monsanbia 19.12.2011 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Hazelku, ale gdzieś buty trzeba trzymać przecież Uświadom mu to U mnie ta część zabudowy ma 35cm głębokości, więc drążki odpadają. Jeśli będzie mi brakować wieszaków, zlikwidauję w dwóch słupkach kilka półek i zrobię te wyciągane z IKEA. Ostatnio oglądałam. Super rozwiązanie Pudełka z IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.12.2011 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 (edytowane) Monia - nadal nie przesunęłaś rury w garderobie? Mówiłem że musisz ją zamontować na środku, a nie w szafie bo jak się tam będziesz niby wokół niej wiła Pytanie techniczne - jak będziesz miała zamontowaną szybę przy swoim odpływie liniowym? Bo nam dzisiaj Vadiol uzmysłowił że jest kilka możliwości, w tym np. zrobienie równego kawałka wylewki w miejscu gdzie idzie szyba (a zaraz obok jest odpływ liniowy ze spadkiem). Mogłabyś zrobić jakąś fotę miejsca w którym będziesz miała szybę pod prysznicem? (chyba że już je masz) Edytowane 19 Grudnia 2011 przez salik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.12.2011 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Po pierwsze - kot wymiata i jest przepiękny Po drugie - super bateria i mam nadzieję, że będzie się dobrze sprawować Po trzecie - widzę, że garderoba się zapełnia, a pudełka na buty rulezzz - też mam takie i bardzo je lubię. Ja mam fioletowe i czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.12.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monia, zrób proszę zdjęcia stołu i tych niedoróbek, bo po tym co napisałaś, nie wiem czy mam składać zamówienie w MD, czy nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.12.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 To ja może dla porządku zamelduję, że mój stół z MD przyjechał dziś i jest bez wad.Monia musiała mieć strasznego pecha, bo do tej pory nie słyszałam, aby coś nie tak było ze stołami MD. Monia dzwoniłaś do nich? Zrobią coś z tym fantem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monik, prośba Zrób mi z 5 fotek po kolei z blika fragmentów stołu Lidzia zrobię Salik, nie rozumiem ... Ja mam odpływ pod ścianą. Nie ma on żadnego związku ze szkłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.12.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Oj, nie chodzi o odpływ jako taki, tylko o szkło obok.Pod prysznicem masz spadek w kierunku odpływu.Obok (prostopadle do odpływu) masz szybę prysznicową.No i ja potrzebuję wiedzieć czy ta szyna stoi na jakimś poziomym malutkim kawałku wylewki, czy też na dole przy podłodze szyba ma spadek, tak jak kafle w kierunku odpływu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Szyba nie ma spadku bo nikt szyby w kształcie trapezu prostokątnego nie sprzedaje Pewnie można zamówić, ale ja mam gotowe kabiny Ronal Zatem u mnie szyba będzie stała na prostym kawałku a wewnątrz kabiny jest spadek Byłeś, na co Ty patrzyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 19.12.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Tak powinno być - prosto, na tym szyba i dalej spadek. U mnie spieprzyli i jest pod szybą spadek:( Leje się na zewnątrz, teraz kombinujemy co z tym zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.12.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monia, racja - przecież Ty masz gotowe kabiny a nie szklarza. Patrzyłem się na bardziej interesujące rzeczy niż jakiś tam spadek pod prysznicem Anula - my rozmawialiśmy ze szklarzem i powiedział że nie ma problemu z podcięciem szkła tak jak trzeba (czyt. aby wymodelować spadek na szkle). Masz szybę wchodzącą w spadek, czy kończącą się na poziomie podłogi wokoło spadku? ATSD - trochę nas zamurowało jak się okazało że prysznic w wykonaniu szklarza kosztuje więcej niż kabina Moni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Ale, Salik, ile dokładnie i jaka kabinaBo ja sobie pluję w brodę że nie chciało mi się robić kabiny ze szklarzem (a tak naprawdę poszłam na typową łatwiznę). Zapłaciłabym jakąś 1/3 ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.12.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Ścianka 120x140cm (częściowo stawiane na ściance obudowującej wannę, dlatego taka niska) do tego drzwi 80x200cm, szkło 8mm.Cena u szklarza - 3500zł. Masz jakiegoś sensownego szklarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.12.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monia ja chyba jeszcze nie GRATULOWAŁAM przeprowadzki - super że sie udało:yes: i pomimo Twoich obaw super wszystko jak na razie wychodzi - i tak muszę to jeszcze oblookać na żywo:D przypominam się o panią od oświetlenia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 19.12.2011 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Ale, Salik, ile dokładnie i jaka kabina Bo ja sobie pluję w brodę że nie chciało mi się robić kabiny ze szklarzem (a tak naprawdę poszłam na typową łatwiznę). Zapłaciłabym jakąś 1/3 ceny Monia, a ja byłam u dwóch szklarzy i kabina zrobiona przez pierwszego z nich wyszła prawie 2x drożej niż gotowa z Radaway'a, na przykład...drugi był droższy o ok 500 zł (bez montażu)...to ja nic nie rozumiem:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Ścianka 120x140cm (częściowo stawiane na ściance obudowującej wannę, dlatego taka niska) do tego drzwi 80x200cm, szkło 8mm. Cena u szklarza - 3500zł. No to jak droższa. Tańsza o ponad 1tys od mojej największej 120x100 Bierz szklarza jak już*go masz. Zapytaj Anię o jej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monia ja chyba jeszcze nie GRATULOWAŁAM przeprowadzki - super że sie udało:yes: i pomimo Twoich obaw super wszystko jak na razie wychodzi - i tak muszę to jeszcze oblookać na żywo:D przypominam się o panią od oświetlenia:yes: Dzięki Czytałaś o stole? Przyjedź szybko i sprawdź to swoim doświadczonym z MD i krytycznym okiem, a potem pozwolę Ci oblookać i touchnąć resztę Już wysyłam Ci kontakt. Podaj mi maila, nie mam nigdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 19.12.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 giantyczna kabina z montażem i drzwiami: wym. 117x 134,5 x 205cm - 3 305zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.12.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monia - ale Twoja 100x120 ma pewnie 205, czy coś, a moja na jednej ścianie ma tylko 140... Anula - możesz mi na priva wysłać namiary?I czy jesteś zadowolona (po komentarzu ze spadkiem nie wiem czy jesteś, czy nie).A tak w ogóle, to kurde dobija mnie to że u każdego szklarza jest jakiś element dużo droższy od konkurencji - a to podstopnie, a to ta nieszczęsna kabina.Jak weźmiemy całość u jednego to przepłacimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 19.12.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 salik, u mnie ta cena jest niska, bo kabina jest kroplą w morzu szkła, jakie u nich zamówiłam. Krótko mówiąc - nie sądzę, żeby zamawiając samą kabinę taka by pozostała. Ja zawsze starałam sie robić tak, że zamawiałam u jednego dostawcy jak najwięcej i później dłuuuugo neocjowałam cenę. Kwestia spadku to błąd kafelkarza, nie szklarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 20:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 giantyczna kabina z montażem i drzwiami: wym. 117x 134,5 x 205cm - 3 305zł O proszę, i z montażem Ja muszę za montaż*500zł zapłacić (za 1 szt!) Monia - ale Twoja 100x120 ma pewnie 205, czy coś, a moja na jednej ścianie ma tylko 140... No to 100x120 (wys 200), ale ta 80x100 (wys 200) tylko 150zł tańsza. Plus montaż*500 to i tak wychodzi blisko piątka Nie ma się czym chwalić. Pałka jestem i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts