myszonik 09.01.2012 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Dziewczyny, lekcje za free No dobra, za wino (jeśli poskutkują) Jestem w ciągłym niedoposażeniu PS. Mąż właśnie pojechał mi po nową butelkę* Już nas nie drażnij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.01.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Och, jak Cię rozumiem:yes:... mój też Strzelec;) Ciekawe życie z nimi jest:rolleyes: No to już wiesz skąd ta pęknięta matryca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.01.2012 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Już nas nie drażnij Ja tylko prawdę piszę Ten typ tak ma ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.01.2012 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ojjj.... Tylko tyle powiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.01.2012 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Ojjj.... Tylko tyle powiem.... Arnika, ja już zapomniałam Mąż zajada się qussadillas, mlaska i wzdycha, mówi że lepsza niż w meksykańskiej ... typowy samiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.01.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 No raczej matrycę. Jeśli ofiara mi zasponsoruje ... (na razie dolewa mi wina na uspokojenie nerwów):rotfl: I to jest hit sezonu: ofiara nie dość, że padła ofiarą, to jeszcze wina dolewa, a na dodatek ma sponsorować kolejne narzędzia zbrodni. Wymiękam Monia rany ale mnie zaskoczyłaś!!! prawdziwa samica barana jesteś!!! Och, jak Cię rozumiem:yes:... mój też Strzelec;) Ciekawe życie z nimi jest:rolleyes: no to a też strzelec , a moj M ma ciekawie ze mną Arnika, ja już zapomniałam Mąż zajada się qussadillas, mlaska i wzdycha, mówi że lepsza niż w meksykańskiej ... typowy samiec oj strzelec i jeszcze winka dolewa!! Monia a ja myślałam,że kota mlasnęłąś!!!1 za choinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.01.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Monia co u Anuli???!!! wiesz coś!!!???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.01.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Monia rany ale mnie zaskoczyłaś!!! prawdziwa samica barana jesteś!!! Rasowa! Nie jakieś*to tamto Kot do przewrotki choinki się*przyczynił, ale nie z własnej winy. Byla przechylona (w czasie sprzątania) a on tylko piórko chciał sobie zdjąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 09.01.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Monia - znaczy Ty zrobiłaś teraz K dobrze, to później on.... musi Tobie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.01.2012 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Jestem rozsądna, do momentu aż nie wyjdę z siebie A że K jest Strzelec - robi a potem myśli, to szybko potrafi mnie sprowokować Z kolei ja jestem Baran- wściekam się i irytuje od razu, bez ostrzeżenia I tak sobie w tym układzie żyjemy ... my też tylko odwrotnie - znaczy mam się spodziewać laptopa na karku;) aaaaaa to dlatego tak mi podpasowaliście oboje:D dzięki za możliwość odwiedzenia Was:yes: i obejrzenia wszystkiego na żywo -nie wiem co mam chwalić lampę, stół z eamsami, łóżko czy pralke;) p.s mój małż lampą zachwycony i zamkami w drzwiach:D i mi kazał koniecznie zaprosić Was do nas - co czynię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.01.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 a z tym kocurem [/b wiedziałam!!!! moj też kilka razy przewrócił choinkę w młodości:lol2: ale żeby na K z laptopem????to był numer roku 2012:p już cię nikt nie przebije:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.01.2012 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 my też tylko odwrotnie - znaczy mam się spodziewać laptopa na karku;) aaaaaa to dlatego tak mi podpasowaliście oboje:D dzięki za możliwość odwiedzenia Was:yes: i obejrzenia wszystkiego na żywo -nie wiem co mam chwalić lampę, stół z eamsami, łóżko czy pralke;) p.s mój małż lampą zachwycony i zamkami w drzwiach:D i mi kazał koniecznie zaprosić Was do nas - co czynię Pasie no to ja tez laptopem moge dostać!!!!!! ale moj to Scorpion i wcześniej on ukąsi niż ja go dopadnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.01.2012 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Monia - znaczy Ty zrobiłaś teraz K dobrze, to później on.... musi Tobie? Saliku, Saliku (Salik i jego pstrokate myśli ) niewyżyty On mi zrobił - przywiózł mi drugie winko. Przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.01.2012 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 U nas wygląda to tak, ze chyba ja z tych bardziej walecznych (niczym Monia) ale M. jak mnie widzi przy laptopie-a nie u swojego boku, to chyba chodzi mu po głowie...taki celny rzut:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.01.2012 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 my też tylko odwrotnie - znaczy mam się spodziewać laptopa na karku;) aaaaaa to dlatego tak mi podpasowaliście oboje:D dzięki za możliwość odwiedzenia Was:yes: i obejrzenia wszystkiego na żywo -nie wiem co mam chwalić lampę, stół z eamsami, łóżko czy pralke;) p.s mój małż lampą zachwycony i zamkami w drzwiach:D i mi kazał koniecznie zaprosić Was do nas - co czynię To Wy też*zestaw pełen pasji??? Baran+Strzelec? Dzięki raz jeszcze Na pewno wpadniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 09.01.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 09.01.2012 22:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 a z tym kocurem [/b wiedziałam!!!! moj też kilka razy przewrócił choinkę w młodości:lol2: ale żeby na K z laptopem???? to był numer roku 2012:p już cię nikt nie przebije:p Ale on do choinki nie podchodzi. To go wyjątkowo nie intersesuje Numer roku? Trzeba mieć pole position. W końcum Baran Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.01.2012 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 U nas wygląda to tak, ze chyba ja z tych bardziej walecznych (niczym Monia) ale M. jak mnie widzi przy laptopie-a nie u swojego boku, to chyba chodzi mu po głowie...taki celny rzut:lol2: Boże moj też Ola. pędzę , bo zaraz nie będe miała laptopa. pa do rana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.01.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2012 Boże moj też Ola. pędzę , bo zaraz nie będe miała laptopa. pa do rana Buziaki! moj M. jest na wyjezdzie, dlatego-dzis nie ma presji-nie musze sie ukrywac pod poscielą-w sensie z laptopem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.01.2012 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 hej Moni !!! jak dziś IIIII??? na pewno jeszcze w łóżku po winku;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts