khb 08.01.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 (edytowane) Dzięki! A obłożona jest płyta GK. Zdjęcie robione tuż przed obłożeniem mozaiką http://img269.imageshack.us/img269/2539/img6816tw.jpg Monsanbio zlew fajny, planuję taki właśnie do dużej łazienki wstawić, a szafka robiona na zamówienie? Edytowane 9 Stycznia 2012 przez khb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2012 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 W weekend w ciągu dnia wizyta w Ikei to totalna porażka - nie na moje nerwy Jeśli już mam do niej jeździć, to zawsze dopiero koło 20 i wtedy mogę robić zakupy i się rozglądać. Nienawidzę tłumów i ciągle się dziwię, że tam jest zawsze tyle ludzi My dzisiaj za to stricte narciarskie zakupy - rany jakie tłumy w sklepach Widać, że w przyszłym tygodniu zaczynają się ferie zimowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.01.2012 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Wróciłam Zaliczīłam IKEA, Jysk, i różne sklepy w CH Janki Było nawet nieźle. W środku sporo ludzi, ale nie tłoczno. Spokojnie sobie z wózkiem spacerowałam, bez zbędnych nerwów. A do kasy podeszłam od razu do wykładania towaru, także naprawdę spoko Kupiłam kosze na brudną bieliznę (te takie ze stelażem i białym albo czarnym materiałowym środkiem) Pierwszy raz kłęłam składając coś z IKEA. Jeszcze sobie palca młotkiem przybiłam:sick: Ja nie wiem słuchajcie jak ja to robię, ale biorę kilka rzeczy, takich niby dupereli, jednych bardziej, drugich mniej potrzebnych, wydaję kilka stów, wracam za kilkanaście dni i znów to samo. Pączkują te moje zakupy, czy co? Khb, szafka to znany wszystkim godmorgon Magda, ale żeby od razu do Auchan ... Na moim bazarku cebuli cukrowej w bród. Moim byłym pod drzwiami Byłymi Ale ciiii, nie narzekam, bo nie jest źle, poza tym że w okolicy mało okazałe gospodarstwa domowe to przynajmniej wszędzie mam blisko. Auchan, Real 5 minut, budowlane (Platforma, Leroy, Obi, prywaciarze) jeden na drugim, do IKEA 10 min, z zegarkiem w ręku przez Falenty, wciąż nie mogę się*nacieszyć tym dojazdem wracałam 7 Płakałam że metro miałam pod nosem. Teraz mam pociąg, który jeździ do centrum co 15 min .... brakuje tylko czegoś za rogiem, bo po piwko czy śmietanę skoczyć nie ma jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.01.2012 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Monia IKEA chyba tak ma - ostatnio unikam bo jak jedziemy to zawsze 4 cyfrowy rachunek:sick: my byliśmy na chwilę w BC wieczorem i było puściutko p.s wszystko wskazuje na to, że bym Cię jutro mogła nawiedzić tak ok.13 będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.01.2012 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Monia zostają ci sąsiadki , zeby cukru pożyczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.01.2012 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 p.s wszystko wskazuje na to, że bym Cię jutro mogła nawiedzić tak ok.13 będziesz? :yes: Tylko się nie obraź jak będzie nieporządek, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.01.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 :yes: Tylko się nie obraź jak będzie nieporządek, co? noooo co tyyyy - ja nie koziorożec;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.01.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Pasiulku, masz cos do koziorożców? Monia, gratuluje zakupów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.01.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Pasiulku, masz cos do koziorożców? ależ absolutnie niiiic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 08.01.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Pasiulku, masz cos do koziorożców? Monia, gratuluje zakupów;)jaka zaczepna!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.01.2012 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Oj Monia,jestem lagodna jak baranek-a zdziwilam sie, ze pasiulek tak napisala, bo ja wlasnie bałaganiara troche jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.01.2012 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Oj Monia,jestem lagodna jak baranek-a zdziwilam sie, ze pasiulek tak napisala, bo ja wlasnie bałaganiara troche jestem... to jesteś innym koziorożcem niż wszystkie mi znane:D - prędzej zobaczą bałagan w domu niż nowe meble:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2012 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 to jesteś innym koziorożcem niż wszystkie mi znane:D - prędzej zobaczą bałagan w domu niż nowe meble:P mój mąż koziorożec widzi bałagan zostawiony przeze mnie bądź dziewczynki, a nie swój bardzo wybiórczy jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.01.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 a nie swój jakiś podrabiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 08.01.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 ze mnie sie smieja w domu-ze na zewnatrz musi byc błysk...ale nie daj Boze jakas szafke otworzyc-np: z ciuchami:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.01.2012 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 jakiś podrabiany my w ogóle żeśmy się dobrali: ja panna, on koziorożeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.01.2012 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 ze mnie sie smieja w domu-ze na zewnatrz musi byc błysk...ale nie daj Boze jakas szafke otworzyc-np: z ciuchami:cool: Taaa? To u mnie odwrotnie;) W każdej szufladce, w szafach - wszędzie porządeczek, wszytsko kolorystycznie... tematycznie... a na zewnątrz rozpiździaj;) Bo jak nie mam czasu w kosteczkę równo złożyć, odłożyć na swoje miejsce, to wolę na zewnątrz zostawić... i tak się zbiera, zbiera, aż sajgon się robi nie do pomyślenia:rotfl: Nie wiem co gorsze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adk 08.01.2012 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Cześć Dziewczęta. Melduję się ze swoich zaświatów, żem żywa ale kompletnie nie dam rady nadrobić wszystkich zaległości . Były jakieś przepisy? Monia jak Ci się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 08.01.2012 23:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2012 Witaj Alicja!Ależ Cię nie byłoCo tam słychać? Wszystko dobrze?A mnie jak się mieszka ... I fajnie i nie. Tęsknię trochę za starymi śmieciami, tutaj wkurzają mnie nieskończone rzeczy, niedoposażenie ... Czasami łapię doła. Chciałabym jak MarJel, mieć wszystko, albo przynajmniej prawie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2012 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ale naklepały..... W dzikie tłumy nie chodzę... nie na moje nerwy...do ikei muszę podjechać... a tam teraz wyprzedaże są czy nie ma? No i ja mogę wpaść do południa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts