monika996 05.01.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ale ja mu powiedziałam prawdę Tylko się uśmiał Faceci są jednak inni. Baba już by się co najmniej obraziła Nie mam wina! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 05.01.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Monia ja cię normalnie love za tą fotę K na stole :lol2: Przy okazji pozdrów go ode mnie Córcia śliczna! A lampa:jawdrop: i już nawet nie chodzi o wielkość, choć też , cała cudna jest. Idealnie będzie u Was się prezentować, dobry wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 05.01.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Pewnie dlatego masz za męża faceta, a nie kobietę Dla równowagi Ja nie wiem jak Ty zaplanowałaś tę przeprowadzkę że Ci ciągle wina brak! Ale masz przecież mnóstwo miejsc w okolicy (w przeciwieństwie do np. nas mieszkających na prowincji) gdzie możesz teraz to wino kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Monia ja cię normalnie love za tą fotę K na stole :lol2: raz się żyje Idealnie będzie u Was się prezentować Jak w ogóle zawiśnie i dach się nad nią nie zawali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ja nie wiem jak Ty zaplanowałaś tę przeprowadzkę że Ci ciągle wina brak! Ale masz przecież mnóstwo miejsc w okolicy (w przeciwieństwie do np. nas mieszkających na prowincji) gdzie możesz teraz to wino kupić Bo u mnie zapasy nie mają racji bytu Jak jest, to już nie ma (za chwilę) Musiałabym na raz kupić kilkadziesiąt butelek, może by miesiąc się uchowały U mnie z winem jak u was z praniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 05.01.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 jak z lampą się nie uda, to może mąż stać na stałe. Prezentuje się nawet lepiej od niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 jak z lampą się nie uda, to może mąż stać na stałe. Prezentuje się nawet lepiej od niej Ok Od dziś to mąż będzie śpiewał: "tańczę na stole .... tłukę butelki, depczę szkła..." Doniesienia: na razie słyszę tylko słowa na ka, ha i pier Idę myć dziecko, bo z tego wszystkiego przeciągnęłam o ponad godzinę nasz dzienny rytm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ale fotki:rotfl: wygrywają w dzisiejszym rankingu na fotę dnia:lol2: No no... nóżki K to faktycznie ma modelowe;) A Lil przeurocza normalnie... Niesamowita ta lampa:o Imponująca... a eamsy na jakie maleńkie przy niej wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.01.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Monia to ja muszę pamietać ,żeby ci winka dowieżc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 (edytowane) No to sobie poczytałam (i pooglądałam ) Ale miałam nadrabiania Jak Moni nie ma to taka cisza, a jak się pojawi to nie można za Wami nadążyć Lampa świetna Ps. Mój M ma identyczny styl domowego ubranka co Twój Edytowane 5 Stycznia 2012 przez Rocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Monia to ja muszę pamietać ,żeby ci winka dowieżc:) No wiesz, nie będę się wzbraniać Magda ciiii, nie śmiej się, przecież on non stop biega Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 No to sobie poczytałam (i pooglądałam ) Ale miałam nadrabiania Jak Moni nie ma to taka cisza, a jak się pojawi to nie można za Wami nadążyć Lampa świetna Jaki z tego morał? - wątkiem kręci właścicielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.01.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Monia lampa gigant Zanim przeczytałam opis pod zdjeciem z coreczką pomyslalam: O ja Cie Monia i umywalke ma tez jakaś kobylastą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Monia lampa gigant Zanim przeczytałam opis pod zdjeciem z coreczką pomyslalam: O ja Cie Monia i umywalke ma tez jakaś kobylastą A właśnie miałam pisać, żebyś na pocieszenie po zdjęciach Marty zajrzała do mnie Umywalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.01.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 To tez miałam napisac ze przynajmniej u Ciebie sie załapałam hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.01.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Mój M to by mnie zabił jakbym taką jego fotkę wstawiła na forum Pozdrów K - nóżki ma rzeczywiście zgrabniutkie. Lampa będzie wyglądać zajebiście nad waszym stołem, jak uda wam się pomyślnie ją zawiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Lidzia, wracam z kąpiu kąpiu i już jej nie ma załapałaś się K ma w takim razie dystans do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 05.01.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Jaki z tego morał? - wątkiem kręci właścicielka Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 05.01.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 No wiesz, nie będę się wzbraniać Magda ciiii, nie śmiej się, przecież on non stop biega ale czy ja się śmieję? Pozazdrościć... Lil szczególnie takich genów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts