tofee 07.01.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 To ja tu zgrywam dla ciebie paterę a ty znikasz??????????? (((((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 07.01.2012 23:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 To ja tu zgrywam dla ciebie paterę a ty znikasz??????????? (((((( No przeca napisałam że jeszcze nie wstałam Magda, "u nuch" jest najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 07.01.2012 23:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2012 Też powinnam do Ikea skoczyć ... daj znać czy straszne tłumy, może po świętach ludzie ochłonęli i już nie będzie takiej dziczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.01.2012 00:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 To ty tu na ikeę jutro napadasz:( Ja auchan planuję nawiedzić... myślałam, ze się z całą ferajną na herbatę wproszę - oczywiście to tylko pretekst:lol2: skygardena chciałam zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 01:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Monia, ależ u Ciebie całe mnóstwo śliczności do macania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Też powinnam do Ikea skoczyć ... daj znać czy straszne tłumy, może po świętach ludzie ochłonęli i już nie będzie takiej dziczy . melduję, że dzicz nie ochłonęla, przynajmnie w arkadii w bojowym nastoju masowo przypierała ataki na wszystko, co na wyprzedaży się ostało... widać jeszcze wolnym piątkiem wyjątkowo rozdrażniona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 08.01.2012 01:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 melduję, że dzicz nie ochłonęla, przynajmnie w arkadii w bojowym nastoju masowo przypierała ataki na wszystko, co na wyprzedaży się ostało... widać jeszcze wolnym piątkiem wyjątkowo rozdrażniona... No tak, zapomniałam że to okres pseudo wyprzedaży ... Bo jeszcze jak możesz kupić coś za - 70% na dzień dobry to kumam, ale -15-30% i żeby się o to tak zabijać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.01.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 JA mam chyba z 70... I przeklinam to widząc rachunki za prąd A biorąc pod uwagę, że montaż oświetlenia za punkt kosztuje ok. 40 zł to oszczędziliście na kolejne lampy:) no bo jeszcze sporo Moni ma do zamontowania:) Spirea, fajnie że się podoba A ja powiem wszystkim - dobranoc. Ciężki dzień za nami a jutro nie lżejszy. Zamierzam zrobić najazd na IKEA bo bardzo brakuje mi kilku rzeczy do domu (deska do krojenia, kosze na bieliznę, podkładka pod gorące duże naczynia...), ogarnąć dom (dziś pół dnia dochodziliśmy do ładu w kotłownio-pralni, ja gotowałam, na resztę czasu nie starczyło) i jeszcze pomalować dziecku "paźokcie u nuch na ziółto" (od tygodnia codziennie mnie o to prosi ... Już*nie będę taka zołza ) żółty najmodniejszy. ale Lil to artystka No tak, zapomniałam że to okres pseudo wyprzedaży ... Bo jeszcze jak możesz kupić coś za - 70% na dzień dobry to kumam, ale -15-30% i żeby się o to tak zabijać . u nas dzikie tłumy w Ikei. jak zwykle , czyli od 2 tygodni podjechałam pod Ikeę i natychmiast odjechałam - unikając stania w korku do wjazdu!!!!! rany nawet miski nie da się kupić!!!! czy ci ludzie na prawdę nie mają pieniędzy!!! i u nas kryzys!!! a wyprzedaże w Ikei są???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.01.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 a ja wczoraj z Blue City uciekałam - boszsz co tam się działo:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 08.01.2012 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Monia, nie jedz tam dzisiaj, bylam wczoraj w Jankach - Boże..... Nie było ani jednego miejsca parkingowego, a mam wrażenie, że tam jest kilka tysięcy miejsc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.01.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 moni piękna ta twoja lampa, cudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.01.2012 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Ania, mnie tłumy niestraszne Czasami mnie to trochę denerwuje, ale jak jestem sama to spoko. Poza tym mam wrażenie że tłumy są zawsze popołudniami. Idę na żywioł Reni, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.01.2012 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 To ty tu na ikeę jutro napadasz:( Ja auchan planuję nawiedzić... myślałam, ze się z całą ferajną na herbatę wproszę - oczywiście to tylko pretekst:lol2: skygardena chciałam zobaczyć Madzia, inną razą. My dzisiaj wszystko z doskoku i zaraz wychodzę Monia, ależ u Ciebie całe mnóstwo śliczności do macania Eli, wróciłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.01.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Madzia, inną razą. My dzisiaj wszystko z doskoku i zaraz wychodzę A no pewnie, że inną razą bo myjeszcze ze szlafroczków nie wyskoczyliśmy - i chyba już nie mamy zamiaru:rotfl: Wczoraj stan podgorączkowy nas dopadł, to dziś jest pretekst, żeby nie ruszać się z domu;) Ale Auchan mnie nie ominie... ręczników papierowych mi brakuje, cebuli cukrowej... a takie rzeczy tylko tam:lol: Pewnie jutro sama będę musiała podskoczyć w każdym razie, będę dzwonić - jak zawsze... a nuż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.01.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 To jak jutro to się odzywaj Ja dzisiaj też*coś tyłka ruszyć nie mogę. W końcu mi zamkną ten sklep A to kanapka, a to herbata z miodem i cytryną Wczoraj i mnie rozkładało, czułam gorączkę, oczy zamglone, gardło bolało, kanapki z czosnkiem, gorące mleko, grzaniec, dziś jest już normalnie A właśnie miałam pytać po co Ty do tego Auchana jeździsz Ja ubolewam że nie ma śmietany łaciatej Musiałam robić wczorajszy sos na jakiejś MU Ale za to jest szpinak w liściach Horteksu . W Realu tylko zmielony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 08.01.2012 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 W bliżej nieokreślonej przyszłości Ale będę, a co? Bo myślę, że też mi będzie pasować A na wtorek mam plan obejrzeć w końcu Elitisa na żywo to się odezwę. A ja właśnie wróciłam - zaliczyłam kino z Maluchami i zakupy w Auchan:) Teraz biorę się za polędwiczki z korniszonami, a potem za kuchnię Jutro też będę w Ikei, ale na Targówku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 08.01.2012 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Eli, wróciłaś? Jak córa marnotrawna wydawało mi się, że chwilę mnie nie było, ale jak patrzę na Twoje komentarze to mam wrażenie, że wieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.01.2012 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 To jak jutro to się odzywaj Ja dzisiaj też*coś tyłka ruszyć nie mogę. W końcu mi zamkną ten sklep A to kanapka, a to herbata z miodem i cytryną Wczoraj i mnie rozkładało, czułam gorączkę, oczy zamglone, gardło bolało, kanapki z czosnkiem, gorące mleko, grzaniec, dziś jest już normalnie A właśnie miałam pytać po co Ty do tego Auchana jeździsz Ja ubolewam że nie ma śmietany łaciatej Musiałam robić wczorajszy sos na jakiejś MU Ale za to jest szpinak w liściach Horteksu . W Realu tylko zmielony No, z tą śmietanką też mnie wkurzają... też mam pulpety na jakiejś bliżej mi nieznanej... ale nie wyszły złe;) A cebuli cukrowej to ja nigdzie indziej w wawie namierzyć nie mogę więc jeżdże raz na jakiś czas na ten wasz "koniec świata";) Ale za to mam pretekst, by Was nawiedzać Chodzą za mną te twoje żeberka w soku pomarańczowym (takiego myku nie znałam:o)... muszę jutro kupić, bo przed 3-króli, to w mięsnych jak za komuny - kości na zupę i tyle;) Nooo, ale widze, ze się zebrałaś w końcu:) Ja poszłam jeszcze na dwie godzinki spać z ferajną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.01.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Monia jak wrócisz to napisz czy dopchałas się do kas:oMonika ekspressso:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
khb 08.01.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Monia, nie jedz tam dzisiaj, bylam wczoraj w Jankach - Boże..... Nie było ani jednego miejsca parkingowego, a mam wrażenie, że tam jest kilka tysięcy miejsc. Anula zapraszamy do IKEI na Franowo, do Poznania podobno jest największa w Polsce; choć dzisiaj to było jakieś nieporozumienie jeden przy drugim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts