myszonik 22.12.2011 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Monia co z Tobą? Zaszyłaś się w kuchni przedświątecznie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 22.12.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Monia pewnie szaleje w swojej cudnej kuchni i pichci niebiańskie smakołyki:) To załóż wreszcie chociaż komenty!!!! A wieszaczki SZOK, myślałam że to jakiś top design a tu taki suprajs, super wyglądają!!! Aż żal że nie mam gdzie powiesić Ja też byłam pewna, że to jakiś bajerancki drogi gadżet, aż niewiarygodne! Gratulacje Madelaine za dobre oko, żeby coś tak superowego wynaleźć Myszonik, jaki Ty masz kolor tego stołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.12.2011 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Ja mam dąb barwiony na orzech amerykański. Zdjęcie jak zwykle przekłamuje nieco kolor, ale mniej więcej jest taki jak na zdjęciu. Z orzechem amerykańskim ten kolory chyba wiele wspólnego nie ma, ale ja raczej dobierałam do swoich parapetów z próbnika a nie według nazwy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 22.12.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Myszonik - właśnie miałem napisać że my też chcemy wziąć coś (jesion?) barwionego na orzech amerykański, ale ten Twój kolor to bardziej jakieś wenge niż orzech amerykański Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 22.12.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Elena też ma stół wybarwiamy na orzech i wydaje mi się że jest zupełnie inny. Chociaż widziałam wieki temu więc może już mnie pamięć myli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 22.12.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 Hej monsanbia - ujawniam się dopiero dziś ale od jakiegoś czasu podczytuję z ukrycia Do wpisu skłonił mnie Twój problem ze stołem z MD. Tez miałam u nich zamawiać ale odstraszyła mnie cena... Po Twojej przygodzie nawet troszkę się cieszę, Ze mnie nie stać bo znając moje szczęście mogło by być różnie Ale wracając do stołu: Po pierwsze i najważniejsze - kupując przez internet czyli na odległość masz prawo zwrócic kupiony towar w ciągu 10 dni bez podania przyczyny !!! I sprzedający ma obowiązek zwrócic Ci pieniążki! Po drugie - wcale nie musisz mieć oryginalnego opakowania - wystarczy, żeby było "bezpieczne" ! Ja na Twoim miejscu nie ryzykowałabym z reklamacja, która może a nie musi być uwzględniona. Pozdrawiam serdecznie, trzymam kciuki za pozytywne rozwiąznie tej sytuacji i przy okazji : WESOŁYCH ŚWIĄT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 22.12.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 O, to może trzeba będzie kiedyś odwiedzić Elenę A z Monią faktycznie nie wiadomo co się dzieje? Właściwie od 2 dni jej nie ma, niemożliwe że to tylko świąteczne przygotowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.12.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 salik jeśli z MD to koniecznie zamów sobie wcześniej próbki i będziesz mógł dobrać idealnie. No pisałam, że ten mój orzech amerykański to zupełnie do orzecha amerykańskiego nie jest podobny - nie wiem czemu się tak nazywa, ale jak już mówiłam nie na nazwie mi zależało,a żeby mi w miarę do parapetów pasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 22.12.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 O, to może trzeba będzie kiedyś odwiedzić Elenę A z Monią faktycznie nie wiadomo co się dzieje? Właściwie od 2 dni jej nie ma, niemożliwe że to tylko świąteczne przygotowania... Podejrzane... nawet w trakcie przeprowadzki nadawała on line, a w trakcie mieszania potraw nie da rady?? Monia daj znać, że wszystko w porządku.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 22.12.2011 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 http://img716.imageshack.us/img716/5776/bozenarodzenie.gifUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.12.2011 00:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Witajcie moi drodzy Dziękuję za życzenia Nie uwierzycie ale naprawdę nie mam czasu na nic. Dziś jak wyszłam z domu ok 10 tak wróciłam 2 godziny temu. W biegu, z kefirem w ręku ... I nie, wcale nie gotuję (nie mam jeszcze podpiętej płyty nawet ) Ania, K wrócił późnym wieczorem (tak jak dziś) Na sernik mam świetny przepis, ale to zależy czy robisz/lubisz serniki bardziej suche i kruche czy wilgotne i takie jak krem Ja lubię takie właśnie a'la amerykańskie Zmykam spać, bo już trzymam oczy na zapałkach Ale zanim to zrobię odwdzięczę się za nieobecność kilkoma fotkami Pierwsze kroki ku upiększaniu i ocieplaniu wnętrza http://img859.imageshack.us/img859/848/img2327o.jpg http://img838.imageshack.us/img838/4594/img2307l.jpg http://img17.imageshack.us/img17/6663/img2319ix.jpg To wszystko tylko przedsmak. Wstęp do ... http://img542.imageshack.us/img542/4737/img2333s.jpg http://img14.imageshack.us/img14/4397/img2334wr.jpg http://img690.imageshack.us/img690/9210/img2335o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 23.12.2011 00:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 O, żywa Gratulujemy 'udomowionego' stołu i krzeseł Z ciekawości - te krzesła są białe, czy kremowe? I czy na którymś z tych zdjęć masz coś białego? Czyli na Święta pozostaje Ci catering albo... wyjazd do Radomia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 23.12.2011 00:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 krzesła są*białeTo zdjęcie jest robione bez lampy, w sztucznym świetle. Zawsze jest taki efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 23.12.2011 00:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 E tam zawsze http://sal.pl/dom/stol-monsanbii.jpg Ale i tak zazdroszczę (całościowo i szczegółowo) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 23.12.2011 01:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 O kurczę!Klasa! Wyjątkowo idealnie wyglądają z Twoim stołem:)Dla mnie masz jakiś magiczny dom - nigdy wcześniej te krzesła nie powalały mnie na kolana, w u Ciebie wyglądają mega naturalnie, jakby stworzone, aby być razem:cool:Czy kolor nóżek można sobie dobrać (do stołu:D) czy po prostu Twój stół pasuje do nóżek:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 23.12.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 (edytowane) O kurczę! Klasa! Wyjątkowo idealnie wyglądają z Twoim stołem:) Dla mnie masz jakiś magiczny dom - nigdy wcześniej te krzesła nie powalały mnie na kolana, w u Ciebie wyglądają mega naturalnie, jakby stworzone, aby być razem:cool: Czy kolor nóżek można sobie dobrać (do stołu:D) czy po prostu Twój stół pasuje do nóżek:lol2: Balbina raczej ta druga opcja . Monia faktycznie krzesła prezentują się bardzo naturalnie przy twoim stole i pasują do wnętrza jak ulał. Teraz ja mogę powiedzieć ALE U CIEBIE CZYŚCIUTKO!!! Święta spędzacie u siebie czy wyjazdowo? Edytowane 23 Grudnia 2011 przez tofee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sheenaz1719505693 23.12.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Monsanbia (rzadko się odzywam ale czytam regularnie). Te krzesła są idealne do Twojego stołu. Niesamowice spójnie ten zestaw wygląda.Wesołych! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 23.12.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Monia rewelka:yes: ja wczoraj też miałam zwariowany dzień jeszcze o 23ej bylam w GalMoku:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 23.12.2011 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 widze ,że stól juz jest zadomowiony . i krzesła fajne. i jakie pojsencje-oczywiście białe.monia obudziłaś sie, ekspres działa???? pijesz już kawkę??zajrzyj na mail:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 23.12.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 No pięknie... udomowiony stół wygląda szałowo:) Krzesła pasują wyśmienicie. Ja też miałam wczoraj odjechany dzień - o 23 ubierałam choinkę, a przed północą odkurzałam dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts