monika996 29.12.2011 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 witam się poświątecznie:welcome: Balbina przy twojej gromadce nie dziwię się ,że ich upilnować się nie da Moniapokaż choinkę . moja choinka jest juz sucha:o a miała być świeżutka-polska:confused: Monia ja/my z odwiedzinkami to dopiero po nowym roku bo my dalej chorzy:( To jak u nas:-( Nadal jestem z Busiem w domu... Od dwóch miesięcy czuję się jak we więźniu. Jutro muszę się wyrwać pozałatwiać sprawy z Małą pod pachą, bo nie wyrobię w zamknięciu;)życzę zdrówka dla dzieciaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 29.12.2011 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Witam,Monsabia powiedz mi proszę co to za firma z której zamawiałaś stół. Czytałam że to MD ale to jakiś skrót czy to MD meble niemieckie mają jakaś stronkę bo zauważyłam, że duzo osób ma od nich stoły.PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 29.12.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 MD=Manufaktura Drewna Monia - pomalowałaś ścianę Parą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 29.12.2011 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Cześć WSZYSTKIM Wszystkiego dobrego po świętach... Normalnie nie daje rady...wystrarczy pare dni nieobecności i juz ponad 300 komentarzy - masakra - zwolnijcie, bo nie mam kiedy nadrabiać!!! Monia bardzo się siesze z przeprowadzki!! Gratuluję !!! Jak tam święta w pięknym, nowym miejscu? Pozdrawiam Was cieplutko i wracam do czytania zaległości (chwilkę moge, bo córeczka właśnie zasnęła do dzieła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margula 29.12.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 ale głupie miny powstawiałam...miały być uśmiechy - muszę się nauczyć z shiftem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 29.12.2011 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 MarJel, ostatnie pytanie - opóźniony start. Nie mogę nigdzie znaleźć, na 99% jest, ale wolę się*upewnić Nio, jest, jeszcze nie korzystałam z tej funkcji. A co Cię tak ostatnio mało tutaj, co porabiasz jak Cię nie ma? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 29.12.2011 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 No właśnie cisza i spokój jakieś tu panują... Monia domek urządza najpewniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.12.2011 10:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Hej Wczoraj jeszcze w nocy rozliczałam się ze starym mieszkaniem. Myślałam że zostało już tylko kilka pierdół, ale kiedy przyszło mi pozbyć się wszystkiego to zeszło od wieczora do 6 rano. A uwierzcie, dom wydawał się*być pusty. Tu jakiś wazonik, tam obrazek. Doszło jeszcze sprzątanie - mycie lodówki, mikrofalówki, piekarnika, szafek. Najpierw pojechałam ja, a potem ok 2 w nocy K. Pewnie bez Lili byśmy zrobili to razem 2 razy szybciej Zamówiłam wczoraj pralkę, ma być dziś, i dziś mają dojść aquaformy do salonu i kuchni W holu stoi w pudle skygarden do którego nikt nie chce się*dotknąć (pudło jest wielkości stołu) Nadal siedzimy w kartonach, a mnie na myśl porządkowania garderoby robi się słabo Strasznie dużo jest jeszcze do zrobienia. Strasznie się wkurzam że mieszkamy w jeszcze niedokończonym domu. Niby to tylko parę rzeczy, ale drugi raz bym tego powtarzać nie chciała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.12.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Salik, nie pomalowałam jeszcze ściany, bo choinka mi w tym przeszkadza, ale zbieram się. Pewnie mi trochę jeszcze zejdzie Moni, nie mogę zrobić choince ładnego zdjęcia, bo albo znikają ozdoby, albo jest w ogóle za ciemno Margula święta spędzałam u rodziny w Radomiu. A były takie sobie. Najpierw dziadek trafił do szpitala, w pierwszy dzień świąt miał operację, zmarł dziś w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 29.12.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Przykro mi, współczuję bardzo. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 29.12.2011 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 tak mi przykro:(:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.12.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 (edytowane) dzięki dziewczyny, ale to nie wątek żałobny. Idźmy w innym kierunku Zrobiłam te zdjęcia choinkiŚrednio to wychodzi, ale pokażę http://img13.imageshack.us/img13/7607/img2423i.jpgBy monsanbia at 2011-12-29 http://img710.imageshack.us/img710/341/img2428i.jpg Edytowane 29 Grudnia 2011 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 29.12.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Choinka piękna!!! Zazdroszczę z całego serca - ja mam ubraną zupełnie od czapy w brązowe i zielone bombki z poprzedniego mieszkania i do niczego mi nie pasuje, ale już nie miałam na ostatnią chwilę siły i czasu (że o funduszach nie wspomnę) na zakupy w tym kierunku.... w przyszłym roku kupię nowe wyposażenie choinki Napisz tu koniecznie gdzie kupiłaś te czarne gładkie bombki i srebrne z fakturą? A Lil jest urocza, wygląda na figlarę Jak się zaaklimatyzowała w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.12.2011 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Czarne to IKEA. Dzięki MarJelce! Osłupiałam kiedy zobaczyłam u niej czarne bombki w koszyku, potem nie mogłam już przestać o nich myśleć Srebrne to Leroy. Nie mają faktury, tylko składają się z takich drobniutkich bodajże sześciokątów. Ja pokusiłam się*na nowe ozdoby. I w pewnym momencie nie było odwrotu Spodziewałam się że wydam na to ładnych kilka stówek, ale że aż tyle Na przyszły rok będzie z bańki Lil jest faktycznie małym figlarzem. W nowym domu wciąż biega i roznosi po kątach zabawki. A mama chodzi i zbiera od rana do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.12.2011 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Choinka piękna a bombki srebrne z fakturą jak to myszonik nazwała - wymiatają !!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 29.12.2011 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Słusznie zakładałam, że to nie jest tania impreza nowe wyposażenie choinki. Może na wyprzedażach w tym roku kupię? Tylko jakoś nie mam siły o tym myśleć... A te czarne to tak mi się właśnie wydawało, że u MarJelki na choince też widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.12.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 29.12.2011 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Choinka bardzo w moim guście! Moje kolorki! Też mam czarne bombki - z Jyska I jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.12.2011 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Słusznie zakładałam, że to nie jest tania impreza nowe wyposażenie choinki. Może na wyprzedażach w tym roku kupię? Tylko jakoś nie mam siły o tym myśleć... A te czarne to tak mi się właśnie wydawało, że u MarJelki na choince też widziałam Tylko ja kupiłam duże czarne (w zestawie po 4) i 4 te łezki. MarJelka miała cały komplet różnych i mniejszych. Ale tych już*nie było Akurat pojechałam do IKEA kiedy ceny leciały na łeb na szyję i już się panie w kasach nie orientowały co obowiązuje. Czarne przecenili z 19,90 poprzez 11,90, 9,90 do 7,90 (pewnie pod koniec dnia były za grosze) a łezki z 14,90 na 4,90. Przy moich ośmiu pudełkach na samych bombkach IKEA oszczędziłam ok stówy Niestety po świętach nie przecenili tego co chciałam w Leroy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 29.12.2011 16:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2011 Choinka bardzo w moim guście! Moje kolorki! Też mam czarne bombki - z Jyska I jeszcze Dzięki Niestety nie mam Jyska w pobliżu Już kilka rzeczy mnie w związku z tym ominęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts