Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

Kochana, dzięki za pamięć!:) Już przed chwilą u Elenki się pochwaliłam, że przyjechali wczoraj rewelacyjni faceci z Koła i poskręcali wszystko do kupy!:D Jeszcze tylko za tydzień przywiozą mi nowe zamki i podpicują oliwką i będzie koniec mojej rocznej mordęgi!!! Juuupi!!!:lol:

ehhh, tzn - super! :yes:

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

na widok poziomek to aż się uśmiechnęłam :) co jak co, ale poziomeczki to sobie posadzę, aby mieć swoje prosto z krzaczka :yes:

Słuchaj, ja po zobaczeniu u Rasi tych cukiereczków, od razu udałam się na Allegro. Nie celem zakupu, ale ja lubię sobie sprawdzić - dla świętego spokoju. I już wczoraj obmyślałam miejsce dla nich na mojej "wielkiej" działeczeczcuni ;)

ti ri ri ri :wiggle:

Była dziś*dyskusja u Ady o garderobach.

Płakałam nad poniewierającą się w po domu deską do prasowania.

Chyba za wcześnie :D

Okazuje się, że po zabudowie garderoby ze wszystkich stron (dwie części głęb 60 i jedna część 30cm) pomiędzy szafami zostaje mi przestrzeń 150x290!!! :wiggle:

W obecnym mieszkaniu prasuję w korytarzu między ścianą a szafą, który ma szerokość 110 cm! Nigdy nie bylo mi niewygodnie. Suszę w tym korytarzu też pranie na pełnowymiarowej suszarce i mam jako takie, ale lużne przejście. Juuuhuuuu

Niczym jest to w obliczu 10m2 pralni Anuli, ale i tak się cieszę :yes:

Monia daj maila to podeślę Ci kosztorys mojej kostki:yes:

ja susze i prasuję w garderobie i jestem z tego powodu mega szczęśliwa:)

Ooo, suuuper, czekam z niecierpliwością :yes: (wysyłam priv)

U mnie suszenie w garderobie chyba odpada, nie ma okna, tylko wentylacja, będzie cała zabudowana. Chyba bym się prędzej czy później grzyba nabawiła. Właśnie! Gdzie ja będę suszyć pranie!!! (zaczyna mnie ogarniać*panika :o) W kuchni??? Z widokiem na jadalnię i salon? My gad

No chyba żartujesz???

Ja mam pralkę w kotłowni i tamże zamierzałam suszyć...

Czyli mamy ten sam problem....

Tu cytat z art muratora

"Dobrym pomysłem wydaje się ustawienie pralki w kotłowni. Jednak warto wiedzieć, że nie zaleca się suszyć tam bielizny – producenci kotłów przestrzegają, że wilgoć w pomieszczeniu technicznym może szkodzić urządzeniom elektronicznym"

Potem znalazłam jeszcze kilka wzmianek na forach :(

Jeszcze mogę*suszyć w garażu :lol2: Mamy na razie jeden samochód, garaż 35m2, duży grzejnik :D to co się będzie marnował