salik 19.12.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 No ok - ale dlaczego szklarz nie zrobił Ci spadku na szybie, skoro podobno to nie problem zrobić?Pomiary szkła miałaś robione przed robieniem tych spadków? Co do ceny - u nas ta kabina za 3500, to też część większej całości (3 kabiny, podstopnie, barierki szklane), ale dla mnie to ciągle duża cena.No i nie bardzo mamy jakoś czas i możliwości negocjować ceny w nieskończoność, szczególnie że ostatnio wszystko drożeje (właśnie dostałem maila że od stycznia rekuperator drożeje o 13% i nasz wykonawca się pyta czy zamawiamy już teraz w starej cenie...). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.12.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 przypominam się o panią od oświetlenia:yes: ja też poproszę i dodatkowo jeszcze namiar na pana od ledów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.12.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monik, prośba Zrób mi z 5 fotek po kolei z blika fragmentów stołu Się zrobi... może jutro za dnia dotrę na budowę. Jakieś konkretne elementy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.12.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Anula - dzięki za namiary (nie mogę odpowiedzieć, bo Ci się skrzynka zapchała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 19.12.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 ja też poproszę i dodatkowo jeszcze namiar na pana od ledów to do mnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Jakieś konkretne elementy? Po prostu blat z bliska (czyli będziesz musiała zrobić kilka fotek) Lidzia, Pasie, dawajcie te maile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 to do mnie? nie nie, do mię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 19.12.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monia, u mnie też na stole są maleńkie sęczki (takie czarne kropeczki), ale 1. kilka 2. nie przeszkadza mi to. Innych atrakcji typu wklejony kawałek forniru brak. Ale zgłaszałam przy zamówieniu, że chcę jednolite wybarwienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Madeleine, ale moje wybarwienie jest jednolite. Chodzi o to że stół ma sporo "atrakcji" W tym właśnie ta zabita kawałkiem drewna dziura. Mnie nie przyszło do głowy prosić o to żeby stół nie był łatany, nie spodziewałam się że może być Byłam przed chwilą u Ciebie Dzieci masz cudowne (chyba już mówiłam) i dom os strony ogrodu wygląda pięknie (te okna!) Jestem też fanką ściany z tablicą. Zdecydowanie super patent (to połączenie) Tam jest beton nad i po? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.12.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Mnie nie przyszło do głowy prosić o to żeby stół nie był łatany, nie spodziewałam się że może być No przewidzieć coś takiego przy stole za taką kasę to byłby szczyt zapobiegliwości. Dzwoniłaś? Mają jakieś propozycje dla Ciebie? No bo dziura na środku stołu to "lekkie" przegięcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 No przewidzieć coś takiego przy stole za taką kasę to byłby szczyt zapobiegliwości. Dzwoniłaś? Mają jakieś propozycje dla Ciebie? No bo dziura na środku stołu to "lekkie" przegięcie... Jutro zadzwonię. Dziś potrzebowałam spokoju bo musiałam się w niego uzbroić na okoliczność montażu baterii w kuchni która spędzała mi sen z powiek ostatnimi czasy:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 19.12.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 tynk betonowy - na całej ścianie z wyjątkiem czarnego paska. Sporo tej farby nam w ogóle zostało, może coś pomaluję jeszcze Dzięki za komplementy. A w ogóle to pokaż Li, pewnie jak jest u babci, myślisz o niej cieplej (ja myślałam, że dziś oszaleję z moimi...) Dziwi mnie ten Twój stół, wklej zdjęcie, jeśli możesz. W każdym razie - u mnie nic takiego nie ma miejsca! Nie dziwię Ci się, że się czepiasz, to nie jest ikea i produkcja seryjna, gdzie na wiele rzeczy można przymknąć oko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 19.12.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Jutro zadzwonię. Dziś potrzebowałam spokoju bo musiałam się w niego uzbroić na okoliczność montażu baterii w kuchni która spędzała mi sen z powiek ostatnimi czasy:lol2: A jak bateria? Nie chlapie? I dawaj foty stołu - obejrzymy i będziesz miała w MD argument, że x forumowiczek dostało lepsze stoły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Moni, błagam. Ta sofa jest u Ciebie szara? To zdjęcia ze starego mieszkania i mają już ponad rok. Kot ma 4 lataoj te twoje zdjęcia takie są rozmyte:lol2: Tygrys ma prążki Gigar ma cętkiwięc ocelot????a wiesz ,że moj syn był Gigor jak był mały? Tak powinno być - prosto, na tym szyba i dalej spadek. U mnie spieprzyli i jest pod szybą spadek:( Leje się na zewnątrz, teraz kombinujemy co z tym zrobićmoże silikon???albo listwa silikonowa?? tynk betonowy - na całej ścianie z wyjątkiem czarnego paska. Sporo tej farby nam w ogóle zostało, może coś pomaluję jeszcze Dzięki za komplementy. A w ogóle to pokaż Li, pewnie jak jest u babci, myślisz o niej cieplej (ja myślałam, że dziś oszaleję z moimi...) Dziwi mnie ten Twój stół, wklej zdjęcie, jeśli możesz. W każdym razie - u mnie nic takiego nie ma miejsca! Nie dziwię Ci się, że się czepiasz, to nie jest ikea i produkcja seryjna, gdzie na wiele rzeczy można przymknąć oko.Madeleine musze do ciebie zawitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.12.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monia, szczerze - ja się za bardzo nie przyglądałam naszemu stołowi - byłam tak szczęśliwa, że dotarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 21:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 A kto wam ten tynk robił? Bo wygląda super (technika) Zwykle widuję tynki betonowe robione inną techniką. Ten Twój wygląda na drapany i na koniec zaciągany pacą (coś mi dzwoni, w końcu na szkoleniu byłam ) I jakiej masz firmy ten tynk? Podkład+tynk+lakier? Czy jeszcze jakoś inaczej? Lil mogę wstawić na chwilkę No dobra, słuchajcie, bo może ja faktycznie przesadzam. Pokażę to co mi najbardziej przeszkadza, a to jakaś 1/4 tego co jest Zdjęcia takie sobie, bo robione teraz, z lampą, ciemno jest http://img7.imageshack.us/img7/4045/img2295l.jpg http://img192.imageshack.us/img192/7619/img2292qs.jpg http://img847.imageshack.us/img847/8965/img2296k.jpg http://img714.imageshack.us/img714/1761/img2294va.jpg http://img839.imageshack.us/img839/8518/img2291at.jpg http://img814.imageshack.us/img814/6329/img2297j.jpg http://img841.imageshack.us/img841/8278/img2298bn.jpg http://img38.imageshack.us/img38/3519/img2300qs.jpg http://img39.imageshack.us/img39/6843/img2302t.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 19.12.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 tynk betonowy - na całej ścianie z wyjątkiem czarnego paska. Sporo tej farby nam w ogóle zostało, może coś pomaluję jeszcze Dzięki za komplementy. A w ogóle to pokaż Li, pewnie jak jest u babci, myślisz o niej cieplej (ja myślałam, że dziś oszaleję z moimi...) Dziwi mnie ten Twój stół, wklej zdjęcie, jeśli możesz. W każdym razie - u mnie nic takiego nie ma miejsca! Nie dziwię Ci się, że się czepiasz, to nie jest ikea i produkcja seryjna, gdzie na wiele rzeczy można przymknąć oko. Mad nie mam gdzie to też powiem że super ten pasek magnetyczny wygląda ... nie tylko on . Kuchnia super, okna mniam ... zazdroszczę a dzieciaki przyćmiewają wszystko powyżej napisane . Mam pytanie, wnętrze garderoby to Ikea? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Mad nie mam gdzie to też powiem że super ten pasek magnetyczny wygląda ... nie tylko on . Kuchnia super, okna mniam ... zazdroszczę a dzieciaki przyćmiewają wszystko powyżej napisane . Mam pytanie, wnętrze garderoby to Ikea?podeślijcie mi link do wątku madeleine , bo nie wiem jak się do niej dostać Monia to 4 zdjęcie mnie troche zdziwiłosęk taki jakiś dziwny. a tak w ogóle ok. ten stół ma taki być jak podłoga podstarzała:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.12.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 o boże, kochana, nic nie przesadzasz:no:reklamuj od razu! to jakaś granda:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 19.12.2011 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Ten kawałek forniru faktycznie wyglada paskudnie, tam tez biały klej widać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts