hazeleyes1982 09.01.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Monia, a w nawiazaniu do tego, co napisałam poniżej / powyżej;), jaki Ty masz sprzet agd?nie pamietam:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.01.2012 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Hazelku, a co dokładnie Cię interesuje? Poza okapem (jestem u Ciebie, ale uwierz mi, ekran przecięty w połowie na pół (niestety w pionie) masakrycznie ciężko się używa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.01.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 U mnie z wczorajszego smażenia nie został nawet jeden pochłonęliśmy wszystkie jeszcze ciepłe Wymieniasz matrycę czy całego laptopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.01.2012 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Wymieniasz matrycę czy całego laptopa? No raczej matrycę. Jeśli ofiara mi zasponsoruje ... (na razie dolewa mi wina na uspokojenie nerwów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.01.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 aaaa, nie wiedzialam, ze az tak zle...przepraszam:oops: no bo musze podjąc decyzje, co do piekarnika. Czy kompaktowy czy tradycyjny i Twoje zdanie bardzo sie dla mnie liczy (bez podlizu;) ). Lubie sobie popichcic ale podoba mi sie kompakt. Czy jedno nie wyklucza drugiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.01.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 No raczej matrycę. Jeśli ofiara mi zasponsoruje ... (na razie dolewa mi wina na uspokojenie nerwów) Ofiara wie co robi w końcu część matrycy nadal jakoś funkcjonuje i a nuż przyjdzie Ci do głowy użyć jej ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.01.2012 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 No raczej matrycę. Jeśli ofiara mi zasponsoruje ... (na razie dolewa mi wina na uspokojenie nerwów) Fajnie sie bawicie:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.01.2012 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 no bo musze podjąc decyzje, co do piekarnika. Czy kompaktowy czy tradycyjny i Twoje zdanie bardzo sie dla mnie liczy (bez podlizu;) ). Lubie sobie popichcic ale podoba mi sie kompakt. Czy jedno nie wyklucza drugiego? hmmmm I co by Ci tu doradzić ... Jeśłi dużo pieczesz, często, i na różnych poziomach to tylko normalny A jeśli od czasu do czasu, to kompakt wystarczy Ja mam tradycyjny piekarnik (z taką funkcją, że można piec mięso i ciasto razem - nie wiem jak się*to sprawdza, nie próbowałam) wypasiony, w to zainwestowałam i do tego kompakt, a tak naprawdę mikrofalę z funkcją grilla, grilla z mikrofalą i "pizzy", cokolwiek to znaczy Ja bym raczej na samym kompakcie nie pociągnęła Elena, spokojna głowa, powtarzalność*w tym temacie to rzadkość, staram się*być oryyginalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.01.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 No raczej matrycę. Jeśli ofiara mi zasponsoruje ... (na razie dolewa mi wina na uspokojenie nerwów) I to jest hit sezonu: ofiara nie dość, że padła ofiarą, to jeszcze wina dolewa, a na dodatek ma sponsorować kolejne narzędzia zbrodni. Wymiękam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.01.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Monik, bo ofiara czuje się winna I ma rację Wyprowadziła mnie z równowagi, to nich teraz odrabia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 09.01.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 hmmmm I co by Ci tu doradzić ... Jeśłi dużo pieczesz, często, i na różnych poziomach to tylko normalny A jeśli od czasu do czasu, to kompakt wystarczy Ja mam tradycyjny piekarnik (z taką funkcją, że można piec mięso i ciasto razem - nie wiem jak się*to sprawdza, nie próbowałam) wypasiony, w to zainwestowałam i do tego kompakt, a tak naprawdę mikrofalę z funkcją grilla, grilla z mikrofalą i "pizzy", cokolwiek to znaczy Ja bym raczej na samym kompakcie nie pociągnęła Elena, spokojna głowa, powtarzalność*w tym temacie to rzadkość, staram się*być oryyginalna prawidłowo - rutyna zabija związek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 09.01.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ja się zastanowię czy kiedykolwiek jeszcze odważę się zawitać do monsanbii, bo co zrobię jak mnie np. zaatakuje telewizorem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.01.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ja się zastanowię czy kiedykolwiek jeszcze odważę się zawitać do monsanbii, bo co zrobię jak mnie np. zaatakuje telewizorem? trzeba sobie zasłużyć a wiesz, tv byłby lepszy. Aż tak bym go nie żałowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.01.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Monik, bo ofiara czuje się winna I ma rację Wyprowadziła mnie z równowagi, to nich teraz odrabia Kurczę jakaś ta Twoja ofiara układna - moja potencjalna nawet jak mnie z równowagi wyprowadzi to się winna nie czuje, a o dolewaniu winka w takiej sytuacji mowy nie ma! Mój jak żółw - do skorupy wlezie i będzie obrażony siedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 09.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 A ja Cię miałam za taką rozsądną dziewczynę... No chyba, że planowałaś zmianę komputera;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.01.2012 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 A ja Cię miałam za taką rozsądną dziewczynę... No chyba, że planowałaś zmianę komputera;) Jestem rozsądna, do momentu aż nie wyjdę z siebie A że K jest Strzelec - robi a potem myśli, to szybko potrafi mnie sprowokować Z kolei ja jestem Baran- wściekam się i irytuje od razu, bez ostrzeżenia I tak sobie w tym układzie żyjemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 09.01.2012 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Kurczę jakaś ta Twoja ofiara układna - moja potencjalna nawet jak mnie z równowagi wyprowadzi to się winna nie czuje, a o dolewaniu winka w takiej sytuacji mowy nie ma! Mój jak żółw - do skorupy wlezie i będzie obrażony siedział To tak jak u mnie:( Mam sama ponosić odpowiedzialność za swoje furie... Myszonik musimy popracować nad lepszym wychowaniem naszych potencjalnych ofiar;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.01.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Myszonik musimy popracować nad lepszym wychowaniem naszych potencjalnych ofiar;-) Dziewczyny, lekcje za free No dobra, za wino (jeśli poskutkują) Jestem w ciągłym niedoposażeniu PS. Mąż właśnie pojechał mi po nową butelkę* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 09.01.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 To tak jak u mnie:( Mam sama ponosić odpowiedzialność za swoje furie... Myszonik musimy popracować nad lepszym wychowaniem naszych potencjalnych ofiar;-) Też tak pomyślałam, ale potem szybko doszłam do wniosku, że mój już za stary i za uparty na wychowanie w tym kierunku Trudno, jak mówią: "widziały gały, co brały" :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 09.01.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 A że K jest Strzelec - robi a potem myśli, to szybko potrafi mnie sprowokować Z kolei ja jestem Baran- wściekam się i irytuje od razu, bez ostrzeżenia : Och, jak Cię rozumiem:yes:... mój też Strzelec;) Ciekawe życie z nimi jest:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts