monsanbia 15.12.2011 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 ma, ale zostały zdjęte do malowania, a część poszła do wymiany, bo były pęknięte. Nowe już zresztą dotarły do domu Moni, ale stoją jeszcze zapakowane i czekają na założenie. to mówiłam ja, osobista sekretara Moni W dniu wizyty waszej, o 18 już wisiały Sekretarko, premii nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 To ja tylko dodam, że od czasu sławnego incydentu łazienkowego, drzwi wróciły na swoje miejsce o, i nie zauważyłam że druga vice sekretarka już poinformowała zainteresowanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Wiecie co Monia to cudowny człowiek , nie dość że ma tyle na głowie, to jeszcze pamięta o mnie i kochana dzwoni do mnie 6x z Ikea żeby mi kupić pudełka na buty, o których ostatnio jej wspomniałam Oj tam oj tam Mówi się, że dobro wraca do człowieka Lady, nie no, ale prezenciol Ten drugi szczególnie Właśnie wyobraziłam nas sobie spuszczających paliwo od którejś Chyba dobrze, że K nie chciał szukać tego węża To by były foty. Nie to co monia wlewająca paliwo na stacji do butelki Rocia, dzięki A Ty może kiedyś wpadniesz do mnie poznać forumki? Blisko masz przecież, rzut beretem Tofee, serio taki wygodny? Kurcze, cały czas waham się nad tym termoelastycznym łączonym z lateksem A ja przylazłam tu zrobić sobie przerwę po rozpakowywaniu zakupów z IKEA. No i pochwalić się czymś. Tylko zdjęcia muszę jakoś zgrać, a jeszcze nie wiem jak to zrobić, bo są w K ajfonie z którego łączę się z netem:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 W dniu wizyty waszej, o 18 już wisiały Sekretarko, premii nie będzie skoro pracodawca nie informuje mnie o tak istatnych zmianach, to skąd ja mam to wiedzieć, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.12.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Co kupiłaś w Ikea? Aaaaaaa i serio serio super wygodny, polecam z czystym sumieniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 15.12.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 21:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Monia! Superową masz tę podłogę olejowaną z dębu. Do tej pory byłam zwolenniczką lakieru i taką zamówiłam na dół, a na górę chciałam olej. Od kiedy zobaczyłam Twoją to się łamię czy nie zmienić. Gdzie kupowałaś ten dąb/ On ma V-fugę? A dziękuję Balbinko Wiesz że na początku miałam mieszane uczucia? Chciałam podłogę w fajnym odcieniu, który nie będzie przypominał tych dębowych sprzed 20-stu lat (typowych) Kupiłam, zrobili i stwierdziłam że taka właśnie jest Powoli przywykłam no i zmieniła się przy pomalowanych ścianach. Ale wygląd to jedno. Ja jestem strasznie zadowolona z jej wykończenia właśnie. Już widzę że ta w sypialni - lakierowana, to będzie dramat. Rysuje się tragicznie A ta w salonie jest super łatwa w utrzymaniu. Nie widać brudu, zakurzenia, nawet teraz. Wczoraj ją umyłam i sobie podziwiam od tego czasu. W sypialni myłam już 3 razy i dalej jest brzydka. Naprawdę mogę polecić No i rura od odkurzacza walnęła mi z impetem kilka razu - zero śladu. To jest jakiś olejowosk, utwardzany. Nie trzeba nic robić, tylko myć. I tak, ma fugę Wszystkie podłogi kupowałam w VipParkiecie, poza teakiem do łazienek który załatwiał i robił mi Duch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.12.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 No dawaj te fotki, dawaj, bo idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Udało się. Od d strony to robilam, pewnie jest szybsza droga. Edge jest tak powolny że można wścieku dostać. A najlepsze jest to że od 2 miesięcy mamy podpiętą neostradę tu. Tylko routera nie ma kto i kiedy kupić ... ale dobrza, do rzeczy... taaaaaadaaaaam http://img706.imageshack.us/img706/2448/zdjecie11.jpg http://img847.imageshack.us/img847/9354/zdjecie5h.jpg IMG]http://img97.imageshack.us/img97/9459/zdjecie3b.jpg[/img] http://img832.imageshack.us/img832/5084/zdjecie1uh.jpg http://img18.imageshack.us/img18/3702/zdjecie4kj.jpg http://img861.imageshack.us/img861/7171/zdjecie2a.jpg http://img835.imageshack.us/img835/6929/zdjecie21.jpg Jest tylko mały kwas z tą komodą. Machnęłam się, zapomniałam że szuflady muszą się wysuwać, gdzie indziej miała stanąć. Ona jest wielka, strasznie głęboka i zajmuje w pokoju mnóstwo miejsca. Nie wiem czy z niej nie zrezygnuję. Tylko co ja z nią zrobię. No i podoba mi się No i szuflady. Jak żyć bez szuflad Pokoik na razie jest mało przytulny, ale jak dojdą ozdóbki, jakieś gadżeciki będzie mam nadzieję przyjemnie No i przed obrazkiem nie mogłam się powstrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.12.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 15.12.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Ślicznie. Kolorowych snów Lili:) PS> Miałaś rację. Princess. Kupiłam jakąś podróbę Massive!!!!! Droższa od oryginału! Co za banda oszustów! :mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.12.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Pięknie!!! Dziewczęco, lekko, delikatnie ... Lil będzie zachwycona Monia dla otuchy powiem ci tak ... mieszkam od 5 dni a pokój Tyma robi za graciarnię i końca nie widać . Jesteście bardzo blisko. I jeszcze pytanko, który w końcu pokoik jest Lil? Bo jak byłam i was to nadal dumaliście ... albo to młoda zmieniała zdanie już nie pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.12.2011 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Pokoik Lil wygląda cudnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2011 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Super:wiggle: Też ostatnio miałam w łapkach ten obrazek z motylkami - cudowne są A do tej lampy pasują jak... Moim zdaniem jeszcze dywanik by się przydał... włochacz jakiś jasny;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 PS> Miałaś rację. Princess. Kupiłam jakąś podróbę Massive!!!!! Droższa od oryginału! Co za banda oszustów! :mad: Oszszsz :o:o A wiesz, że ja za swoją dałam 120pln? Znalazłam dziś fakturę w papierach Oryginał ma bardzo ladny kolorowy karton, w czym przyszła Twoja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 22:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Pięknie!!! Dziewczęco, lekko, delikatnie ... Lil będzie zachwycona I jeszcze pytanko, który w końcu pokoik jest Lil? Bo jak byłam i was to nadal dumaliście ... albo to młoda zmieniała zdanie już nie pamiętam. Dzięki! Pokój prawy (zmieniliśmy) i nie wiem czy dobrze Ale czy ja coś wiem??? Cokolwiek?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Pokoik Lil wygląda cudnie Dzięki. Mam nadzieję, że jej się spodoba. No i że będzie chciała tam spać! I że w nocy nie zabije się o schodek biegnąc wołać siusiu. I czy w ogóle będzie biegła? Czy się nie będzie bała? Mam wizje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Super:wiggle: Też ostatnio miałam w łapkach ten obrazek z motylkami - cudowne są A do tej lampy pasują jak... Moim zdaniem jeszcze dywanik by się przydał... włochacz jakiś jasny;) No przecież że będzie Tylko już na dywanik nie mam chwilowo siły ani pomysłu. A jak się*zacznę zastanawiać to nic już innego w domu nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 15.12.2011 22:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 O! Nie wstawiłam zdjęcia komody A tyle się o niej nagadałam http://img97.imageshack.us/img97/9459/zdjecie3b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 15.12.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2011 Dzięki! Pokój prawy (zmieniliśmy) i nie wiem czy dobrze Ale czy ja coś wiem??? Cokolwiek?! Prawy - czyli ten od ulicy? Co ma być niedobrze? Qrcze pięknie jest musi być dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts