Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie no, jak to...

Rzutnik już powinien czekać w pudełku!

Jak tak możesz - kuchnię masz, a K rzutnika nie ma? ;-)

Przy okazji - gdzie kupowałaś swoje pstryczki Hagera i Berkera?

Potrzebuję rozesłać konkretny spis elementów do wyceny i szukam jakichś sensownych firm.

Mówiłam Ci sto razy że tu gdzie ekran!

Dali mi taki upust że zadna firma nawet się do ich wyceny niz zbliżyła

Rzutnik tak samo mój jak i K :p

Moich koncertów nawet więcej chyba

Wiesz że pewne okoliczności odsuwają nas od zakupu :(

No dobra, to ja przywiozę rzutnik, a Wy zorganizujcie resztę :)

Faktycznie, chyba już ze 3 razy mi wspominałaś o tym miejscu zakupu pstryczków... :(

Jak widać pamięć dobra, ale zawodna - może powinienem prowadzić oddzielną kartotekę dla każdego forumowicza i w niej zapisywać istotne wypowiedzi ;-)

zuzik tak, tylko powiedz o której, bo ok 11 mam miec spotkanie z wlascicielka naszego mieszkania

Jak bedzie trzeba to sie jakos z K rozdzielimy

Tfu, podzielimy :lol:

ani się rozdzilelajcie, ani dzielcie ;)

daj znać jak już będziemy mogli przyjechać - najbardziej nam pasuje pomiędzy 13-15 bo wtedy Lulu nie śpi :)

No dobra, to ja przywiozę rzutnik, a Wy zorganizujcie resztę :)

Faktycznie, chyba już ze 3 razy mi wspominałaś o tym miejscu zakupu pstryczków... :(

Jak widać pamięć dobra, ale zawodna - może powinienem prowadzić oddzielną kartotekę dla każdego forumowicza i w niej zapisywać istotne wypowiedzi ;-)

A wiesz, że też o tym myślałam. U tylu super ludzików goszczę codziennie, że nieraz się gubię. Kto w którym domu mieszka, kogo które dzieci, ale jesteśmy zakręceni (pozytywnie) :lol2:

Monika, u Ciebie można sobie uświadamiać swoje błędy. Po pierwsze: jestem od Was totalnie uzależniona (kto normalny między pakowaniem kolejnej torby pisze na forum ;) ). To dlatego wszyscy są na bieżąco co przeżywasz, inni znikali na czas pakowania i wracali po przeprowadzce (wszystko to piszę w pozytywnym sensie bo sama tak mam, tzn. dziś malowałam pokój, a pomiędzy wpadałam na forum przeczytać co u Was słychać).

Po drugie: też jestem ogromnym CHOMIKIEM :cry: Bardzo nad tym boleję, próbuję z tym walczyć (głównie za sprawą M), ale marnie mi idzie. Ty przynajmniej masz gdzie upychać swoje "sięprzydajki"

Życzę Ci dużo spokoju, dobrej organizacji i sprytnych pomocników! A i jeszcze miłej pierwszej nocki :rolleyes:

A ten dyżur to moze lekarski?

Jeszcze miesiąc, lekarz twierdzi ze marne szanse żebym do świat dotrwala, a ja się uparlam ze w nowym roku będę rodzic.

to ja w takim razie trzymam kciuki. I zaciskaj mocno nogi :) Też znam matkę bliźniaków, co dzieci urodziła 7 dni przed terminem z OM. Weszła w 40. tydzień. A na ostatnich nogach była ze dwa miesiące ;)

A tak w ogóle: Mo-nia, Mo-nia, Mo-nia! Do dzieła, dasz radę, chomiku :D

A wiesz, że też o tym myślałam. U tylu super ludzików goszczę codziennie, że nieraz się gubię. Kto w którym domu mieszka, kogo które dzieci, ale jesteśmy zakręceni (pozytywnie) :lol2:

Monika, u Ciebie można sobie uświadamiać swoje błędy. Po pierwsze: jestem od Was totalnie uzależniona (kto normalny między pakowaniem kolejnej torby pisze na forum ;) ). To dlatego wszyscy są na bieżąco co przeżywasz, inni znikali na czas pakowania i wracali po przeprowadzce (wszystko to piszę w pozytywnym sensie bo sama tak mam, tzn. dziś malowałam pokój, a pomiędzy wpadałam na forum przeczytać co u Was słychać).

Po drugie: też jestem ogromnym CHOMIKIEM :cry: Bardzo nad tym boleję, próbuję z tym walczyć (głównie za sprawą M), ale marnie mi idzie. Ty przynajmniej masz gdzie upychać swoje "sięprzydajki"

Życzę Ci dużo spokoju, dobrej organizacji i sprytnych pomocników! A i jeszcze miłej pierwszej nocki :rolleyes:

popieram i zgadzam się tez jestem uzależniona od Moni

:wiggle: jest nieżle zakręcona - przeprowadzka, pakowanie , forum..... jedzonko