monsanbia 15.04.2011 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 3 tys za szybkozłączkę? To przegina. Choć z drugiej strony wszystko musi rozkopać... Jak znajdziesz namiar na tego wykonawcę to daj znać, porównam wyceny. Ta cena 3 tys to za wykop pod rury, położenie rurociągu do opróżniania, do odpowietrzania, to są chyba dwie, ale sama nie wiem, wywiercenie otworów w szambie, wpuszczenie rur, uszczelnienie otworów, zakopanie no i montaż szybkozłączki, to robota, do tego materiały, co razem dało 3 tys. Sama nie wiem czy to normalna cena Mąż ma na niego namiar, wróci dziś wieczorem to zapytam To może Ty daj namiar na swoich Tydzień temu oni robili nam też wcinkę do wodociągu i doprowadzenie wody do domu. Za to też wzięli 3 tys, inni chcieli 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.04.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 no w sumie sporo roboty, a czemu nie zrobiliście tego razem z szambem?ja zamawiam tu: http://www.budmar-kucharski.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.04.2011 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 My szambo posadawialiśmy na samym początku. Musieliśmy to zrobić, bo szambo jest w odległości możliwie najmniejszej od budynku, i potem przy wyopie mogłoby nam naruszyć fundamenty. Firma je przywiozła, posadowiła w kooperacji naszego wykonawcy (za jednym zamachem - pracowała wtedy też na budowie koparka) i tyle. Nie mogliśmy wtedy wkopać rur, bo to za delikatne jest i ciężkie samochody by wszystko połamały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.04.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Doberek:) i ja wpadłam się przywitać :) korzystając z popołudniowej drzemki mojej Zu ale fotki jakieś będą kiedyś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.04.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Witaj pasie i łumnie Miło mi Ciebie tu widzieć Zdjęcia bendom a jakże Tylko niech się oswoję i w ogóle zbiorę. Napatrzyłam się*na te wszystkie modernistyczne neodomy i aż wstyd się chwalić swoim półdworkiem (który wcale dworkiem miał nie być, wręcz przeciwnie) Na razie ładuję akumulatory, poznaję Was, zadamawiam się ... nie lubię się tak od razu uzewnętrzniać Ale jest coraz fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.04.2011 13:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 Skąd bierzesz szambo i ile Cię kosztuje? Anula, już mam Szambo wraz z posadowieniem i ze wzmocnioną górną płytą najazdową (bo u nas szambo pod podjazdem) 3400 (wraz z dowozem z Radomia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.04.2011 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 to tanio, ale ile m3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.04.2011 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 to tanio, ale ile m3? 10m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.04.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 hmmm... 3400 to nie 4500, prześlij namiar na priv jeśli możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.04.2011 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2011 hmmm... 3400 to nie 4500, prześlij namiar na priv jeśli możesz Dorzucisz do umywalki-filiżanki albo zostanie na ... waciki Może być i tutaj, może ktoś skorzysta http://www.jesbet.pl/index.html Z szambem otrzymuje się oczywiście pełną dokumentację - atesty PZH itp, ale to chyba wszędzie (taki wymóg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 16.04.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 (edytowane) Cześć Ciekawe, czy mnie pamiętasz z innego forum Czy masz gdzieś własny dziennik - bo nie mogę znaleźć? Edytowane 16 Kwietnia 2011 przez Famelia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.04.2011 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Famelia, floraforum????? Nie mam jeszcze dziennika, ale jestem na dobrej drodze No ciekawa jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Famelia 16.04.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 No to teraz jestem pewna, że Ty to Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.04.2011 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 No to teraz jestem pewna, że Ty to Ty O kuuuuuuuuurcze, ale wstyd (bo ja nie byłam pewna , ale coś mi świtało) Ale jesteś gościówa!!! Ja bym w życiu nie skojarzyła (przepraszam). Jak mnie tu znalazłaś i w ogóle jak na to wpadłaś (na pomysł że ja to ja). Nie byłam na ff już ze 2 lata No to czeka mnie kolejna lektura Gdzie się wybudowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.04.2011 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2011 Monia, ty się nie wstydź, tylko zdjęcia wstawiaj U nas oglądasz relacje z budowania, a u ciebie nie ma nic Na początku poprosimy o rzuty, abyśmy wiedziały co to za domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.04.2011 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Cześć Lidziu To może najpierw wstawię tutaj kilka zdjęć dla ogólnego poglądu Nie chcę jeszcze zakładać dziennika, bo to zobowiązanie, a nie wiem jak byłoby u mnie ze wstawianiem na bieżąco Rzut na naszą parterówę Baba na dachu Zdjęcia są*nie po kolei (jeszcze nie opanowałam wstawiania) Pierwsze dni ze światłem w domu Widok z salonu na jadalnię i kuchnię Nasz dom od strony ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.04.2011 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Dom od strony ulicy Salooon, miejsce na kominek Tu będzie nasz drewniany taras ... kiedyś Widok z kuchni na jadalnię i salon A tu w czasie budowy, tak było w sierpniu 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2011 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Monia, no wreszcie Domek fajny i super wygląda na zdjęciach. Powiedz mi, czy robiliście jakieś zmiany adaptacyjne w projekcie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.04.2011 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Oczywiście już bym milion rzeczy zmieniała, tyle się naoglądałam pięknych wnętrz (czasami nawet żałuję że weszłam na to forum, ale to było chyba nieuniknione) W adaptapcji zmieniliśmy położenie kominka (na tę skośną ścianę), wcześniej był przy oknie, obniżyliśmy salon o jeden stopień i parę zmian w oknach (węższe w łazienkach, likwidacja okna w garderobie przy sypialni) I w zasadzie to tyle chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.04.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2011 Nie martw się, każda z nas coś by w swoim domu zmieniła, po tym jak ogląda się na forum tyle pięknych domów. Tak się zastanawiam, czy nie będzie wam przeszkadzało to, że wokół salonu macie skupioną część sypialnianą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts