lidszu 12.01.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 jak mi zadzwoni budzik to za ułamek sekundy jestem na nogach, po dwóch sekundach stoję przy expresie a po minucie piję kawę moja młodsza córcia taka jest jak ty, wchodzę do niej, mówię Olga obudź się i ona z uśmiechem na ustach wstaje i jest na chodzie i nie śmiej się z nas - doskonale wiesz, jak ja mogę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.01.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Mi to się na starość poprzestawiało a tak na serio to dlatego, że Zuza jest śpiochem to ja się przyzwyczaiłam do długiego spania - nawet Starszak już drugi rok się sam do szkoły wyprawia nie mówiąc o małżu;) - mimo, że jest bat czyli przedszkole to my śpimy długo - ledwo Zu na 10 zdążę zawieźc - czasem nie zdąże;) a kiedyś nie rozumiałam jak można w spać do 10-11 -tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.01.2012 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Powiem Wam, że ze mnie też sowa jest i też widzicie mnie choćby na forum do późna w nocy... ale rano trzeba wstać... tylko później wypijam kawę jedna za drugą.... chodzę nieprzytomna... ale winą jest to, że ja na kompie za długo siedzę... stanowczo za długo.... wtedy odpokutuję drugiego dnia.... będę niewyspana... Jak mniej siedziałam na kompie to było OK wstać o 7.00 i było dobrze... Nawet jak za męża wstać musiałam i jechać do Zakopca to wstawanie o 5.00 choć krzywdzące, po 2-3 kawach już było OK... Natomiast spanie do południa zabiera nam tyle życia... Monia... to musisz kupić taki budzik co będzie w łeb walił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 12.01.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 ja mogłabym spaść bez ograniczeń. Jak mnie dziecko nie zbudzi, a nie muszę wstawać, to południe jest dla mnie normą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.01.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Kasia Już kojarzę, pisałaś o waszej działce i domu w IRL u anety_s Mam znajomą, mieszka w Stamford. Jakiś czas temu zaczęli myśleć*nad kupnem domu w UK, a zawsze planowali kupić mieszkanie lub wybudować się w Pl. Tam mają za dobrze. Bliźniaczki będą miały lepszą szkołę, mnóstwo darmowych zajęć dodatkowych na które już uczęszczają ... Ja po tylu latach też bym chyba poważnie się*zastanawiała nad sensem powrotu do Pl Wlasnie dlatego my rozwniez ostatnio nie mozemy sie zdecydowac co zrobic.... Zapomnialam napisac ze moj M. tez jest Strzelcem za to ja Byk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salik 12.01.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Oj śpiochy, śpiochy Arnika - ja potrafię spać 3-4h, a potem egzystować cały dzień, bez grama kawy albo innego środka budzącego Przy 2h snu dziennie się da, ale jest już trudniej - patrz ostatnie 2 dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.01.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Monia ja nie lepiłam ,mama:yes: więc kształtne wyszły. a ja też sowa jestem . w nocy sie rozkręczam piekę( no jak muszę ), gotuję , czytam , oglądam , , a w czasach szkolnych uczyłam się tylko nocą i ze wstawaniem jest ciężko 7 to noc i jak wstanę przed 8 , bolą mnie mięśnie nog irąk i oczy wychodzą z orbit. choć od kilku lat wstaję między 8.30 a 9. na starośc tak mi się zrobiło. bo też pospać lubiłam sobie:yes: a teraz szkoda każdej minuty:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.01.2012 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Qrcze, mam tak jak Ola. W trakcie czytania miałam coś skomentować, a później mi uciekło. A tak w ogóle dziś cały dzień jestem jakaś nieobudzona do końca. Trochę z niewyspania, trochę choróbsko mnie łapie. Już wiem, chciałam powiedzieć, że tak jak Lidzia nie lubię ruskich. Nawet nie próbowałam (dla mnie niepołykalne jest połączenie ziemniaków i sera) Już u kogoś pisałam, że ja też potrzebuję dużo snu, ale życie (czyt. praca) mi na to nie pozwala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 18:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 a w czasach szkolnych uczyłam się tylko nocą O proszę, ja to samo. Zawsze brałam się za książki wieczorem. Na studiach dziewczyny czasami szły spać a ja dopiero siadałam do książek Oczywiście wściekła na siebie, ale tak mnie to mobilizowało że potrafiłam w kilka godzin ogarnąć naprawdę duży materiał. Szłam spać na godzinkę, dwie i na egzaminie miałam wszystko na świeżo albo innego środka budzącego Żeby sobie nikt nie pomyślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.01.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 widzisz Monia Monie tak mają:rotfl:n czy młode czy młodsze:lol2: już mama pojechała a ja padam:yes: 6.45 pobudka - sniadanie synkowi. potem 7 spac , kręciłam się z godzinę , żeby wstać na kawę o 9 z mamą. i jestem pół przytomna . jeszcze mało jem , bo 2 kg chce zrzucić!!! jakaś masakra:lol2: idę po drinka i do wanny z gazetą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 (edytowane) Tak u Lidzi narciarsko że usiadłam i sobie chociaż narciarskie foty pooglądałamPokażę Wam jedną z moich ulubionych, z pierwszego wyjazdu po porodzie w Dolomity. Bąbel wjechał z nami na Ciampak (ponad 2400mnpm) Ehhh, ale bym sobie pośmigała Edytowane 12 Stycznia 2012 przez monsanbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 i do wanny z gazetą szczęśliwi co szamba nie mają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 12.01.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Monia i tak mi się tu pokazałaś w tym kasku:lol2: i sobie uświadomiłam, że się stęskniłam za Tobą i Warszawiankami Trzaby wymyślić jakieś zakupy w Wa-wie:p Cudne jesteście, a mała to wykapany K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Trzaby wymyślić jakieś zakupy w Wa-wie:p choćby jutro mordo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.01.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Śliczna focia:) też uważam, że Lil do taty podobna:yes: Monia czy byłaś w Customform w Warszawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.01.2012 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Sliczne jestescie Dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Dzięki! Idę robić małej kaszkę i po kaszce kasuję Paśku, miałam jechać kiedyś, ale w końcu nie dotarłam A co chcesz u nich oglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.01.2012 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Nie mogę tu zaglądać bo chora zamykam wątek . Spicie na umór, spędzasz czas z młodą ... aaaaaaaaaaaaa idę sobie bo jutro zaniosę wniosek o wychowawczy . Ps. Pięknie dziewczyny wyglądacie na tym stoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monsanbia 12.01.2012 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Tofiku, a mnie znów morale szwankują, że nic nie robię Jak Tymcio? Lepiej? Kto z nim w końcu siedzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tofee 12.01.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2012 Tofiku, a mnie znów morale szwankują, że nic nie robię Jak Tymcio? Lepiej? Kto z nim w końcu siedzi? Chłopaki siedzą razem. Dzisiaj wracam z pracy do domu a dziecko nie chciało iść do mnie na rączki wtulone w tatę... Myślałam, że się rozryczę . Monia bo to tak jest wszędzie dobrze gdzie nas nie ma i każda kwestia ma swoje plusy i minusy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts