Elena76 10.01.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 hej Moni !!! jak dziś IIIII??? na pewno jeszcze w łóżku po winku;) O tej porze Monia to przekręca się na drugi bok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.01.2012 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 hmmm!!! wiem. też tak mam. ale dziś od 8.17 na nogach , jak sie u nas mówi:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 10.01.2012 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 hmm, ja na nogach od 4.10 i czuję się jakbym w ogóle się nie kładła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.01.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 hmm, ja na nogach od 4.10 i czuję się jakbym w ogóle się nie kładła O matko, taka godzina wstawania jest dla mnie nierealna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 10.01.2012 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Monia, nie jadę dzisiaj z Zuzy, bo I. mi się wczoraj rozchorowała i czekam dzisiaj na lekarza w domu - muszę do piątku wykurować córę, bo nie będzie mogła jeździć na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 10.01.2012 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Elena - aż takie korki ostatnio? Bo nawet jak na mnie, to jest dosyć wcześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 O luuuudzie, wstawać rano o 4 wieczorem!!!??? Ja piję kawkę do ostatniej oponki. Nie to żebym dopiero wstała. Przed kawką powkładałam jeszcze rzeczy do zmywarki Czyli od jakiejś pół godziny na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 10.01.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Ty Pani Kawka i Oponka... Ludzie tutaj pracują od dawna, a Ty nawet jeszcze nie wstałaś na dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 a Ty nawet jeszcze nie wstałaś na dobre No nie, fakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.01.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 O luuuudzie, wstawać rano o 4 wieczorem!!!??? Ja piję kawkę do ostatniej oponki. Nie to żebym dopiero wstała. Przed kawką powkładałam jeszcze rzeczy do zmywarki Czyli od jakiejś pół godziny na nogach Monia ja nie mogę... Lil jest naprawdę tak promocyjna? Śpi do 11? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Monia ja nie mogę... Lil jest naprawdę tak promocyjna? Śpi do 11? narysowała kilka obrazków, ułożyła na osobnych apaszkach w jadalni 3 kółka ze swoich starych bucików powycinała wg niej pieski i kotki z papieru kolorowego. Ona potrafi sobie zorganizować czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.01.2012 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Boze...skąd Ty Ją wziełas? :)Toż to bezobsługowe Dzieciątko:D Moj Młody bawi sie sam tylko, jak sie zapomni:rolleyes: dlatego startuje do przedszkola od wrzesnia (jutro skonczy dwa latka). Bylismy raz na próbe i tak mu sie podobało, ze ciagle mi mówi, ze chce "do piłeciek i do dziecióf":lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.01.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 narysowała kilka obrazków, ułożyła na osobnych apaszkach w jadalni 3 kółka ze swoich starych bucików powycinała wg niej pieski i kotki z papieru kolorowego. Ona potrafi sobie zorganizować czas A Ty w tym czasie śpisz??? genialne dziecko:) Jedyne znane mi bezobsługowe potrafiły się same sobą zająć, ale ich kreatywność była tak daleko idąca, że strach było spać, bo mogło to się skończyć jakąś ruiną Da się tego jakoś nauczyć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Hazel, ona od początku tak sama sobą się zajmowała Od urodzenia kładłam ją na macie z zabawkami i potrafiła się sama sobą zająć od karmienia do karmienia, od przewijania do przewijania W zasadzie nie była brana w ogóle na ręce. Tylko wtedy kiedy mama chciała wycałować i wytulić, ale nie wtedy kiedy płakała. Wtedy ją zostawiałam aż się wyciszy sama. Możliwe że właśnie dlatego jest takim właśnie bezobsługowym dzieckiem. A naprawdę jest. Wszyscy znajomi nie mogą nadal wyjść z podziwu Zawsze wstawała przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 A Ty w tym czasie śpisz??? Oczywiście przychodzi do mnie co jakiś czas, więc jest to taki sen niesen. Przynosi mi rysunek, pokazuje te swoje wycinanki i mówi - gziećnie się bawie, jisiuje sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 10.01.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Jeeej, zazdroszczę. Jakub nigdy nie był samoobsługowym dzieckiem. I nie chodzi o to, że wymagał noszenia. Mata? Owszem, pod warunkiem, że obok leżała mama. Po prostu nienawidził być sam. Spanie? Znałyście kiedyś noworodka, który spał 8-10h na dobę? Ja sobie takiego urodziłam. Zasypiał po 22, wstawał 6-7. Nie spał w dzień. Mam głęboką nadzieję, że kolejne będzie inne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszonik 10.01.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Jeeej, zazdroszczę. Jakub nigdy nie był samoobsługowym dzieckiem. I nie chodzi o to, że wymagał noszenia. Mata? Owszem, pod warunkiem, że obok leżała mama. Po prostu nienawidził być sam. Spanie? Znałyście kiedyś noworodka, który spał 8-10h na dobę? Ja sobie takiego urodziłam. Zasypiał po 22, wstawał 6-7. Nie spał w dzień. Mam głęboką nadzieję, że kolejne będzie inne Moja Karolina tak potrafiła, ale na szczęście jej przeszło Monia Lil jest z promocji - taki ma widać charakter - są dzieci, które za nic w świecie się same nie wyciszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Noworodek 8 godz?!!! To mnie, starej prukwie się to raczej nie zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 są dzieci, które za nic w świecie się same nie wyciszą w koncu wyciszą Lil chciała robić numery i kiedy przestałam ją*karmić (w 13 mies) po kaszce i odłożeniu do łóżeczka darła się raz 50 minut (z zegarkiem w ręku) Nie dałam się, drugiego dnia było już pół godziny, po niecałym tygodniu już nie płakała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.01.2012 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 hmm, ja na nogach od 4.10 i czuję się jakbym w ogóle się nie kładła oj Elena to o ktorej chodzisz spac narysowała kilka obrazków, ułożyła na osobnych apaszkach w jadalni 3 kółka ze swoich starych bucików powycinała wg niej pieski i kotki z papieru kolorowego. Ona potrafi sobie zorganizować czas dziecko z promocji moze miec tylko Monia Noworodek 8 godz?!!! To mnie, starej prukwie się to raczej nie zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts