Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Moni i dom się wykańczają - komentarze do Parkowej

Recommended Posts

• Odpowiedzi 10,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Anula, też bym chciała oryginał!

Jestem pewna, że wygląda ładniej. Tak jak w "tolomeo" czy w "eamsach" nie widzę żadnych wad, tak ten sky moim zdaniem mógłby być bardziej doskonały. Tak myślę

Ale niestety z 9 tys bym się teraz nie wypruła

A u Was w salonie Tolomeo mógłby pasować :yes: Wcale nie jestem pewna czy jest sens strajkować :no:

Za późno jest, zanim bym się wybrała, dojechała ...

Magda, zmywarka Miele, dość prosty model, bez bajerów. Po prostu myje

Anula, też bym chciała oryginał!

Jestem pewna, że wygląda ładniej. Tak jak w "tolomeo" czy w "eamsach" nie widzę żadnych wad, tak ten sky moim zdaniem mógłby być bardziej doskonały. Tak myślę

:o Ale co jest nie tak? Są to takie niedociągnięcia, że widać je gołym okiem jak lampa wisi?

oj tam, za pozno, ja bylam pozniej. klade dzieci prze 20 i mozemy posiedziec.

Dzięki, ale gdybym nie miała w planach sprzątać kotłowni, to bardzo chętnie.

A muszę, bo jutro rano przychodzi wykonawca dokończyć parę rzeczy i wniosą mi tam z K wreszcie pralkę. Sama z K nie dałabym rady (jest za ciężka), a chcę ją jutro uruchomić, bo już najwyższy czas

:o Ale co jest nie tak? Są to takie niedociągnięcia, że widać je gołym okiem jak lampa wisi?

Nie nie, jest i tak piękna :yes: Zachwyca :yes:

Nie widziałam oryginału na żywo, więc nie mam do czego porównać

Chodzi mi o detale, powierzchnię lakieru z zewnątrz, jak dokładnie są*wykonane te rzeźbione elementy, w jakim materiale. Bo np jeśli chodzi o techniczną stronę wykonania podwieszenia w tej lampie to majstersztyk.

Anna bałabym się kupić ją z niewiadomego źródła (allegro?) Mechanizm podwieszenia jest precyzyjny i jeśli to byłby bubel mogłoby być nie za ciekawie

lampa obłędnie wyglada nad stołem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

a te kokardki w środku to takie "moje" są ;)

widziałam tę lampę również w jadalni stylowej z meblami ludwikowskimi i wiem że można ją w wielu wnętrzach zastosować :)

raz jeszcze powiem: SUPER !!!!

Anna bałabym się kupić ją z niewiadomego źródła (allegro?) Mechanizm podwieszenia jest precyzyjny i jeśli to byłby bubel mogłoby być nie za ciekawie

Ja będę kupowała z wiadomego źródła. Pan co prawda na allegro wystawia, ale ma też sklep i sporo lamp w ofercie. Poza tym, kupowałam juz u niego kilka modeli więc nie mam obaw :no: Twoja z Customform jest?