kakusek 20.12.2011 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Monia gratuluje przeprowadzki do nowego domku i zycze szczesliwego zycia w jego murach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.12.2011 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Madeleine jesli jest taka mozliwosc to rowniez poprosze o linka do Twojej galeri.Bede miec w pozniejszym czasie rowniez pytanie o garderobe a wlasciwie o drzwi do szafy pod skosem bo doczytalam kiedys ze wiesz jak zrobic taka sztuczke z szafa z Ikei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 20.12.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 A z czego to wynika ze on był dużo drozszy? Wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Salik, on jest bejcowany białą bejcą i lakierowany matem. Nie zdziwiłabym się, gdybym na swoim stole miała bejcę Myszonika :lol2: Bo te kropki naprawdę wyglądają jak chlapnięcia czymś "obcym" MarJel tak właśnie siedziałam i się zastanawiałam czym zawiniłam że płacąc prawie 2 razy więcej dostałam taki chłam I jeszcze K mnie okrzyczał że przesadzam i że pewnie ludzie chcą właśnie taki*mieć a nie sztuczny, jak z forniru (ale za chwilę*przyznał mi rację) Jutro dzwonię Strasznie nie lubię takich sytuacji, szczególnie że ta pani taka miła jest ... Ale słuchajcie, jak oni mogli to w ogóle wypuścić w świat?męzowie tak już mają a twoj to strzelec////>??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 madeleine piekną masz stodołę i fajna rodzinkę. ślicznie u was. okna w kolorze moich, i chyba klamki mam takie same:lol2: a teraz już wiem,że nie mam zdolności fot- komp:sick: i stół z md??? i tapeta sierściuchowata:p i kuchnia fajna:rolleyes:i i lazienka małzenska ma fajne płytki??? granit, czy marmur?? aha i zyrafa u dzieciaków rules:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.12.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Monia, stół wygląda strasznie. Piąte zdjęcie go całkowicie dyskwalifikuje. Powiedz mi, te czarne kropki są jakoś wypukłe czy gładkie ? Niektóre się baaaardzo delikatnie czuje pod palcem. Mówię wam że to są zachlapania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.12.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 To pewnie ten okres przedświąteczny. Wszyscy chcą stoły na gwałt. Może zabrakło im pracowników i jakiś praktykujący nie dorobił jak należy. Bo czytając, co piszą dziewczyny, to jednostkowy wypadek przy pracy. Którego z cała pewnością nie powinno być. Mam szczerą nadzieję, że nie będzie problemu z reklamacją. I oczywiście to monia musiała miec tego pecha No tak ... jak zwykle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.12.2011 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Monia gratuluje przeprowadzki do nowego domku i zycze szczesliwego zycia w jego murach dzięki i nie dziękuję (żeby nie zapeszyć ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.12.2011 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Madeleine...nie da sie wysiedziec, po takich rekomendacjach...czy ja też mogłabym poprosić o link? Monia, spóznilam sie ale dodam swoj głos-tez bym reklamowala...sęki, sękami ale ten ostatni, do sęka niepodobny a do wyklejanki...a po drugie-są jakies tam granice tolerancji, ale nie jesli masz produkt za taką cenę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.12.2011 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 A z czego to wynika ze on był dużo drozszy? Wymiary? Dopłaca się do systemui rozkładania i do wybarwienia męzowie tak już mają a twoj to strzelec////>??? mój strzelec (3.12) ma tak bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.12.2011 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 (edytowane) Hej Monia! Przygody ze stołem współczuję-tak się cieszyłaś,że będziesz go mieć .A tu takie rozczarowanie Ja już się nauczyłam-jeśli coś od początku mi nie pasuje-nie odpuszczam.Nie ma "że się przyzwyczaję " REklamuj koniecznie.Ani trochę nie przesadzasz Jakość powinna być adekwatna do ceny Łóżko sypialniane super!!! Edytowane 20 Grudnia 2011 przez lady in red Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 20.12.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Madeleine jesli jest taka mozliwosc to rowniez poprosze o linka do Twojej galeri.Bede miec w pozniejszym czasie rowniez pytanie o garderobe a wlasciwie o drzwi do szafy pod skosem bo doczytalam kiedys ze wiesz jak zrobic taka sztuczke z szafa z Ikei Madeleine Dziewczyny swoimi pochwałami Twojego domu narobiły mi smaczka Czy mogę i ja prosić o linka do Twoich zdjęć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 20.12.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Monia, koniecznie reklamuj... Kurcze, to nie jest stół za 100 złotych, żeby się takich "atrakcji" spodziewać... myszonik, masz ten płyn z Lidla? Pytam, bo właśnie się za łazienkę wzięłam i widzę, że teram mam nie ten przezroczysty, tylko w różowej butelce. Ale działa tak samo... Spryskałam, kamień spłynął, spłukałam i po kłopocie. Nawet szorować nie musiałam... Mam nadzieję, że u Ciebie też bez problemu zda egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.12.2011 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Zaraz dzwonię Jeszcze do dziewczyn które mają stoły z MD Powiedzcie jak macie wykończone - lakierem czy olejem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.12.2011 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Stół byłby piękny gdyby nie te sęki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 20.12.2011 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Monia trzymam kciuki, żeby ze stołem poszło gładko bo bezwzględnie powinni Ci uznać reklamacje. Przykro mi , że taka niemiła niespodzianka Was spotkała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 20.12.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Monia współczuje takiej rewelacji. Wszyscy wszystko już napisali. Trzymam kciuki za rozmowę oby MD stanęła na wysokości zadania i była warta tych wszystkich wcześniejszych zachwytów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 20.12.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 laski, przyślijcie mi please adresy mailowe na priv, wyślę zaproszenia. Monia, ja mam lakier. Dąb naturalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 20.12.2011 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 Monia, ja mam lakier. Dąb naturalny. I nie rysuje Ci się? Ja dziś zauważyłam mnóstwo płytkich rysek pod słońce. Stół ma 3 dni i położyliśmy na nim tylko podkładki z IKEA Już*wiem dlaczego wszyscy (łącznie z MD) namawiają na olej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 20.12.2011 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2011 tak Monia olej się mało rysuje , a przynajmniej rys nie widać. ale lakier masz mat???? to też nie powinno być nic widać. przecież oni maja profesjonalną lakiernię, i lakier powinien być utwardzany:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts