salik 05.01.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 A właścicielka może kręcić czymś innym niż wątkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 05.01.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 A właścicielka może kręcić czymś innym niż wątkiem? Np? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 05.01.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ten tego, co ja Ci tu będę podpowiadał... zaproponuj coś sama Kobiety podobno są niezłe w kręceniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 05.01.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 męski dystans to połowa sukcesy w udanym związku Witam po przerwie ... ale mi się trafiło z tymi fotami ,nawet sobie humora poprawiłam. Winko popijam ... a jakże w końcu po całym pierwszym tygdoniu pracy zasłużyłam, nie? Lampa ... zrobiłam takie oczy , jej rozmiar jest kolosalny, ciekawa jestem jak będzie wyglądać, bo styro po niej to myślałam że to brodzik a nie jakaś tam umywalka . Ps. Lil miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 05.01.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Ten tego, co ja Ci tu będę podpowiadał... zaproponuj coś sama Kobiety podobno są niezłe w kręceniu Monia nie słuchaj Go, on już po winie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 05.01.2012 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 no prosze , skorzystałam z zaproszenia i przylazłam ale...... za późno ani na nóżki ani na slipki sie nie załapałam trudno, bede miec nauczkę, żeby zaglądac częściej skoro tu takie bonusy rozdaja Lampa jest gigantyczna Eamesiki planuję takie same tylko, że już kombinuę jak im nóżki przebejcować bo mi się tak z kolorem stołu pięknie nie zgrają jak Tobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 ja dziś wszędzie fotki przegapiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 05.01.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 paśku żałuj !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 05.01.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Buuuuuu:cry: a juz sie cieszylam, ze mam dzisiaj farta-na MarJelke sie zalapalam a tu-zonk...no nic, niedlugo obczaje sobie te slynne nogi w realu:lol:moj tez ma dystans do siebie i identycznie by zareagował-przeciez Jego fota ze slynnym serduszkiem w paint'cie poszła w ruch-dodam, ze za przyzwoleniem:lol2:Monia, lampa super. Bardzo pasuje do eamsów, stołu i całej reszty.Ale gigantos jest niezły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.01.2012 00:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Taaaadaaaaammmmm http://img560.imageshack.us/img560/8328/zdjcie21.jpg http://img861.imageshack.us/img861/9903/zdjcie31.jpg http://img546.imageshack.us/img546/9913/zdjcie11y.jpg Dziś mogę powiedzieć - mam męża bohatera Ma rany na dłoniach od linek. Milion pięćset sto dziewięćset razy ustawialiśmy te 3 linki ( za każdym razem trzeba było unieść lampę wyżej by podciągnąć jedną z trzech i by okazało się że za bardzo ) Udało się (po 6 godzinach pracy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.01.2012 00:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 :wave: Efekt koncowy -super! Nie moge sie tylko napatrzec...jaki to kolos! buziaki!spadam spac;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sayed 058 06.01.2012 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Nie mogę się powstrzymać Muszę to napisać: Lampa wygląda rewelacyjnie!!!! Jest naprawdę duża;) i piękna! Monsanbia a jakie wrażenia jak jest zapalone światło? Czy faktycznie sky garden? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.01.2012 01:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 sayed, z zapalonym światłem jest pięknie, ale na żywoNie mieliśmy już siły na zdjęcia lustrzanką ... Na razie muszę się*oswoić z jej wielkościąPrzyzwyczaiłam się*już do wersji skromnej - stół+krzesła i the end Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.01.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Monia, lampa świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 06.01.2012 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Wow, szybko Wam poszło To teraz będziecie mogli przeprowadzać operacje chirurgiczne na stole MD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 06.01.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Pasiulku ty to zawsze:o ale ty K na żywo widziałaś/ Monia lampa super wygląda nad stołem -GIGANTYCZNA.Bravo dla K. złota rączka.i wytrwała- tyle czasu. na czym ją powiesił??? na k-g??? dał wzmocnienia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madeleine 06.01.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 fantastycznie wygląda lampa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.01.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Ależ to gigant jest Booooooooooooosko! A dasz radę takie foty zrobić, żeby było widać wnętrze z bliska? Ono jest tak samo rzeźbione jak w oryginałach na fotach pokazują? Plizzzz, zrób jakąś fotę w zbliżeniu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 06.01.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Składam zażalenie! Byłam wczoraj u Ciebie przed i po fotach i nie trafiłam na boskie nogi i śliczną Lil:roll: Lampę też w pierwszej chwili wzięłam za umywalkę i już się nawet zastanawiałam do której łazienki chcesz ją wstawić Na początku patrzę i myślę: idealna nad moją wyspę, potem zobaczyłam wgłębienia wewnątrz i mówię "no nie! nie da rady:(, za dużo będzie się u nas działo:-(" Jak ją przymierzyłaś przy stole znowu: idealnie wygląda! Przy informacji o ciężarze: o, nie! nasz podwieszany sufit na pewno by tego nie wytrzymał Zawisła: obłędna!!! I już wiem, że chcę dokładnie taką z gładkim środkiem:) To jak ją w końcu K zamontował??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 06.01.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Monia lampa jest piekna i ....wielkaaaaa, wyglada obłędnie. Brawo dla Mężusia! Szkoda, że na prywatne zdjatka się nie załapałam...bu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts