adk 17.12.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Monia - kolejny doktorat tym razem z przeprowadzki . Już przeprowadzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.12.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Czy to dzisiaj ta pierwsza nocka w nowym domku?? Jeśli tak.... to.... W każdym kątku po dzieciątku Samych uśmiechów i radości w Swoim wymarzonym nowym Domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.12.2011 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 17.12.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Gratulacje! (pierwszy, pierwszy ) To kiedy można wpadać z winem i rzutnikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.12.2011 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Ogromne gratulacje !!!! (druga ) :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 17.12.2011 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 dziękuję wszystkim za podtrzymywanie na duchu, za kojenie nerwów, ciepłe słowa ... za strasznie miłego smsa za to że dzięki Wam naprawdę było mi łatwiej Jedziemy zaraz po szampana i do zobaczenia na forum jutro. W nowej, innej rzeczywistości I jeszcze jedno - cieszę się, jestem szczęśliwa, ale niezmiernie jest mi przykro że już nas nigdy tu (w tym malutkim mieszkaniu) nie będzie. Strasznie lubiłam to miejsce, okolice, ciszę (mimo blokowiska) zieleń, bliskość lasu, metro pod drzwiami, kino 3 kroki stąd ... To było 6 naprawdę udanych lat. Ślub, Lilianka, studia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 17.12.2011 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Monia jeszcze raz ogromne gratulacje! Ze smutasem doskonale cię rozumiem. Ponad rok temu wyprowadzałam się z centrum, ... wszędzie na piechotę, blisko ulubione knajpki, kino wszystko w zasięgu ręki i tyle wspomnień z M ... pomimo że mieszkanie było mikro mikro i żyliśmy tam pod koniec w nieludzkich warunkach to uwielbiam tą lokalizację i jak tylko kiedyś przyjdzie mi do głowy kupno mieszkania ... to będą to tylko TE okolice. Do tej pory jak przejeżdżamy to za każdym razem patrzymy czy w "naszych" oknach palą się światła ... echhhhhh Miłego wieczoru/nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 17.12.2011 23:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 Monia gratulacje:wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 17.12.2011 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2011 I jeszcze jedno - cieszę się, jestem szczęśliwa, ale niezmiernie jest mi przykro że już nas nigdy tu (w tym malutkim mieszkaniu) nie będzie. Strasznie lubiłam to miejsce, okolice, ciszę (mimo blokowiska) zieleń, bliskość lasu, metro pod drzwiami, kino 3 kroki stąd ... To było 6 naprawdę udanych lat. Ślub, Lilianka, studia ... ojej, czuję że będę miało to samo:( ale pomyśl ile nowych pięknych chwil Was czeka w nowym domu... ile nowych wspomnień uzbieracie... a lokalizacja? każda ma plusy i minusy... zaraz je wszystkie odkryjecie;) ściskam Was gorąco:hug: i życzę udanej nocki (nie upijcie sie za bardzo tym szampanem;)) - a do szampanika upichcisz coś na nowym gazie? (yyyyyjasne;) pewnie padasz na twarz...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 18.12.2011 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Nooooooooooooooo.... a tam po tym szampanie...... dzieje się! Oj dzieje!!!:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 18.12.2011 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Monia Kochana, zdrówko! Gratulacje, ze sie udalo! Niech ta noc, w tym nowym pieeeeeeeknym lozu:) bedzie niezapomniana:) KOLOROWYCH SNóW!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.12.2011 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 a popos - zdjęć łóżka do dziś nikt nie widział już nie wsponę o reszcie, bo świerzynki;) ale łózko... toż to już zaszłośc jakaś a myśmy nadal nie widzieli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 18.12.2011 02:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Monia, ledwo przebrnęłam przez instrukcję przeprowadzkową, a Ty już u siebie Gratulacje wielkie i samych pozytywnych wrażen w nowym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 18.12.2011 03:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 A zdjęć narożnika jak nie było, tak nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.12.2011 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Dzień dobry i co się śniło, dzień zacznij od pysznego śniadania, a potem FOTY!! prosimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 18.12.2011 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Monia, gratulacje ogromniaste W małym mieszkanku byliście szczęśliwi to w dużym domu tego szczęścia musi być jeszcze więcej Ja też z wielkim sentymentem wracam wspomnieniami do naszej małej skromnej dziupli na żoli - tyle fajnych chwil tam się wydarzyło... ehhh, i podobnie jak Tofee zawsze patrzymy czy w oknach pali się światło... nawet nasze rolety bambusowe z Ikea jeszcze tam wiszą ... I jak pierwsza nocka w domu? szampan wypity? :coo: Naprawdę dałaś radę chociaż muszę przyznac, że jeszcze miesiąc temu to sama w to powątpiewałam Tymczasem tempo ostatnich tygodni było iście sprinterskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 18.12.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 A znacie to powiedzonko:Nowy domek nowy potomek Można by ta nowa przestrzeń jakimś słodkim bracholem wypełnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 18.12.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 Jezu, jakie Wy macie 'prorodzinne' rady poprzeprowadzkowe! Aż strach się przeprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.12.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 (edytowane) Monia uff jestes juz w nowym domu!!!!możesz juz pisać na forum MIESZKAMY!!!!dla mnie najprzyjemniejsze w nowym domu jest kawa w nowej kuchni raniutko w spokoju wyglądając przez okno:yes: Edytowane 18 Grudnia 2011 przez monika996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.12.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2011 A znacie to powiedzonko: Nowy domek nowy potomek Można by ta nowa przestrzeń jakimś słodkim bracholem wypełnić. E- MOLKu jak to przeczytałam to od razu Anula stanęła mi przed oczyma z 20 dzieci:rotfl: ania sorry , ale bylam przed chwilą u ciebie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts