Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Moja dziś*zjadła całą michę ratatouille z ryżem i mówiła - siociśte mamuniu, dobje :lol2:

śmialiśmy się z K do rozpuku

Mało mnie ostatnio to pokażę Wam taką oto zajawkę chwili obecnej ;)

http://img202.imageshack.us/img202/6889/zdjcie5r.jpg

Monia za mało stanowczo!!!

a choinka na tle kominka cudna:)

a wiesz ,że moja już rozebrana??:confused:

Monia wróciłam:) choinka miała być polska. a chyba była duńska ścięta we wrześniu:confused: nawet tygodnia nie wytrzymała:confused: oczywiście,że miała wode w stojaku. ale mało piła., raczej kot ją wypijał;) więc wczoraj nie mogłam sie patrzeć na suche , żółte gałązki , ją rozebrałam.

a teściowa kupiła razem ze mną u tego samegooszusta i jest piękna zieloniutka i pije wodę,,,, bo kici u nich nie ma, więc wiem

Magda ja jestem ciekawa czy mi wyjdą. mam składniki, więc tylko je sklecić w całość.:o

Dobrze jest sobie naciąć małą dziurkę od tej szerokiej części i rozpychać palcem :rolleyes: (jak to inaczej wytłumaczyć? :p) , tak żeby nadzienie miało jak najmniejszą*drogę ucieczki ;)

nie dziwna!!! nie była polska na pewno!!! pan mowił,że na dworze może być długo, a jak do domu ją wniosłam to po 5 dniach suchutka. moja siostra przyjechała w 2 dzięń świąt i już była sucha.:jawdrop: tak teraz sprzedają choinki. zresztą jak mówi moja teściowa mam delikatnego trąda:o

Hej!

Możecie powiedzieć jak to jest u Was? Jaki macie pojemnik? Jak często odbierają? I jak jest z segregacją śmieci?

U mnie 16,20 brutto za odiór pojemnika 120l

i 7,50 za worek na łączone śmieci segregowane, płaci się za worek, odbiór za darmo, czyli za 7,50 :D

Anula, jeśli czytasz, jak jest u Ciebie?

Jakieś 24 zł za 240 litrów, odbiór co dwa tygodnie - tak póki co ustaliliśmy. U nas w jednym tygodniu jest mniej niż 120, w innym więcej. Za dodatkowy worek 120 l biorą 15 zl.

Choinka śliczniusia, nastrój bajeczny i w ogóle Ci się nie dziwie, że wolisz się rozkoszować ciepłem kominka niż na Forum siedzieć...

Ale jak się za długo nasiedzisz to Ci pupa zdrętwiej, więc wracaj do nas:bye:

Monia, co masz na obudowie kominka? I jak się sprawuje?

I nic nie strzela z kominka na podłogę, jak otwieracie wkład?