monsanbia 07.01.2012 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 (edytowane) Monia, lampa prezentuje się bosko nad stołem :D Słowa uznania dla K, bo mój M pewnie by wezwał jakąś ekipę do jej zawieszenia Dzięki, przekażę K też by pewnie kogoś wziął, ale że nie ma, to musiał zakasać rękawy. Zresztą on wszystkie lampy montuje, nawet te wpuszczane, razem zrobił na razie 37 (edit: zapomniałam o ledach pod wanną, w salonie, czyli 39 ) Jeszcze mu trochę zostało Edytowane 7 Stycznia 2012 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.01.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Dzięki, przekażę K też by pewnie kogoś wziął, ale że nie ma, to musiał zakasać rękawy. Zresztą on wszystkie lampy montuje, nawet te wpuszczane, razem zrobił na razie 37. Jeszcze mu trochę zostało ile???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.01.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 witam lampa nad stołem zarąbista no i stół okazały jakie to drewno? Dzięki Stół dębowy, bielony i wykończony lakierem mat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.01.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 ile???? No napisałam że 39 (machnęłam się wcześniej o 2szt) Liczę ledy i każdą wpuszczaną. W samej kuchni miał 12szt Sama się zastanawiam kiedy ja tyle uzbierałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.01.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 jeszcze lepiej:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.01.2012 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 jeszcze lepiej:lol2: A jeszcze tylu nie mam Jak tak patrzę po swoich kablach, a jest ich jak na lekarstwo w porównaniu do Lidziowych to się zastanawiam ile ona tego ma. Ze 200? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 07.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 JA mam chyba z 70... I przeklinam to widząc rachunki za prąd A biorąc pod uwagę, że montaż oświetlenia za punkt kosztuje ok. 40 zł to oszczędziliście na kolejne lampy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.01.2012 21:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 JA mam chyba z 70... I przeklinam to widząc rachunki za prąd A biorąc pod uwagę, że montaż oświetlenia za punkt kosztuje ok. 40 zł to oszczędziliście na kolejne lampy:) Tak mi mów Szkoda tylko, że pod żadną poduszką te oszczędności nie leżą A co do pierwszej części zdania - używamy tylko ledów. No, w 90%. Jaki z tego wniosek? Po co było robić*całą resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.01.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 (edytowane) Tak mi mów Szkoda tylko, że pod żadną poduszką te oszczędności nie leżą A co do pierwszej części zdania - używamy tylko ledów. No, w 90%. Jaki z tego wniosek? Po co było robić*całą resztę wiesz, nie dalej jak wczoraj usłyszałam to samo od mojego taty - tylko, ze on mówił śmiertelnie poważnie patrząc na moje wiszące kable... Edytowane 7 Stycznia 2012 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.01.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Monsanbia, Madeleine mi napisała kiedyś, że masz na szafce godmorgon blat i na to umywalkę. Masz może jakąś fotkę tego? Muszę wymyśleć właśnie jakiś blat i szukam rozwiązań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.01.2012 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Monsanbia, Madeleine mi napisała kiedyś, że masz na szafce godmorgon blat i na to umywalkę. Masz może jakąś fotkę tego? Muszę wymyśleć właśnie jakiś blat i szukam rozwiązań. Mam drobną mozaikę Nie wiem czy Cię to interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.01.2012 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Interesuje Będę mieć mozaikę na wannie, więc też rozważam zrobienie z tego blatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.01.2012 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Interesuje Będę mieć mozaikę na wannie, więc też rozważam zrobienie z tego blatu W takim razie proszę http://img267.imageshack.us/img267/6306/zdjcie1k.jpg http://img202.imageshack.us/img202/1167/zdjcie2e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.01.2012 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Wow! Super wygląda Dzięki Moja mozaika większa - 2,3. A co jest obłożone tą mozaiką? Plyta gk czy coś innego? I bardzo bardzo ładna ta mozaika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.01.2012 23:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Dzięki! A obłożona jest płyta GK. Zdjęcie robione tuż przed obłożeniem mozaiką http://img269.imageshack.us/img269/2539/img6816tw.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 07.01.2012 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 dziękuję jeszcze raz. I pięknie prezentuje się cały zestaw jadalniany - stół, krzesła, lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.01.2012 23:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Mozaika Dune (?) ... strasznie mi się podobała i ogromnie żałowałam że nie mam gdzie jej wtrynić ... piękna jest. Co dzisiaj pijemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.01.2012 23:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Spirea, fajnie że się podoba A ja powiem wszystkim - dobranoc. Ciężki dzień za nami a jutro nie lżejszy. Zamierzam zrobić najazd na IKEA bo bardzo brakuje mi kilku rzeczy do domu (deska do krojenia, kosze na bieliznę, podkładka pod gorące duże naczynia...), ogarnąć dom (dziś pół dnia dochodziliśmy do ładu w kotłownio-pralni, ja gotowałam, na resztę czasu nie starczyło) i jeszcze pomalować dziecku "paźokcie u nuch na ziółto" (od tygodnia codziennie mnie o to prosi ... Już*nie będę taka zołza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.01.2012 23:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Mozaika Dune (?) ... strasznie mi się podobała i ogromnie żałowałam że nie mam gdzie jej wtrynić ... piękna jest. Co dzisiaj pijemy? yhy Też mi się*podobała i wtrynić musiałam (jest na blacie i pod prysznicem) Ja już zakończyłam Dziś było grzane wino, z racji mojego bolącego gardła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.01.2012 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 i jeszcze pomalować dziecku "paźokcie u nuch na ziółto" (od tygodnia codziennie mnie o to prosi ... Już*nie będę taka zołza ) :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts