monsanbia 16.12.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Jeszcze nie czytałam, żeby ktoś tak marudził jak jaWszystkie przeprowadziły się bez echa. Coś*ze mną musi być nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.12.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Jeszcze nie czytałam, żeby ktoś tak marudził jak ja Wszystkie przeprowadziły się bez echa. Coś*ze mną musi być nie tak :lol2: to tak na poprawę humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.12.2011 22:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Myślisz że po przeprowadzce (jeśli jej w ogóle dotrwam ) powinnam to zdiagnozować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.12.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Myślisz że po przeprowadzce (jeśli jej w ogóle dotrwam ) powinnam to zdiagnozować? tak - niedaleko mnie jest taki specjalny szpital - mogę miejsce Ci załatwić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 16.12.2011 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Idę zanieść dwie torby, kupię mężowi jakiegoś fast fooda bo podobno umiera z głodu i frajda na budowie Trzymajcie kciuki za moją kręgielnię, bo bardzo niedobrze jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.12.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 za jaką kręgielnie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.12.2011 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 za jaką kręgielnie:o pewnie o kręgosłup chodzi Monia, boli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 16.12.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 Jeszcze nie czytałam, żeby ktoś tak marudził jak ja Wszystkie przeprowadziły się bez echa. Coś*ze mną musi być nie tak Zaczynam się zastanawiać ile Ty rzeczy masz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.12.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2011 kręgosłup? jessu, dziewczyno - nie dźwigaj nic:mad: Oj monia, marudź sobie... ja się jeszcze nigdy nie przeprowadzałam tak na hip-hip-hura - zawsze raczej na raty;) ale wyobrażam sobie jaka to ciężka sprawa... już się boję jak o tym pomyślę Na szczęście do mojej przeprowadzki to jeszcze... hoho... i jeszcze dłużej;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.12.2011 00:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Jestem na skraju nerwowego wytrzymania Zapakowałam wszystkie pudła jakie miałam, 4 wielkie walizki, 4 torby z IKEA i kilka worków 120l (zaznaczam że wcześniej przewoziłam już worki i pudła) A w domu nie ubywa. Żeby chociaż połowa była spakowana. Zaczynają zostawać takie drobizny z którymi ciężko mi jest sobie poradzić. Ja się do tego nie nadaję! Tym Bardziej że jestem już*na maksa zmęczona ostatnimi dniami (i jeszcze deszcz leje! :mad::mad::mad:) Już nawet nie myślę. Jak spakować pudełka z butami? Monia, SPO KOJ NIE Spakuj to co najważniejsze-czego używacie na co dzień .Resztę rzeczy przywożcie na bieżąco-najlepiej aby sukcesywnie wszystko rozpakowywać My pudełka na buty spakowaliśmy do takiego wielkiego kartonu (chyba po krzesłach). Wierzę,żę dacie radę Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 17.12.2011 00:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Jestem na skraju nerwowego wytrzymania Zapakowałam wszystkie pudła jakie miałam, 4 wielkie walizki, 4 torby z IKEA i kilka worków 120l (zaznaczam że wcześniej przewoziłam już worki i pudła) A w domu nie ubywa. Żeby chociaż połowa była spakowana. Zaczynają zostawać takie drobizny z którymi ciężko mi jest sobie poradzić. Ja się do tego nie nadaję! Tym Bardziej że jestem już*na maksa zmęczona ostatnimi dniami (i jeszcze deszcz leje! :mad::mad::mad:) Już nawet nie myślę. Jak spakować pudełka z butami? Monia, SPO KOJ NIE Spakuj to co najważniejsze-czego używacie na co dzień .Resztę rzeczy przywożcie na bieżąco-najlepiej aby sukcesywnie wszystko rozpakowywać My pudełka na buty spakowaliśmy do takiego wielkiego kartonu (chyba po krzesłach). Wierzę,żę dacie radę Buziole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.12.2011 02:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Zaczynam się zastanawiać ile Ty rzeczy masz . dużo za dużo, to na pewno Samych herbat, kasz, mąk itp uzbierałam 5 dużych kartonów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.12.2011 02:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Magda, do tej pory żyłam w błogiej nieświadomości, że to będzie trylion razy łatwiejsze/lżejszeMieszkając tu prawie 6 lat uzbierałam tyle dupereli ... masakraTeraz weszłam do domu, stanęłam i się prawie poryczałam. Tyle rzeczy wywiezione a efekt zerowy, bo wszystko z szafy, komody, witryny (a i tak sporo w nich zostało jeszcze) a ile rzeczy mam na wierzchu i w reszcie półek ... Lady staram się głęboko oddychać ale jakoś mi ciężkoA na budowie okna do mycia, łazienki. Nie zdążylam ... Będę to robić po fakcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.12.2011 03:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 A może mocny drinek i jednak trochę snu by pomogło, albo moze ktoś inny moze za ciebie to zrobić, podpisze tylko kartony z jakiej strefy został towar spakowany wstawisz do garażu i sukcesywnie będziesz przeglądać.Trzymaj się to końcówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.12.2011 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 (edytowane) Ewentualnie zostawić te wszystkie kartony z kaszami i mąkami, a w nowym domu kupić tylko to co faktycznie potrzebne (u nas przy przeprowadzce w ubiegłym roku się okazało że większość tego typu produktów jest już i tak po terminie ważności). e-mól - co Ty robisz o takiej drakońskiej porze tutaj (ha, mógłbym sobie też zadać do pytanie). Edytowane 17 Grudnia 2011 przez salik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.12.2011 04:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Pora absolutnie nie drakonska lecz świeża i inspirujaca, ciekawe czy będę się tak madrzyc jutro Oj u Moni to pewnie wszystko schodzi na bieżąco i przeterminowane się nie zdarzają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.12.2011 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Ewentualnie zostawić te wszystkie kartony z kaszami i mąkami, a w nowym domu kupić tylko to co faktycznie potrzebne (u nas przy przeprowadzce w ubiegłym roku się okazało że większość tego typu produktów jest już i tak po terminie ważności). to są rzeczy kupowane na bieżąco, w ciągu ostatnich 2 miesięcy. Te które dłużej leżały wyrzuciłam przy segregacji Torby IKEA - na buty w pudełkach idealne (szkoda że nie wzięłam ich więcej. Toreb) Dziś nastrój trochę lepszy. Wstałam o 7, wypilam kawę, teraz drugą i męczę się dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.12.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Oj u Moni to pewnie wszystko schodzi na bieżąco i przeterminowane się nie zdarzają. O, sekretarka 4 Zdarzają się niestety. Zawsze się wściekam, szczególnie kiedy w lodówce znajduję coś po terminie. Ale ona jest tak zapchana że często gdzieś mi coś umyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 17.12.2011 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Monia a jakie prawa i obowiązki mają Twoje sekretarki poza kawusią (to i prawo i obowiązek w tej funkcji) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.12.2011 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Monia widzę ,że już ci lepiej nie martw się , ja też tak miałam. jak poczytasz na początku moj wątek to pomyślisz niezrównoważona ja buty w pudełkach do dużych worów na śmieci tych największych gary do kosza wiklinowego mąki i itp do toreb a,la ikea reszta spożywki do plastikowych kontenerków duperele niepotrzebne do wora i pod śmietnik duperele potrzebne do pudełek z napisem co wnich jest i na strych( u ciebie albo garaż , albo pokój który będzie pusty) przejęłam role Anuli dobrej rady:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts