monika996 30.12.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ja? Okap? (Czy Moni Krakówka) Tofee, pisałam gdzieś że faktycznie, świetnym specyfikiem który ma działanie antybiotyku i działa genialnie na kaszel jest syrop z cebuli. Ktoś napisał (chyba u Pasie) i od razu sobie o tym przypomniałam. Kilka miesięcy temu Lil dopadł jakiś dziwny kaszel, tata zrobił na noc syrop i w jeden dzień dziecko zdrowe Podłogę olejowaną*myję jakimś środkiem do podłóg olejowanych. Nie zwracałam uwagi na firmę, bo był to jedyny środek o takim przeznaczeniu. Kupiłam w AUCHAN aja już myslałam ,że krówka jestem;) wpadam do was na chwilę, jakoś czasu nie mam nic. po tych waszych opowiesciach przypomniałam sobie o Ikei . potrzebne mi były miski szklane na sałatki sylwestrowe.... więc po drodze z Lidla wpadam na wysokich obrotach do ikei i pedem do misek przez cala Ikea . wzielam miski i pedem do kas, bo M w samochodzie czekal. a tam kolejka na godzine stania. z nerwow nawet sie nie wepchalam przed kogos. tylko rzucilam miskami i wzszlam:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 30.12.2011 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Ja ostatnio kupiłam sobie tę miskę i jak za cenę 7,99 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20132453/ i jestem baaaardzo zadowolona (za taką kasę!). Już 2 razy robiłam w niej sałatkę i po Nowym Roku kupię jeszcze jedną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 30.12.2011 23:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Adriado, super ogrodzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 31.12.2011 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Wstałam o 7 () planowałam wyjechać o 8 Jedno i drugie śpi. I co teraz? Nie umiem budzić takich małych dzieci edit: ogrodzenie skomentuję później, bo muszę*w kilku zdaniach Pewnie po NR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 31.12.2011 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Wstałam o 7 () planowałam wyjechać o 8 Jedno i drugie śpi. I co teraz? Nie umiem budzić takich małych dzieci edit: ogrodzenie skomentuję później, bo muszę*w kilku zdaniach Pewnie po NR ja też na nogach i z tego samego powodu co ty z tym że Lulu już nie śpi ale on zostaje z R w domu najlepsze budzenie (jeśli w ogóle takie jest) to całowanie ja delikatnie po trochu całowałam swoje maluchy jak musiałam je obudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 31.12.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 A ja obudziłem się przed chwilą, chociaż nie planowałem. Ale też wszyscy u mnie śpią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.12.2011 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Ja ostatnio kupiłam sobie tę miskę i jak za cenę 7,99 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20132453/ i jestem baaaardzo zadowolona (za taką kasę!). Już 2 razy robiłam w niej sałatkę i po Nowym Roku kupię jeszcze jedną własnie te 2 miałam w rękach plus taką tacę - paterę szarawą szklaną też chyba za 7.99:confused: dobrze ,że mam w domu jeszcze 2 takie z Ikei , chyba ciut większe:wiggle: Monia gdzie wyjeżdzacie??? u nas trochę śniegu poprószyło w nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 31.12.2011 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Moniu http://img35.imageshack.us/img35/5056/szczsliwego.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 31.12.2011 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Ja ostatnio kupiłam sobie tę miskę i jak za cenę 7,99 http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/20132453/ i jestem baaaardzo zadowolona (za taką kasę!). Już 2 razy robiłam w niej sałatkę i po Nowym Roku kupię jeszcze jedną Te miski do sałatek to klasyk. Ja mam takie 3 i łapię się na tym, że jak do kogoś idę to najczęściej też takie miski posiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.12.2011 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Ja? Okap? (Czy Moni Krakówka) Ty,Kochana:) włascicielka tego wątku:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 31.12.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 krakówka ma wolnowiszący:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 31.12.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.12.2011 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://images37.fotosik.pl/238/b0153273f332fa1c.jpg Życzy Arnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.01.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć! http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.01.2012 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Hej! Dzięki za życzenia I wszystkim wszystkiego dobrego na Nowy Rok Ja sylwestra odchorowuję do dziś Właśnie zadzwoniłam o wywóz nieczystości Możecie powiedzieć jak to jest u Was? Jaki macie pojemnik? Jak często odbierają? I jak jest z segregacją śmieci? U mnie 16,20 brutto za odiór pojemnika 120l i 7,50 za worek na łączone śmieci segregowane, płaci się za worek, odbiór za darmo, czyli za 7,50 Anula, jeśli czytasz, jak jest u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 02.01.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 aja już myslałam ,że krówka jestem;) wpadam do was na chwilę, jakoś czasu nie mam nic. po tych waszych opowiesciach przypomniałam sobie o Ikei . potrzebne mi były miski szklane na sałatki sylwestrowe.... więc po drodze z Lidla wpadam na wysokich obrotach do ikei i pedem do misek przez cala Ikea . wzielam miski i pedem do kas, bo M w samochodzie czekal. a tam kolejka na godzine stania. z nerwow nawet sie nie wepchalam przed kogos. tylko rzucilam miskami i wzszlam:o Ja jestem jeszcze lepsza. Przeczytałam KARKÓWKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 02.01.2012 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Przez ostatnie dwa dni siedziałam nad formularzami zwrotu VAT'u (rychło w czas się obudziłam ) i w ogóle nie jestem na bieżąco. A ja już w środę mam dostać zwrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.01.2012 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 A ja już w środę mam dostać zwrot A ja się jeszcze za to nie zabrałam Same liczyłyście? Najbardziej przeraża mnie fakt odszukiwania tych pozycji które nie mają PKWiU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.01.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 A ja się jeszcze za to nie zabrałam Same liczyłyście? Najbardziej przeraża mnie fakt odszukiwania tych pozycji które nie mają PKWiU sama rozliczałam - zajęło mi to dokładnie 1,5 dnia. tutaj masz wątek o zwrocie VAT i tam ludzie się pytają, czy mogą daną rzecz odliczyć, czy nie http://forum.muratordom.pl/showthread.php?48402-Zwrot-VAT/page161 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.01.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Hej! Dzięki za życzenia I wszystkim wszystkiego dobrego na Nowy Rok Ja sylwestra odchorowuję do dziś Właśnie zadzwoniłam o wywóz nieczystości Możecie powiedzieć jak to jest u Was? Jaki macie pojemnik? Jak często odbierają? I jak jest z segregacją śmieci? U mnie 16,20 brutto za odiór pojemnika 120l i 7,50 za worek na łączone śmieci segregowane, płaci się za worek, odbiór za darmo, czyli za 7,50 Anula, jeśli czytasz, jak jest u Ciebie? ja mam chyba pojemnik 240l, odbierają 1 x w tygodniu (ale można było sobie ustawić odbiór np. co 2 tygodnie, albo 1x w miesiącu). odbiór segregowanych śmieci mamy raz w miesiącu, ale nie pamiętam ile taka przyjemność kosztuje, a u mowy nie mam pod ręką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts