monsanbia 04.01.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ja robię do 10 prań/m-c Zwykle 2 w tyg, czasem się zdarza jedno i za 3 dni 2 pod rząd, ale potem jest tydzień przerwy. Nigdy nie puszczę niepełnej pralki Tak mam Salik 2x15=30, 3x15=45, do 60 daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 04.01.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 krocej wode lejemy, mniej nas jest i ja robie max 10-12 pran na m-c. ale nie mamy dzieci. o i jeszcze w kranie mam 2 regulacje strumienia wody tryb oszczedny i normalny. nie mowie tu o sluchawce z typem strumienia. no oczywiście, że mam regulację strumienia, perlatory, specjalny ogranicznik na deszczownicy, super duper pralkę... no ale co z tego, jak dzieci się chlapią na potęgę. Monia, no co ja mogę, tyle prania wyszło. Ale miałam schizę, że pył budowlany wchodzi w kanapy, pościel itd. (BTW faktycznie zniknął, nie ma go już) - i wszystko prałam. Poza tym mój starszy często niestety łóżko przesikuje - a to ekstra dwie pralki dziennie. Normalnie robię ok. 7 pralek tygodniowo (bęben 7kg). Salik, zeszło wszystko do zera - mamy czujki, zameldowały wykonanie zadania Szambo 10m3. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 04.01.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 no to Monia podobnie jak u mnie, tylko u mnie dodatkowo druga pralka robi 2 pranka z chodniczkami, kocykami dywanikami i innymi tego typu pierdolkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.01.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Ania, bierz od mojego z Raszyna. 30 pln, na winko zostanie Monia, dawaj namiar - 220 brutto za 10m3?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.01.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Monia - e tam daleko. Latem na przykład prania jest więcej, bo dzieci więcej brudzą. Nie wiem jak duży masz bęben w pralce bo to też ma znaczenie, ale u nas przy każdym praniu jest pełno. A w sumie nie powinno być, bo pranie musi mieć miejsce aby się... wyprało. Z 45 już bardzo blisko do 60, czego nie można powiedzieć o Twoich 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Mad, a na jakiej wysokości masz dolną czujkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 04.01.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Salik, większe dzieci= więcej miejsca w bębnie zajmują ich ubrania.Ale nie rozumiem, jak ma być 10 prań tylko. U mnie częściej niż raz w tygodniu ręczniki, pościel też - z samego tego mam jakieś 9-10 pralek miesięcznie. A gdzie ubrania? Monia, dolna czujka jest na samym dnie. Tak w ogóle to jest ich sześć. Górna przy samej górze, ale nie wiemy właśnie, ile czasu mamy na opróżnienie szamba po tym, jak się zapali, musimy to przetestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Monia, dawaj namiar - 220 brutto za 10m3?? Kto jak kto, ale Monia szukała najtańszego w okolicy i wyczerpała kontakty do cna Wyślę Ci wizytówkę. I powiedz, że masz od nas i wiesz za ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 04.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Monia, a coś utargowałaś w customform za lampę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Monia, dolna czujka jest na samym dnie. Tak w ogóle to jest ich sześć. Górna przy samej górze, ale nie wiemy właśnie, ile czasu mamy na opróżnienie szamba po tym, jak się zapali, musimy to przetestować. Pytałam, bo u nas nie działała przy samym dnie ( nie wiem dlaczego) Dziś mąż siedział pół dnia nad szambem i poustawiał tak, że wiemy, że po zapaleniu się*czujki trzeba na jutro zamawiać, najwyżej na pojutrze. Mamy takiego pana który przyjeżdża nawet za kilka godzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Monia, a coś utargowałaś w customform za lampę? Klikałam przez net, bez kontaktowania się*z nimi Na krzesła był automatyczny rabat 13% i przesyłka za free (promocyjna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 04.01.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 a tak, krzesła są w promocji. Ale o rabat zawsze warto pytać Tak w ogóle w listopadzie mieli wyprzedaż :/ Ponoć nawet w outlecie mało co zostało (bo jest akurat we Wro, mają mi zadzwonić, czy coś jest). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Kto jak kto, ale Monia szukała najtańszego w okolicy i wyczerpała kontakty do cna Wyślę Ci wizytówkę. I powiedz, że masz od nas i wiesz za ile czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 czekam poszło (musiałam podać mężowi strawę. prawie 3 godziny się gotowało, a ten obok lampy robił i dalej nie wiedział co ma w garnku. W garnku ze szklaną pokrywką ) Mad, ja jak kupowałam to był jeszcze dodatkowy rabat na krzesła w zależności od ilości. Teraz jest za 299, a u mnie wyszło chyba 269 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 04.01.2012 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 ja też kupiłam krzesła... taniej:)nic nie doszło, wyślij sms pls,lecę spać, paa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 ja też kupiłam krzesła... taniej:) nic nie doszło, wyślij sms pls, lecę spać, paa no to byś sobie czekała Już masz dobranoc (ile jedziesz do pracy? da się znieść?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.01.2012 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Moniaaaa, przepraszam, za ot-chyba sie skusze na ten Twoj okap. Okapy Teka nie maja zbyt dobrych opinii-w przeciwienstwie, do swojego pozostalego sprzetu Tylko,musze Cie o cos zapytac-gdybym jednak nie mogla zyc bez tej bialej listwy...to mozna ja zdjac w Twoim modelu (coby pomalowac) tak? sorki, ze tak sie uwzielam na ta listwe...takie mam dziwne loty,ze musi byc biała-moze mi sie zmieni,jak zobacze na zywo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 23:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Hazel, nie masz wyjścia, przyjeżdżaj Nie mam pojęcia czy da się zdemontować. Zadzwoń może do dombianco, a ja też się jutro przyjrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.01.2012 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Dzieki, Wariacie -ale lepiej sie nie przygladaj, bo jeszcze Cie podkusi, zeby cos sprawdzic i bedzie klops. Jutro zadzwonie i zinwigiluje wsjo.Kurcze, Monia, jak my do Ciebie przyjedziemy z Monia (Krakówką,nie mylmy z karkówką), to juz ten okap bedzie zamontowany (chyba;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 23:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 weźcie się nie wygłupiajcieWarszawa bliżej jest niż myślicieRuszcie te chude du.ska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts