hazeleyes1982 04.01.2012 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 no, no nie przeceniaj mnie- moja, w stosunku do Waszych, to nie taka mała jest :lol:ostatnio za duzo popcornu zjadlam, czekajac na MarJelke:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 04.01.2012 23:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 gadanie ... ja przed chwilą golonkę jadłam a teraz raczę się*desperadosem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 04.01.2012 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 ... a pupa rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 04.01.2012 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 o, fajne polączenie...no i o tej porze golonka...niezle:D ostatni raz o jedzeniu golonki o tej porze czytalam u pasie:) no i z wrazenia poszłam wszamac...monte:lol:spadam, bo juz odpływam a okap juz przeciez mam:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 00:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 nie no, ta golonka to byla o 22:40, a to już jakiś czas temu ... (wiem wiem, o te parę godzin za późno ale ja tylko skosztowałam) A u Pasie to Hazelku chyba o boczku czytałaś. Chyba że coś ominęłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 00:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 ... a pupa rośnie Już byś koleżance nie dogadywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.01.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 no, dobrze, że temat zmieniliście... bo pół dnia tu wchodziłam i uciekałam;) - bo wy ciągle o g.wnie gadaliście:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 00:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 no, dobrze, że temat zmieniliście... bo pół dnia tu wchodziłam i uciekałam;) - bo wy ciągle o g.wnie gadaliście:rotfl: Ty burżujko byś w hapartamentowcu nie mieszkała to też być z nami o tym g.wnie pogadała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.01.2012 00:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ty burżujko byś w hapartamentowcu nie mieszkała to też być z nami o tym g.wnie pogadała :lol2: ufff, dobrze, że mnie te tamaty minęły dużym łukiem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 05.01.2012 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ależ ja się cieszę, że mnie ominął temat szamba - te dylematy są straszne - już zamawiać czy jeszcze poczekać? Normalnie życie jak na bombie, bo a nóż - widelec wyleje?? Dobra, nie wracam do gó.... tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.01.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Dziewczynki jak Was poczytałam to chyba powinnam na mszę dziękczynną dać, że u nas kanalizacja...kurcze to naprawdę nie mały kłopot to szambo...Monia wiadomo coś odnosnie stołu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sayed 058 05.01.2012 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Przychodzę i witam się oficjalnie;) Jestem notoryczną czytelniczką i postanowiłam "wyjść z szafy" Monsanbia bardzo lubię tu zaglądać i wyczekuję kolejnych zdjęć z pięknego domu (szczególnie na skygarden). Napisz jak się trzymają Twoje gwiazdy betlejemskie, bo moje gubią listki w tempie ekspresowym;( pozdrawiam Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.01.2012 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Napisz jak się trzymają Twoje gwiazdy betlejemskie, bo moje gubią listki w tempie ekspresowym;( Moja gwiazda już bez listna:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.01.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 robie dzis poledwiczki winne, ciekawe czy wyjda takie smaczne jak dziewczyny napisaly. jeszcze podpytam czy te poledwiczki kroicie w kawalki czy pieczecie w calości. i jaka do tego surowke/ salatke/ dodatek podajecie oprocz ziemniaczkow w kosteczke. chce przygotowac mezowi kolacje urodzinowa przy swiecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Witaj sayed, zaglądaj i odzywaj się częściej Moje gwiazdy jeszcze stoją. Nie wyglądają już tak pięknie, straciły może po 3 listki, kilka "kwiatów" uschło, ale że miały bardzo dużo to nie jest źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.01.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Monia kurcze nie moge namierzyć co to masz za model okapu? smeg ... jaki? Mozesz się podzielić tą informacją, bo staram się cos wybrac dla nas fajnego a skoro chwalisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 malkul, tak naprawdę to ja z niego korzystam dopiero od niedawna, więc czy chwalę, sama nie wiem (jeszcze za wcześnie na jednoznaczną ocenę)Rozmawiamy o tym okapie, bo Hazel kręci się koło jakiegoś szufladowego i nie może się zdecydować To jest ten modelhttp://www.dombianco.com.pl/index.php?page=product&kat=11&pkat=72(cena tu jest sporo zawyżona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.01.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 no faktycznie cena sporo za wysoka, oglądałam go dzis na ceneo, ale dla mnie za mała wydajność, bo tez mam kuchnię otwarta na salon i jadalnia a do tego antresola i kręcę się koło tych okapów juz jakiś czas i dupa, te z teki faktycznie maja b.kiepskie opinie, nie warto ryzykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 malkul, ale zaraz, salonu, antresoli, jadalni nic Ci nie wentyluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 05.01.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 wentyluje ale okap tez musi być (tak myślę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts