Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziękuję wszystkim za podtrzymywanie na duchu, za kojenie nerwów, ciepłe słowa ...

za strasznie miłego smsa :rolleyes:

za to że dzięki Wam naprawdę było mi łatwiej :yes:

Jedziemy zaraz po szampana i do zobaczenia na forum jutro. W nowej, innej rzeczywistości

I jeszcze jedno - cieszę się, jestem szczęśliwa, ale niezmiernie jest mi przykro że już nas nigdy tu (w tym malutkim mieszkaniu) nie będzie. Strasznie lubiłam to miejsce, okolice, ciszę (mimo blokowiska) zieleń, bliskość lasu, metro pod drzwiami, kino 3 kroki stąd ...

To było 6 naprawdę udanych lat. Ślub, Lilianka, studia ...

Monia jeszcze raz ogromne gratulacje!

Ze smutasem doskonale cię rozumiem. Ponad rok temu wyprowadzałam się z centrum, ... wszędzie na piechotę, blisko ulubione knajpki, kino wszystko w zasięgu ręki i tyle wspomnień z M ... pomimo że mieszkanie było mikro mikro i żyliśmy tam pod koniec w nieludzkich warunkach to uwielbiam tą lokalizację i jak tylko kiedyś przyjdzie mi do głowy kupno mieszkania ... to będą to tylko TE okolice. Do tej pory jak przejeżdżamy to za każdym razem patrzymy czy w "naszych" oknach palą się światła ... echhhhhh

Miłego wieczoru/nocy ;)

I jeszcze jedno - cieszę się, jestem szczęśliwa, ale niezmiernie jest mi przykro że już nas nigdy tu (w tym malutkim mieszkaniu) nie będzie. Strasznie lubiłam to miejsce, okolice, ciszę (mimo blokowiska) zieleń, bliskość lasu, metro pod drzwiami, kino 3 kroki stąd ...

To było 6 naprawdę udanych lat. Ślub, Lilianka, studia ...

ojej, czuję że będę miało to samo:(

ale pomyśl ile nowych pięknych chwil Was czeka w nowym domu... ile nowych wspomnień uzbieracie...

a lokalizacja? każda ma plusy i minusy... zaraz je wszystkie odkryjecie;) ściskam Was gorąco:hug: i życzę udanej nocki (nie upijcie sie za bardzo tym szampanem;)) - a do szampanika upichcisz coś na nowym gazie?:wiggle: (yyyyyjasne;) pewnie padasz na twarz...)

Monia, gratulacje ogromniaste :wave:

W małym mieszkanku byliście szczęśliwi to w dużym domu tego szczęścia musi być jeszcze więcej :)

Ja też z wielkim sentymentem wracam wspomnieniami do naszej małej skromnej dziupli na żoli - tyle fajnych chwil tam się wydarzyło... ehhh, i podobnie jak Tofee zawsze patrzymy czy w oknach pali się światło... nawet nasze rolety bambusowe z Ikea jeszcze tam wiszą ...

I jak pierwsza nocka w domu? :D szampan wypity? :coo:

Naprawdę dałaś radę :jawdrop: chociaż muszę przyznac, że jeszcze miesiąc temu to sama w to powątpiewałam :oops: Tymczasem tempo ostatnich tygodni było iście sprinterskie :cool: