monika996 19.12.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Ten kawałek forniru faktycznie wyglada paskudnie, tam tez biały klej widać?własnie o tym też mówiłam. to akurat też mi przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 19.12.2011 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 podeślijcie mi link do wątku madeleine , bo nie wiem jak się do niej dostać Monia to 4 zdjęcie mnie troche zdziwiłosęk taki jakiś dziwny. a tak w ogóle ok. ten stół ma taki być jak podłoga podstarzała:p 4? 5 jest dramatyczne - jakiś sęk nieregularny wklejony na biały klej - tak to wygląda:sick: a na tych ostatnich zdjęciach to naprawdę jak musze kupy wygląda:sick: - to nie jest rysunek drewna:no: moim zdaniem widać, że to coś powstałego w procesie produkcyjnym - coś brzydkiego i złego:roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Ten kawałek forniru faktycznie wyglada paskudnie, tam tez biały klej widać? To raczej biała bejca, bo stół jest bielony I ten kawałek to pewnie zabite drewno z odpadu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Te kropki jak musze kupy są*wszędzie. Nie przesadzę jeśli powiem że jest ich ze 40 I w niektórych miejscach wygląda to tak, jakby ktoś brązową bejcą zrobił "pstryk" z pędzla. Tak jak się w podstawówce mgiełkę z farby robiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monia reklamuj. może nawet jutro:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 ten stół ma taki być jak podłoga podstarzała:p Ale ten Pasie nie wyglądał jak podstarzała podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2011 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Moniś, no faktycznie nie ładnie to wygląda:o Właśnie siedzę przy moim stole:p, ale takich sęków nie dostrzegam, a to pęknięcie o którym wspominałam to jestem pewna, że powstało niedawno( drewno się rozeschło czy cuś ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 19.12.2011 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monia! Reklamuj. Ja nie jestem panikarą i nie wymyślam, jak czegoś nie ma, ale to jest faktycznie nie do przyjęcia! A jak zobaczyłam ten naklejony fornir to mi szczena opadła:o Nie ta jakość za tę cenę! Tu płacisz za pierwszą klasę, a nie za odpady:bash::bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 19.12.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Szczerze - to wygląda fatalnie! Monia, reklamuj stół. Mam nadzieję, że nie płaciłaś jeszcze? U mnie sęczki to malutkie czarne kropki, średnica może 1-2mm. I tyle. Jak na początku napisałaś o niedoskonałościach, myślałam, że się czepiasz. Ale sorry, to jest nieładne po prostu. Tofee - dzięki za komplementy. Wnętrze garderoby to ikea. A dziś jeszcze się wzbogaciłam o spiżarnię by ikea. Wyszło fajnie i niedrogo. Jutro muszę wszystko w niej poukładać, dziś nie mam siły - też tak macie? totalne zmęczenie materiału. Monika, podeślij mi maila na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.12.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 no ja nie widziałam chyba stołu md na żywo.więc chyba nie powinnam się wypowiadać ale ten sęk z białą bejcą , czy klejam jest paskudny. i te kropki. Monia zareklamuj przecież to niemożliwe,żeby ci przysłali coś takiego. ja w Kr widziałam kiedyś takie stoły drewniane zrobione na staro z LUDWIK STYL i w Magrze .one te sęki miałe zrobione tak jakby z wtopionego metalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 19.12.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monia - zdjęcie numer 5 moim zdaniem dyskwalifikuje ten stół jako pełnowartościowy produkt.A przynajmniej za taką kasę.On jest poza tym bejcowaniem, jakoś olejowany albo lakierowany?Bo te 'plamy' wyglądają jak resztki tego procesu (tylko bejcowany?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 19.12.2011 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monika, podeślij mi maila na priv Madeleine! Czy ja też się mogę uśmiechnąć o fotki? Wszystkiego: betonu, garderób, cudnych dzieci:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Jutro muszę wszystko w niej poukładać, dziś nie mam siły - też tak macie? totalne zmęczenie materiału. Nooo:popcorn: U mnie też lekki harmider, a forum odpaliłam Monia, Ty chyba najwięcej zapłaciłaś z nas wszystkich za ten stół, chore pieniądze....powinien być idealny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Madeleine! Czy ja też się mogę uśmiechnąć o fotki? Wszystkiego: betonu, garderób, cudnych dzieci:yes::yes: Jakie fotki??? Ja też chcę jakby co:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Salik, on jest bejcowany białą bejcą i lakierowany matem. Nie zdziwiłabym się, gdybym na swoim stole miała bejcę Myszonika :lol2: Bo te kropki naprawdę wyglądają jak chlapnięcia czymś "obcym" MarJel tak właśnie siedziałam i się zastanawiałam czym zawiniłam że płacąc prawie 2 razy więcej dostałam taki chłam I jeszcze K mnie okrzyczał że przesadzam i że pewnie ludzie chcą właśnie taki*mieć a nie sztuczny, jak z forniru (ale za chwilę*przyznał mi rację) Jutro dzwonię Strasznie nie lubię takich sytuacji, szczególnie że ta pani taka miła jest ... Ale słuchajcie, jak oni mogli to w ogóle wypuścić w świat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 19.12.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monia jeżeli Ci to ma pomóc mogę jutro obfocić stół za dnia, żebyś miała jeszcze większe argumenty jak będziesz składała reklamację ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 19.12.2011 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monia jeżeli Ci to ma pomóc mogę jutro obfocić stół za dnia, żebyś miała jeszcze większe argumenty jak będziesz składała reklamację ?? Tak! Poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.12.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Jakie fotki??? Ja też chcę jakby co:lol: i ja też bym chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 19.12.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 Monia, stół wygląda strasznie. Piąte zdjęcie go całkowicie dyskwalifikuje. Powiedz mi, te czarne kropki są jakoś wypukłe czy gładkie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 19.12.2011 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2011 To pewnie ten okres przedświąteczny.Wszyscy chcą stoły na gwałt.Może zabrakło im pracowników i jakiś praktykujący nie dorobił jak należy.Bo czytając, co piszą dziewczyny, to jednostkowy wypadek przy pracy.Którego z cała pewnością nie powinno być.Mam szczerą nadzieję, że nie będzie problemu z reklamacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts