Barbara74 21.12.2011 00:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Dzięki Moni ,a te płytki są gładkie białe?narobiłaś mi smaka tą knjpka i wyskoczyłam z łóżka do kuchni coś przekąsić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.12.2011 00:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 W zasadzie gładkie, z bliska mają taką delikatną fakturkę. Trzeba się*przypatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 21.12.2011 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Ale miałaś cudny wieczór. Fajnie tak nacieszyć się sobą, domkiem, wolnością ... ja ostatnio namówiłam M do spiracenia mi czegoś bo już na kino nie liczę . Za to idziemy na sylwestra (nie cierpię tej nocy ale siedziałam w domu ostatnie dwa i na pierwszą propozycję znajomych szybki telefon do rodziców i zaliczamy w tym roku lokalo ). Za stół trzymam kciuki co byś jednak załatwiła wszystko po swojej myśli . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.12.2011 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 monia jak robisz rybę po grecku? Ostatnio jadłam taką pyszną, słodziutką - bez tej goryczy... jedynie z marchęwką (bez pietruszki i selera)... i nie wiem czy zaryzykować i taką zrobić czy tradycyjną, którą średnio lubię Jutro jadę do auchan'a do was... jesteście w domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.12.2011 01:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Madzia, zawsze duszę dłuuuuuugo warzywa (koniecznie mieszankę) i pod konieć dodaję dobry koncentrat pom 1/3 warzyw zjadam jak stygną (od dawien dawna uwielbiam ten smak) Jutro mamy dość napięty dzień od rana. Musimy zrobić ze 3 rundy do starego mieszkania, zakupy (w Leroy przy Auchan ) wizyta w Parze po tynk, w międzyczasie K ma spotkanie, przychodzi glazurnik dokoczyć jakieś*bzdety ... Na pewno będę w domu, ale od razu uprzedzam że może być różnie. Ale dzwoń jak będziesz w pobliżu. Może się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.12.2011 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 (edytowane) spoko, zadzwonić- zadzwonię choćby po to, żeby życzenia złożyć sama nie wiem jak to będzie z czasem (pewnie krucho), ale teraz zawsze jak mnie w stronę Piaseczna wywieje, to myślę o Was:lol: Ja zrobię małą porcje ryby (z 0,5kg fileta) i do tego dam 3 marchewki, 1 pietruszkę, bez selera:no: no i cebulka oczywiscie... - powinno wyjść coś pomiędzy tradycją, a tym co mi tak ostatnio smakowało;) PS. Napisz jeszcze o tej swojej słynnej szarlotce z szarymi renetami... gdzie ten przepis znajdę? Edytowane 21 Grudnia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 21.12.2011 02:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Monia - możesz wziąć (dobry) aparat ze sobą do Pary jutro i strzelić kilka zdjęć tego co ostatnio wyprodukowaliśmy? A szczególnie betonowej ściany. Którą paczkę w końcu bierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.12.2011 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 PS. Napisz jeszcze o tej swojej słynnej szarlotce z szarymi renetami... gdzie ten przepis znajdę? Madzia, szarlotka to pewnie TA, bo też od moni spisywałam przepis... Wychodzi rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.12.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 http://i1.fmix.pl/fmi582/f4e8a1b00017f3314ef188c6/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.12.2011 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 ale teraz zawsze jak mnie w stronę Piaseczna wywieje, to myślę o Was:lol: No i prawidłowo! Salik jadę w inne miejsce. Pani zrobiła dobry uczynek i zabrała ze sobą zestaw. Czeka na mnie gdzieś w okolicach woronicza Wzięłam arteco1 (beton) Trzymaj kciuki żeby coś z tego wyszło Anna, to ta. Przypomniałaś mi właśnie że miałam ją upiec (przy okazji rozdziewiczę nowy piekarnik) Nie wyświetla mi się zdjęcie które dodałaś w ostatnim poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 21.12.2011 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 No to szkoda (dla mnie, dla Ciebie Woronicza dużo lepsze niż Praga) Czyli jednak muszę się do nich wybrać z aparatem A kiedy planujesz 'malować'? Pochwal się na czym wczoraj byliście i czy fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 21.12.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 ups, chyba będę musiała Moni odpalić działkę za offtopy. Może być winko? Wieszaczki w łazience dzieci - poczciwa Ikea, był spory wybór kolorów. Ogonki są elastyczne. Naprawdę super. o, mam: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60095321/ Ściana - tynk betonowy (akurat Weber, ale to chyba bez znaczenia). Robił mi wykonawca, który zresztą stwierdził, że dokładnie taki sam efekt może uzyskać, zabarwiając klej. Za 1/10 ceny Balbina - czy szczęście... na końcu okazało się, że nie Trochę nerwów było z regipsiarzami i poprawianiem efektów ich prac. No i to nie były najtańsze ekipy. A poza tym wcześniej przez 7 miesięcy zajmowaliśmy się kupowaniem działki, robieniem projektu, dokształcaniem się, planowaniem itd. A to już jest mniej spektakularny wynik czasowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.12.2011 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 ? Pochwal się na czym wczoraj byliście i czy fajne 1. Anatomia strachu - bez rewelacji. Dłużyzna 2. 80 milionów - super Malować zamierzam jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.12.2011 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Hej Moniś. No fakstycznie ta "wstawka" gratis jakoś nie bardzo mi pasuje do MD:(. No i te plamki... Albo ktoś chlapał bejcą w pobliżu, albo spawał... A cała RESZTA i stołu i przede wszystkim domku bardzo mi się podoba... No i Święta w Nowym Domku... nie powiem "a nie mówiłam..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.12.2011 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Może być winko? Zawsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.12.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 O kurczaki!!! Madeleine! Dopiero zobaczyłam w Twojej stopce, że już mieszkacie!!! Ależ jesteś Struś Pędziwiatr!!! Ogromne GRATULACJE!!! A gdzie są Twoje zdjęcia, o których tak tu rozprawiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 21.12.2011 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 A cała RESZTA i stołu i przede wszystkim domku bardzo mi się podoba... No i Święta w Nowym Domku... nie powiem "a nie mówiłam..." Cześć proroku Prorok wie, że na okoliczność bycia w pobliżu ma się odezwać i naocznie stwierdzić powyższy fakt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.12.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Czesc Moni ja z pytankiem o mdf na podbitce-czy wykonawcy bez problemu przykleili siatke? I gdzie kupowałas ten mdf? W jakimś markecie budowlanym?Mój wykonawca wspomina cos o sklejce jako zamiennik...ale sama nie wiem.Skoro u Ciebie nie było problemu... Madeleine,dziekuję i ogólnie to... a na łazienki...:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 21.12.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Nie wyświetla mi się zdjęcie które dodałaś w ostatnim poście Pytanie, czy tylko Tobie się nie wyświetla, czy reszcie też nie... Bo to życzenia świąteczne są rasia, hazel, widzę, że już jesteście... U Was się wyświetla? Widzicie choinkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 21.12.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Wyświetla, wyswietla Anulka:yes: przy okazji-dziekuje.Ja poczekam na ostatnią chwile, jak ze wszystkim:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts