Madeleine 06.01.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Dziewuszki, pan na allegro wystawia jako unlimiteddesign Reszta danych na prv. Jak ktoś chce ofertę, to poproszę o maile prywatne, bo tylko jako załącznik mogę to wysłać... aaaa, właśnie się zorientowałam, że ja u nich nawet w sklepie byłam! We Wrocławiu. Mają tam od razu warsztat czy fabryczkę czy jak zwał, tak zwał, poza ekspozycją - gdzie te lampy produkują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 06.01.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 aaaa, właśnie się zorientowałam, że ja u nich nawet w sklepie byłam! We Wrocławiu. Mają tam od razu warsztat czy fabryczkę czy jak zwał, tak zwał, poza ekspozycją - gdzie te lampy produkują. Tak, tak, można zobaczyć, dotknać, porozmawiać, nawet zamówić... Poza tym, wybór spory, ceny chyba znośne, no i widać, że nie chińszczyzna, tylko MADE in Poland Ja póki co jestem zadowolona i z obsługi i z jakości wykonania. Lampy jeszcze nie wiszą, ale próba była i wszystko OK więc mogę polecić... Wysłałam ofertę do wszystkich, którzy adres podali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka1719506031 06.01.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Monia, wieki mnie u Ciebie nie było, a Ty tymczasem już się wprowadziłaś. Żeby zobaczyć Twój dom to muszę się chyba do 100 strony cofnąc . Chyba nie ma na formum drugiego wątku z takim tempem przyrastania nowych stron jak Twój - ostatnio wpisywałam się jakieś 2,5 miesiąca temu, jakieś 100 stron temu. Fajnie, że udało Wam się spędzić święta w nowym domu. Mi się nie udało... zabrakło determinacji, niestety, (i zbyt wiele godzin w pracy spędzałam, zamiast na budowie). No to idę się pozachwycać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.01.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witaj agrafka! Miłej lektury A na jakim jesteście etapie? anna-maria być*może moja lampa też*od nich jest, customform z Wro przecież ... Kilka razy trafiałam na ich aukcje na all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.01.2012 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 a fe gaduły jedne:P Monia ale ta lampa jest wieeeelka:jawdrop: ale wygląda zajefajnie:):) kiedy mogę wpaść na żywo popodziwiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.01.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 kiedy mogę wpaść na żywo popodziwiać? No no, bo już u Zuz@nki wyczytałam o kawie jakiejś i byłam skłonna pomyśleć, że do mnie nie chcesz Kiedy chcesz Paśku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 06.01.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 oki:) - pewnie w poniedziałek się zjawię ale wcześniej dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 06.01.2012 23:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 no to super! do poniedziałku to mi małżonek lampy(zwisy) w sypialni zawiesi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka1719506031 06.01.2012 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2012 Witaj agrafka! Miłej lektury A na jakim jesteście etapie? Pierwszy etap wykończeniówki - pralnio-kotłownia gotowa, piec wisi i wygrzewa podłogówkę. Wpadli panowie od łazienek i w ekspresowym tempie robią czarną łazienkę a ja jeszcze nie mam baterii i całej tej reszty. Przez to, że większość czasu spędzam, niestety w pracy, albo w samochodzie na dojazdach z i do pracy i na budowie nie bywam codziennie, to mój mąż popełnił samowolkę i zadecydował jaki rodzaj baterii ma być w czarnej łazience - ja chciałam baterię ścienną do umywalki nablatowej, a jemu podoba się wysoka wychodząca z blatu, stojąca obok umywalki i jak wymyślił, tak kazał panom zrobić ..... wrrrrrrrr. Poza tym wybrałam dechy do salonu (dechy dębowe o szer 14 cm fazowane nadające się do podłogówki) no i powoli dobieram resztę. Monia, umarłam jak zobaczyłam Twoje drzwi - dokładnie takie same chciałam, mdf z chowanymi zawiasami, dostałam wycenę od stolarza i już drugi tydzień jej nie mogę strawić. Czy mogłabyś mi podać na priv cenę Twoich białych drzwi - chciałabym wiedzieć, czy mam cenę rynkową czy mam szukać dalej innego wykonawcy. Tymczasem wracam na 113 stronę. Ps. Dziś na obiad był makaron z sosem z tuńczyka - mąż wniebowzięty, szkoda, że dzieciaki się wypięły i nie chciały spróbować. Muszą jeszcze dorosnąć... , ale przynajmniej nie było problemu z dokładką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.01.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 piękniście:wiggle: piękna!!!! tofee, a Ty myślisz że u mnie tak jest zawsze? No przecież, że nie Jak Lil poznosi wszystkie zabawki i książeczki ze swojego pokoju to nie ma gdzie talerza postawić Ale pracuję nad nią i jest coraż lepiej Monia w Ysku czy jak tam go zwią widziałam super podkładki na stół dla dzieciakow do malowania, nawet miejsce na kubek do wiody było. 1 coś za około 20 zł oki:) - pewnie w poniedziałek się zjawię ale wcześniej dam znaćPaśku ja też nadrabiam. bo wczoreaj byłam na tym durnym filmie z Deepem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Sama z K nie dałabym rady (jest za ciężka), a chcę ją jutro uruchomić, bo już najwyższy czas A miałam pytać jak się sprawuje i czy zadowolona jesteś, a ta jeszcze nie odpalona:rolleyes: To jak ty prałaś Monia do tej pory? Lampa czaaaad:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.01.2012 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 To jak ty prałaś Monia do tej pory? W starym mieszkaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 07.01.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Monia, masz już chętnego do Elitisa?Kiedy będziesz zamawiać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Monia, lampa prezentuje się bosko nad stołem :D Słowa uznania dla K, bo mój M pewnie by wezwał jakąś ekipę do jej zawieszenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.01.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Monia zajrzyj do mnie:welcome: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna-maria3 07.01.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Dziewczyny, wysłałam chyba ze 20 maili w sprawie lamp. Pliiiiiiiiz, nie wykupcie wszystkich. Zostawcie coś dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.01.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 dzięki Ania . ide do skrzynki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Dziewczyny, wysłałam chyba ze 20 maili w sprawie lamp. Pliiiiiiiiz, nie wykupcie wszystkich. Zostawcie coś dla mnie dzięki wielkie za maila postaram się zostawić parę pozycji dla ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 07.01.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 witamlampa nad stołem zarąbista no i stół okazałyjakie to drewno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.01.2012 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Monia, masz już chętnego do Elitisa? Kiedy będziesz zamawiać? W bliżej nieokreślonej przyszłości Ale będę, a co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts