monsanbia 02.01.2012 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 a ja się zastanawiałam czy zapełnię pojemnik 120l w tydzień (przy opcji segregacji śmieci wydaję się*to być nierealne) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.01.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 mi zabierają co dwa tygodnie jeden zwykly i jeden segregowany, chyba maja 120l, nam spokojnie wystarcza co dwa tygodnie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 02.01.2012 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja mam 120 l odbierane co tydzień bez segregacji.Z reguły zapełniamy cały. Pozdrowienia w nowym roku!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.01.2012 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja mam 120 l odbierane co tydzień bez segregacji. Z reguły zapełniamy cały. Pozdrowienia w nowym roku!!! Czyli dobrze kombinuję, że pojemnik 120 odbierany raz w tygodniu przy segregacji odpadów odbieranych kiedy się chce to za dużo szczęścia (i kasy ) Bo to by miały być jedynie odpadki kuchenne. Całe szkło, plastik, papier do segregacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 02.01.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja na Twoim miejscu wzięłabym 120 l raz na dwa tygodnie plus segregacja.Gdyby nie kuchenne (czyli rozkłądające się) to mogłoby być nawet rzadziej:) Sądzę, że wystarczy bez problemu.Gdyby się okazało, że za rzadko, to zawsze możesz zamówić częściej (w drugą stronę mogliby kręcić nosem:)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.01.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 ja się zgadzam z Balbiną - też wzięłam raz na dwa tygodnie z opcja zwiększenia ale nam spoko wystarcza, nawet szybciej zapełniamy ten do śmieci segregowanych:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 02.01.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 nam spoko wystarcza, nawet szybciej zapełniamy ten do śmieci segregowanych:yes: I chyba jutro zmienię Dokładnie tak samo jest u mnie - butelek, kartonów, plastików mam 5 razy więcej niż tych kuchennych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.01.2012 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Ja jestem jeszcze lepsza. Przeczytałam KARKÓWKA no lepsza:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.01.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Moni dziękuje za fajnego;) wyglądał jak prawdziwy Borgia:rotfl:szkoda,że tak daleko:oja normalnie kupiłam sukienkę w Mango. nie do wiary, kto taką by założył normalnie nie na bal przebierańców:jawdrop:a M miał kupiony w sklepie ze strojami przez allegro. łańcuch mój prywatny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adriado 03.01.2012 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Monia wszystkiego dobrego w Nowym Roku!!! Aniu wymiary podam u Ciebie, aby nie zasmiecać watku Moni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.01.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Monia, ty się szwendasz po innych wątkach, a do siebie nie zaglądasz. Mam do ciebie pytanie odnośnie ledów. Czy do wnęki koło kominka kupowałaś te słabsze (od tego sprzedawcy, na którego dawałaś mi namiar) czy mocniejsze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 03.01.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 No właśnie:(Może jakiś fajny przepis chociaż byś zapodała?Pusto tu bez Ciebie:( Acha, chciałam uściślić, żebyśmy się nie rozminęły - 30-35 zł kosztowało (i to wg Huberta z Sainu jest bardzo niska cena) położenie CIENKO podkładu i dwóch warstw bitumu (jako izolacji), nie dysperbitu. Za grubszą warstwą 45-50 zł (z materiałem). Odkopywanie, styrodur!, folia kubełkowa i zasypywanie to dodatkowe prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.01.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 No właśnie:( Może jakiś fajny przepis chociaż byś zapodała? Pusto tu bez Ciebie:( Popieram! Zaprosiłam siostrę z rodzinką na obiad w święto i jakoś mam pustkę w głowie... najlepiej coś dla mięsożerców:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.01.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Jakiś syndrom mnie dopadł Anula pisała kiedyś, że po przeprowadzce nie miała totalnie weny na forum. Wtedy nie rozumiałam o co chodzi, dziś już tak Sama nie wiem co to jest, ale faktycznie nie mam nawet pomysłu na to co pisać Balbina, nic ciekawego ostatnio nie robiłam. Same powszednie Dziś zrobiłam ratatouille Czasami podawałam pomysły na przegryzki. Zatem na Sylwestra zmajstrowałam zwijane placki tortilli z serkiem philadelphia, łososiem, musztardą francuską i koperkiem, pokrojone na kawałki i ułożone na gęstym occie balsamicznym. Mówili że dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.01.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Popieram! Zaprosiłam siostrę z rodzinką na obiad w święto i jakoś mam pustkę w głowie... najlepiej coś dla mięsożerców:) Może jakieś pieczone mięsko, typu karkówka, żeberka? i do tego ziemniaki dauphinoise? Proste, niepopularne i na pewno każdemu posmakuje Ja będę robić lada dzień moją musakę. Też możesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 03.01.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Może jakieś pieczone mięsko, typu karkówka, żeberka? i do tego ziemniaki dauphinoise? Proste, niepopularne i na pewno każdemu posmakuje Ja będę robić lada dzień moją musakę. Też możesz No właśnie odkąd się wprowadziliśmy to non stop wałkuję proszone obiadki i już mi się koncepcje kończą - karkówki to już mąż nawet dziś odmówił, a jest megamięsożerny Chyba znów zrobię Twoje piersi kurzęce z suszonymi pomidorami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.01.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 No właśnie odkąd się wprowadziliśmy to non stop wałkuję proszone obiadki i już mi się koncepcje kończą - karkówki to już mąż nawet dziś odmówił, a jest megamięsożerny Chyba znów zrobię Twoje piersi kurzęce z suszonymi pomidorami... a mi one nie wyszły. ale może jutro od nowa zrobię. ja miałam super pomysł na karkówke pod pierzynka z cebuli i majonezu od kogoś z FM:)była pyszna i szybka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.01.2012 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Moni, od zuz@nki miałaś Nawet o niej pomyślałam kiedy pisałam "karkówka" Robiłam ją*raz, i pewnie jeszcze powtórzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.01.2012 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Moni, od zuz@nki miałaś Nawet o niej pomyślałam kiedy pisałam "karkówka" Robiłam ją*raz, i pewnie jeszcze powtórzę ja muszę poszukać .bo jakoś weny mi brakuje . Nowy rok i znów szara rzeczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 03.01.2012 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Ja będę robić tartę szpinakową na kruchym cieście. Zapomniałam o niej zupełnie a ostatnio jadłam na sylwestrze pyszną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.