hazeleyes1982 10.01.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 (edytowane) Madzia, mnie sie trafił żywczyk:wiggle:Przeczytałysmy te samą książkę Monia, ale dowaliłas z tym gazem:lol: bo ja cholerka, dalej nie podjełam decyzji w kwestii wyzszosci swiat Bozego Narodzenia i Wielkanocy, czyli gaz kontra płyta aczkolwiek zaczelam sie sklaniac ku plycie a tu...masz Ci babo placek:rolleyes: Edytowane 10 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 i za jakieś 40 tygodni będziesz biegać jak ta lala i po nocach i o świcie.... baaaardzo śmieszne Nigdy nie biegałam po nocach i o świcie I nie mam zamiaru agrafka, Ty chyba pytałaś o drzwi, a ja zapomniałam Ci odpowiedzieć. Sory Mogę Ci wysłać swoją wycenę drzwi Wiesz, same białe, w macie to nie wszystko Dużo dopłaca się za zamek magnetyczny i zawiasy chowane (mam jedno i drugie, zawiasy w eurodoor są 3 szt, stolarz zwykle daje 2) Jakie Cię konkretnie drzwi interesują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 A mnie na indukcji naleśniki wychodzą jak ta lala... na gazie też wychodziły,,, i to przez 20 lat....... Co do wyższości indukcji nad gazem-nie kopci-nie zapala oleju ( w poprzednim mieszkaniu gaz zapalił na patelni olej i zrobił się pożar.... paliłam się ...)- na indukcji już też zostawiłam olej na włączonym polu... i co... kompletnie nic... oprócz smrodu i spalonego oleju... a indukcja wyłączyła się, bo ma jakis czujnik , ze chyba jej za gorąco było...Na indukcji nastawiam zupę, mięso... wychodzę i samo się wyłączy... Dla mnie to są plusy... Minus... to indukcja jest płaska... i jak kipi z garnka to mam zalaną i indukcję i blat... to mnie wkurza, za to muszę od razu wytrzeć.. a na gazie były takie niecki... że jak wykipiało to nic się nie stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Dla Barbary (zdjęcie autorstwa Salika) http://img3.imageshack.us/img3/9782/s90img3334.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Nie zarzekaj się... Pierwsze spało... i oby tylko nakarmione... i w łóżeczku cycki było koło niego... tak na noc z 5 sztuk... przesypiał, potem wstawał, oglądał jako większy chłopczyk o 7.00 rolnictwo, jak zaspał to płakał rysował tony papieru, jak mu brakło raz to wymalował mi fotele z białego lnu... bawił się klockami od... maleńkiego, później pasjami lego .. i do dziś ma w domu masę klocków.... Młody... alni razu nie chciał spać w łóżeczku.. wszędzie z mamą... na rękach i przy cycu.. wszystko robiłam już karmiąc dziecko... gotowałam obiad, i np równocześnie rozmawiałam przez tel. , otwierałam gościom drzwi... prałam.... On mnie nie opuszczał... Nie mogłam się ruszyć... do 4 rż nie przespałam ani jednej nocy... A ja śpioch jestem... ciągle noszony na rękach... bo płacz, a my baliśmy się jego kolejnej serii 50 ataków na dobę... Do niedawna wstawał w nocy i pobudka... zrób mi śniadanko .. - o 1.00 ... a teraz o 7.00 np w niedzielę.... Do dziś nie zabawi się sam... niczym... no chyba, ze pójdzie na ryby, ale nie sam... Jedynie teraz go zainteresowały autka zdalnie sterowane... ale to tylko 10 sekund... dwie rundki i dość... Starszak artysta... przepięknie rysuje... młody nawet kwiatka nie narysuje.. a samochód... to dobrze, że nauczycielka podpisze... ot... jeden ojciec, jedna matka... ten sam dom.. i dzieci jakby podmienione.... Aaaa i znasz powiedzenie... nowy domek, nowy potomek... albo w każdym kątku po dzieciątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Minus... to indukcja jest płaska... i jak kipi z garnka to mam zalaną i indukcję i blat... to mnie wkurza, za to muszę od razu wytrzeć.. a na gazie były takie niecki... że jak wykipiało to nic się nie stało... I nie użyjesz woka. Czyli od razu u mnie odpada Nie piszcie mi o wokach dla indukcji Już*kilka razy ten temat był u mnie poruszany i nigdy do konsensusu nie doszłyśmy Ja gotuję na gazie i inaczej sobie nie wyobrażam Gotowałam na elektrycznych, tych indukcyjnych tudzież i dopiero teraz jestem prawdziwie zadowolona. Chwilo trwaj! Powtórzę po raz enty - prawdziwi szefowie kuchni gotują*tylko na gazie. Nie jestem ani szefem ani kucharzem, ale na gazie się wychowałam, przeszłam szkołę życia i przy gazie pozostanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2012 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 A u mnie gazu nie ma i nie będzie, a z butlą nie będę się certolić.... Ziemny rzeczywiście dobry.. ale PB już niekoniecznie.. wolniej i to dużo wolniej się gotuje....No i po pożarze... byłam mooocno wystraszona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.01.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Aaaa i ja woka nie mam i nie używam... ale Ty to inna bajka... Ty kochasz pichcić... ja nienawidzę... gotuję, żeby nie zmarła rodzinka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 10.01.2012 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Monia, przepraszam za ot Wyszło spontanicznie.Juz nie draze:oops: Arnika skopiuje dla M.-gorącego przeciwnika plyty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 22:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Aaaa i ja woka nie mam i nie używam... ale Ty to inna bajka... Ty kochasz pichcić... ja nienawidzę... gotuję, żeby nie zmarła rodzinka... No widzisz. To ja gdybym nienawidziła to też bym się*raczej nad gazem nie zastanawiała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Monia, przepraszam za ot Wyszło spontanicznie.Juz nie draze:oops: Ola, no coś Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.01.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Monia to ten brykiet do kominkahttp://www.grill-kominek.pl/data/gfx/pictures/medium/1/4/41_1.jpg http://www.grill-kominek.pl/product-pol-41-Brykiet-kominkowy-HB-Kominekblok-1-1-kg-.html do kupienia chyba w każdym budowlanym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Monia to ten brykiet do kominka do kupienia chyba w każdym budowlanym... ooo, dzięki za pamięć a czym to kroicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.01.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 ooo, dzięki za pamięć a czym to kroicie? zwykłym nożem bo to bardzo twarde nie jest - takie jakby zbite trociny czymś nasączone:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 zwykłym nożem bo to bardzo twarde nie jest - takie jakby zbite trociny czymś nasączone:rolleyes: ołki dołki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 10.01.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Dzięki Moniko za kuchnię a z czego masz blat? drewniany? i powiedz mi to światełko w suficie to co to jest pamiętasz?A czy Ty masz u siebie więcej zdjęć*to poszperam po tych 351 stronach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 22:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Barbara, mam całe mnóstwo (zdjęć), ale szczerze? Współczuję Ci jeśli chciałabyś ich szukać. Chociaż są i tacy którzy jadą cały wątek Mój wątek to raczej dla codziennych bywalców się*nadaje. Jak ktoś zagląda codziennie to i na zdjęcia się załapie Wiem, powinnam założyć dziennik, ale jakoś głupio tak, po skończonej budowie dziennik? Z kolei galeria, w innej mańce jest. A ja w komentarzach i dziennikach się raczej udzielam Światła w suficie mam i chors i massive. Chodzi Ci o te białe? Jeśli tak, to massive nero Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Aha, a blat to laminat, limba Jest super, kroję*na nim czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka1719506031 10.01.2012 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 Barbara, mam całe mnóstwo (zdjęć), ale szczerze? Współczuję Ci jeśli chciałabyś ich szukać. Chociaż są i tacy którzy jadą cały wątekMój wątek to raczej dla codziennych bywalców się*nadaje. Jak ktoś zagląda codziennie to i na zdjęcia się załapie To o mnie było, prawda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 10.01.2012 23:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2012 To o mnie było, prawda ? No no, możliwe ... Pokłony Ci się należą (naprawdę*czytasz? besz oszukaństwa? ) To co z tą wyceną? Chcesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts