monsanbia 10.07.2011 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Kochana, dzięki za pamięć! Już przed chwilą u Elenki się pochwaliłam, że przyjechali wczoraj rewelacyjni faceci z Koła i poskręcali wszystko do kupy! Jeszcze tylko za tydzień przywiozą mi nowe zamki i podpicują oliwką i będzie koniec mojej rocznej mordęgi!!! Juuupi!!! ehhh, tzn - super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.07.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Rasiu, ten gabinet to musi być fantastyczny, skoro tyle zachodu wymagały te meble jestem coraz bardziej zaintrygowana - może masz jakieś fotki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.07.2011 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Rasiu, ten gabinet to musi być fantastyczny, skoro tyle zachodu wymagały te meble jestem coraz bardziej zaintrygowana - może masz jakieś fotki? Rasia buduje napięcie Już i tak kurkami i poziomkami nas w beton wbiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.07.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 na widok poziomek to aż się uśmiechnęłam co jak co, ale poziomeczki to sobie posadzę, aby mieć swoje prosto z krzaczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.07.2011 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 na widok poziomek to aż się uśmiechnęłam co jak co, ale poziomeczki to sobie posadzę, aby mieć swoje prosto z krzaczka Słuchaj, ja po zobaczeniu u Rasi tych cukiereczków, od razu udałam się na Allegro. Nie celem zakupu, ale ja lubię sobie sprawdzić - dla świętego spokoju. I już wczoraj obmyślałam miejsce dla nich na mojej "wielkiej" działeczeczcuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.07.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 mnie się marzy, że będą sobie same niedbale rosły w pięknej, zielonej trawce - tak jak w lesie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.07.2011 13:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 mnie się marzy, że będą sobie same niedbale rosły w pięknej, zielonej trawce - tak jak w lesie eeee, u mnie się tak nie da nie mam na to miejsca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.07.2011 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 Kochane, poziomkowych krzaczków mogę Wam oddać ile chcecie! I białych i czerwonych. Rozłażą się jak perz jeśli tylko mają miejsce. Będziesz musiała Moniu je bardzo kontrolować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.07.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 to dobra wiadomość nie mam nic przeciwko temu, by miec działkę w poziomkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.07.2011 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 ti ri ri ri Była dziś*dyskusja u Ady o garderobach. Płakałam nad poniewierającą się w po domu deską do prasowania. Chyba za wcześnie Okazuje się, że po zabudowie garderoby ze wszystkich stron (dwie części głęb 60 i jedna część 30cm) pomiędzy szafami zostaje mi przestrzeń 150x290!!! W obecnym mieszkaniu prasuję w korytarzu między ścianą a szafą, który ma szerokość 110 cm! Nigdy nie bylo mi niewygodnie. Suszę w tym korytarzu też pranie na pełnowymiarowej suszarce i mam jako takie, ale lużne przejście. Juuuhuuuu Niczym jest to w obliczu 10m2 pralni Anuli, ale i tak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.07.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2011 na takiej powierzchni to i zatańczyć już można, nie tylko z żelazkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.07.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Monia daj maila to podeślę Ci kosztorys mojej kostki:yes: ja susze i prasuję w garderobie i jestem z tego powodu mega szczęśliwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.07.2011 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 Monia daj maila to podeślę Ci kosztorys mojej kostki:yes: ja susze i prasuję w garderobie i jestem z tego powodu mega szczęśliwa:) Ooo, suuuper, czekam z niecierpliwością (wysyłam priv) U mnie suszenie w garderobie chyba odpada, nie ma okna, tylko wentylacja, będzie cała zabudowana. Chyba bym się prędzej czy później grzyba nabawiła. Właśnie! Gdzie ja będę suszyć pranie!!! (zaczyna mnie ogarniać*panika ) W kuchni??? Z widokiem na jadalnię i salon? My gad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 11.07.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 a w kotłowni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.07.2011 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 a w kotłowni? A w kotłowni wczoraj się*dowiedziałam, że nie można Że piec, elektronika w nim i te wszystkie sterowniki (a u nas ich niemało) nie mogą być narażone na wilgoć. Gdzieś*jakiś*artykuł wczoraj dorwałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 11.07.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 No chyba żartujesz???Ja mam pralkę w kotłowni i tamże zamierzałam suszyć...Czyli mamy ten sam problem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.07.2011 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 No chyba żartujesz??? Ja mam pralkę w kotłowni i tamże zamierzałam suszyć... Czyli mamy ten sam problem.... Tu cytat z art muratora "Dobrym pomysłem wydaje się ustawienie pralki w kotłowni. Jednak warto wiedzieć, że nie zaleca się suszyć tam bielizny – producenci kotłów przestrzegają, że wilgoć w pomieszczeniu technicznym może szkodzić urządzeniom elektronicznym" Potem znalazłam jeszcze kilka wzmianek na forach Jeszcze mogę*suszyć w garażu Mamy na razie jeden samochód, garaż 35m2, duży grzejnik to co się będzie marnował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 11.07.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 To jedynym rozwiązaniem jest duża suszarka bębnowa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 11.07.2011 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 To jedynym rozwiązaniem jest duża suszarka bębnowa... W planach ma być. Ale ja sporo rzeczy piorę ręcznie pojedynczo. Nakupię sobie tych wszystkich sweterków wełnianych i potem się bujam z perwollem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 11.07.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2011 też mam suszarkę w planach, ale budżet budowlany mocno nadwyrężony pewnie nie pozwoli zbyt szybko tych planów zrealizować..A garażu nie mam...To j w ogóle nie mam gdzie tego nieszczęsnego prania suszyć... na środku salonu chyba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts