siedzisz:rotfl: To się nazywa wierna forumowiczka:lol2: Ciekawe czy i ja tak wytrwam:rolleyes: ja wierny pies na posterunku jestem a tak naprawdę, to ostatnie 3 lata, to najintensywniejszy czas na forum jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.12.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Mieszkam od niedzieli , Czyli jednak słusznie się pierwsza w kolejce po anuli ustawiałaś.... buuuu... zostanę ostatnia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.12.2011 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 bo na spotkaniu poprzednia czyli Lidzia została zwolniona:lol2: a co nabroiła ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Anula tak póżno?????? ale wy macie blisko. więć będa nocne posiedzenia:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.12.2011 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Odwiedziła mnie dziś Anula (przyjechała o 22 ) Szybkie spotkanie ale baaaardzo intensywne, no i miłe. Ania zmieniła się o 180st. Uśmiechnięta, pełna energii, wreszcie na wszystko zwraca uwagę. Normalnie inny człowiek. Dzięki za spotkanie! A i jeszcze świetna fryzura Zmieniłam się??? W życiu. Po prostu poznałaś mnie na etapie mocno wycieńczonym i wykończonym. Ja miałam wówczas wszystkiego dość... Po dziurki w nosie. Powoli wracam do świata żywych. A fryzura to jakaś pomyłka, ciemno było, więc źle widziałaś. Dzisiaj wchodzi farba. Zwracam uwagę na to, co ładne:) Wtedy nic nie było widać, a ja nie z tych co się rozczulają nad każdą pierdołą. Teraz to u Ciebie jest już lux - wszystkim oznajmiam, że Monia ma rewelacyjną kuchnię - dużą, przestronną, bardzo funkcjonalną, rewelacyjną jakościowo, wszystko jest pojemne, wygodne. Super. No i uchwyty są cudne. No i ten ekran - mój M zzielenieje z zazdrości:) Czekam na Was u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Jejuśku! Kolejna przeprowadzka!!! Ależ cudownie się ten rok zaczarowanych jedynek kończy!!! Monia, łobuzie... ja do Ciebie jak trzeba wydzwaniam, a Ty mi o spotkaniu u Ciebie słowem nie pisnęłaś ani nie smsnęłaś... buuuuuu... :cry: a dziewczynom mówiłam że jeszcze rasia przyjedzie Byłam przekonana że jeśli znajdziesz czas to będziesz. A Ty nie wiedziałaś o spotkaniu :bash: Ależ mi z tym źle i głupio Na usprawiedliwienie mam tylko to, że naprawdę*ostatnich dni nie ogarniam. Wstajemy o 6 rano (wiesz co to znaczy jak się śpi do 10), wracamy o 2-4 w nocy Buuuuuu :( I jeszcze sekretarki nie zadzwoniły. Zwalniam wszystkie! A ja wczoraj jeszcze po wyjściu Anuli skręciłam Lili łóżko Nie wiem co mi odbiło Ania, no toż mówiłam, że po przeprowadzce się*zmieniłaś. Nawet K to zauważył Przez ostatnie kilka wizyt byłaś taka przygaszona, a teraz? Żywioł! No i ten uśmiech! Jak się*ogarniemy ze sobą i domem to na pewno damy znać i waś odwiedzimy. Przecież K musi w koncu wejść do środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.12.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Monia nadajesz z budowy czy masz fajrant na kawę . Ale pędzicie nocne marki ... my padamy jak muchy ok 24-1, odkąd jestem na miejscu mam wrażenie że stoję w miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Tofee, a ja Tobie chyba nie pogratulowałam! Zatem serdecznie gratuluję i zazdroszczę że masz to już za sobą Niech Wam się dobrze mieszka A ja zaczynam panikować Nie mam pościeli, materacy, nie mam kiedy odebrać schodka, nie ma mi go kto zamontować .... aaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.12.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 monsanabionie bądź żyła pokaż coś - jakieś ochłapy dla gawiedzi.... może łóżko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Tofee, a ja Tobie chyba nie pogratulowałam! Zatem serdecznie gratuluję i zazdroszczę że masz to już za sobą Niech Wam się dobrze mieszka A ja zaczynam panikować Nie mam pościeli, materacy, nie mam kiedy odebrać schodka, nie ma mi go kto zamontować .... aaaaa Dziewczyno - co ty za stolarza wzięłaś Co nie przywiezie, nie zamontuje? O matko, jaki koszmar:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.12.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Tofee, a ja Tobie chyba nie pogratulowałam! Zatem serdecznie gratuluję i zazdroszczę że masz to już za sobą Niech Wam się dobrze mieszka Dzięki A ja zaczynam panikować Nie mam pościeli, materacy, nie mam kiedy odebrać schodka, nie ma mi go kto zamontować .... aaaaa Materac - teraz mogę już powiedzieć, że mój wybór wart jest każdej złotówki, zamawiaj natychmiast bo na materac czeka się ok tygodnia a teraz może nawet i dłużej ... magiczne słowo Święta . Schodek ktoś chyba sugerował taxi bagażowe, próbuj i działaj jak Anula, jest koncepcja dzwoń dogadaj i będzie z głowy. Z montażem pomysłu brak ... Pościel mogę pożyczyć ... mam jakby to powiedzieć lekkiego hopla na tym punkcie, uwielbiam piękną pościel ... jak przewoziłam graty doliczyłam się 14 sztuk nówek nieśmiganych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 15.12.2011 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Materac - teraz mogę już powiedzieć, że mój wybór wart jest każdej złotówki, zamawiaj natychmiast bo na materac czeka się ok tygodnia a teraz może nawet i dłużej ... magiczne słowo Święta . Jaki kupiłaś?? Bo mój już leży, ale jeszcze nie śpię i się zastanawiam czy wygodny będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.12.2011 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Monia przecież pod czymś śpicie w domu - kurde chyba pościel nie stanowi problemu do przeprowadzki - materac to co innego .... zamów lateksowy bo podobno najlepszy;) a na razie kupcie taki zwyczajny dmuchany welurowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Mam łóżko które jest od razu z materacem i jest otapicerowane (wiem, nie ma takiego słowa) i od bidy można na nim spać Mąż mnie goni, lecę pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 No i z materacem z czapki...ja miałam przez 3 miesiące dmuchany... powietrze schodziło, ale byliśmy już w swoim domu...pościel jakąś masz... pod czymś śpisz... a że nie ten kolor... to co... Powiedz mamie, że na parapetówkę chcesz tą... albo na gwiazdkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts